Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
potřebovala bych inspiraci pro letošní vánoční dárek pro manžela. Dětem jsem dárky koupila, ale s něčím originálním pro manžela se trochu trápím…
Co pořizujete vy? Co vašeho partnera v minulých letech nejvíce nadchlo?
@Eveelin Dalekohled, paragliding, auto na dálkové ovládání,… letos jedeme nudně na praktické dárky - koupí si vapku, Vánoce budou dětí
Těším se, jak nikdy.
Já kupuju pravidelně trenýrky pořádný, drogerku (protože vím, co používá), letos dostane navíc fotokoláž z našich fotek v rámečku a přemýšlím, že ještě koupím gumičky na stěrače, protože on sám se k tomu nedokope
Chtěla jsem ještě koupit kontakt. čočky, ale na ty už nebudou penízky. Nejvíc ho za poslední dobu nadchnul bazének pro kapry (chodí rybařit)
Záleží, jaké má zájmy a co má rád.
Sepiš si, co rád dělá, jaký je, jaké má hobby a povahu, ty ho znáš nejlíp. Můj muž by byl hotovej z Play-i robota , ale dalších 200 chlapů by to nebavilo a možná ani nevědli, co s tím. Takže asi tak.
Můj dostane poukázku na dentální hygienu
ale jako ne že by to potřeboval, ale přeje si to ![]()
Můj letos dostane ploskořez a určitě bude nadšenej, už půl roku mi o něm vypráví;-)
My to děláme tak, že jeden dárek si vždy řekneme. Co bychom si přáli a druhý je překvapení. Letos si řekl o konopnou kosmetiku a jako překvapení má u mě hudební CD, které vím, že ho potěší. Záleží jaký má koníčky a podle toho bych vybírala. Záleží i na finanční situaci. Třeba na to, abych mu koupila nějaký zážitek za tisíce, na to fakt nemám. ![]()
Muj manzel by si pral novej traktor, dostane rucne malovany triko, taky dobry ne? ![]()
@vverru píše:
Můj letos dostane ploskořez a určitě bude nadšenej, už půl roku mi o něm vypráví;-)
Co je to ploskořez?
@sikorka píše:
Co je to ploskořez?
To je takový ten nástroj na zahradu, co s tím zořeš všechno ne? ![]()
Jo a komplet CD Katapultů a DVD Homolků mělo taky velikej úspěch.
Dostal kurz přežití v přírodě, kurz kitingu…obojí se mu líbilo. Letos jsem mu koupila led osvětlení za tv, pořád o tom mluví a ne se dokopat ho koupit ![]()
Muj manzel dostane letos pero. Jinak by ho urcite potesily hodinky( ale on je na ne ujetej, ma jen same zvlastni a neobvykle)
@Sfaticata píše:
@midlajs No jasně, to je skoro to samé.![]()
Par rozdilu bych nasla, ale nijak podstatnych ![]()