Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, prosím rybáři můžete mi poradit jaký koupit dárek na Vánoce, nevím co vše rybáři potřebují nebo co existuje, takový ty základní věci už máme, i deštník, bivak, nevím co vše ještě se dá koupit? poradí někdo, Děkuji
Švagr rybář loni dostal: stan-deštník, židli, prut no měl toho tam dost
Ja vybírala pro tchána k narozeninám. Poradila jsem se s prodavačem, ten mi doporucil koupit veci, co rybáři používají hodně a musí to pořád dokupovat, takže mi dal nějaké hacky, krmeni, pak nejakou trubičku, vlasec a podobně. Slíbil, ze me tchán pochvali, a mel pravdu. Takže doporučuji toto řešení.
Koupit se toho dá opravdu hodně, záleží na tom, co už doma je
. Nějaký batoh, křeslo, sak na pruty, vlasce, háčky, krmivo, dalo by se i nějaké termo prádlo nebo rybářské oblečení. Pro ty zmlsanější rybáře třeba hlásič záběru. Tý jo, toho je
. Tak ať dobře vybereš ![]()
@kasandra7 osobně tátovi rybářovi dávám poukaz. On si pak vybere sám. Nebo předplatné časopisu Rybářství
Já se bála manželovi sama něco vybírat a nakonec jsem mu k loňským vánocům objednala peněženku a pouzdro na mobil s nějakou rybou a rybářem na těchto stránkách http://www.kozenezbozi.com/rybari.html . Po roce používání jsou v perfektním stavu a rybářskou tematiku jsem splnila
tak třeba jen pro inspiraci ![]()
@MadeleineD jee diky za tip.Ja taky marne premyslim, co manzelovi koupit.On ma snad uz vsechno, ale obal na doklady nema ![]()
@kasandra7 poukaz do rybářských potřeb nebo příspěvek na lístek
@kasandra7 dej mu poukaz, co rybář, to jiné vybavení, ať si vybere sám. My jsme rybáři oba, tak vím, co chlapovi koupit, ale aji tak je lepší poukázka.
Manžel je rybář, ma snad všechno, sám si koupi co potřebuje, protože já tomu prd rozumím. Letos si koupil nové rybářské křeslo. Ale předloni jsem ho totálně překvapila. Dostal povolenku na nový rok. S pomocí kamaráda jsem tu starou týden před vanocema vyplnila, odevzdala a koupila novou. Manžel si na ni vždycky šetří a kupuje jí až na jaře. Takhle mohl hned v lednu na řeku a měl neskutečnou radost, hlavně to nečekal.
Prosim o radu ty, ktere maji doma rybare, prip. samy rybari. manzel ma velmi bohatou rybarskou vybavu, vse uz si za ty roky poridil nebo dostal ode me. ted jsem nahodou narazila na rybarskou vahu a tu jeste nema, napadlo me, ze bych mu ji jeste koupila. ale nic o tom nevim, je to vubec k necemu? vyuzije to? je to ke zmereni vahy te ulovene ryby?
https://www.alza.cz/…d5087194.htm#…
dik za postrehy.
@peta81 píše:
Prosim o radu ty, ktere maji doma rybare, prip. samy rybari. manzel ma velmi bohatou rybarskou vybavu, vse uz si za ty roky poridil nebo dostal ode me. ted jsem nahodou narazila na rybarskou vahu a tu jeste nema, napadlo me, ze bych mu ji jeste koupila. ale nic o tom nevim, je to vubec k necemu? vyuzije to? je to ke zmereni vahy te ulovene ryby?
https://www.alza.cz/…d5087194.htm#…
dik za postrehy.
Radu nemám, ale díky za tip na příští vánoce. Ukládám do záložek. ![]()
Určitě ji využije. Každý pořádný rybář by jí měl mít ![]()
Myslím, že bude nadšený. ![]()
Já dávám tomu svému k Vánocům poukaz. Chce si koupit nové lehátko a bivak. Sama koupit si to netroufám.
Určitě využije, myslím, že ho váha potěší. Jinak přidávám tip na vzduchovadlo pro převoz nástražních rybiček, s tím jsem se taky zavděčila ![]()
@peta81 manzel je rybar, neco podobneho mel a nakonec si poridil vahu ale ne digitalni…kvuli neustale se vybujejicim se baterkam. Je na tom samem principu jen ma raficku:)jinak tip..letos si kupoval vozik…aby nemusel chodit od auta k mistu 100×