Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Také mám může rybáře, váhu má, využívá při každém úlovku, ale má tu obyčejnou, ne digitální, nemusí řešit žádné baterky a funkci splní stejnou. Jinak dárky rybářské vždy nějaké vymyslim, výbava je fakt bohatá. Takové ty velké věci si netroufam, jako pruty, stojan, židle, bivak..ale ostatní se dá, kupovala jsem mu třeba nový čeřen a vezírek, různé návnady, třpytky, ledvinku na přívlač, polarizační brýle, tašku na návnady..
@peta81 váha je super věc
já jsem letos manželovi koupila 2,5 m deštník s připínacími bočnicemi ![]()
Tak dik vsem, holky! vaha objednana, jsem zvedava, jak se manzel bude tvarit. vzdy jsme se na takovem darku zhruba dohodli, ja pak jen dovybrala, protoze tomu nerozumim
tohle bude prekvapko
tak snad dobry.
jinak fajn diskuze na tipy, klido pokracujte, to se vzdy hodi ![]()
u nas nejvetsi radost zaznamenal bivak, pipaky a kempink sada mala plynova bomba s konvickou, aby si mohl v chladnych ranech udelat teple kafe ![]()
Zrovna docela nedávno jsem vybírala dárek pro tchána, který je zapálený rybář. Koupila jsem mu peněženku s kaprem ze stránky penezenkylp. cz. Jednalo se o peněženku z pravé kůže, která byla velmi kvalitně zpracovaná. Od objednání jsem měla dárek během pár dnů doma.