Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
máma má moc ráda operu, tak uvažuji o koupení lístku k Vánocům. Občas chodí do divadla s kamarádkou (sama se večer chodit bojí, a manžel té kamarádky pro ně vždycky přijede autem), tak nevím, jestli není blbé dát jí jako dárek dva lístky (s tím, že vím, že by šla s tou kamarádkou). Pak je ještě varianta koupit jen jeden lístek na nějaké odpolední představení, ale už mám vytipované jedno, které hrají jen večer, tak váhám, jak se rozhodnout. Uvítám Vaše názory ![]()
My tvoji maminku neznáme, takže těžko poradíme. Nicméně, pokud se to mamince líbit nebude, pošli lístky k nám, půjdeme s manželem ![]()
Co když kamarádka nebude mít ten večer čas? Ty tam s ní jít nemůžeš? My když si dáváme lístky do divadla, zájezd, tak jde obdarovaný (pokud nemá partnera) s tím, od koho to dostal.
@Cassy25 Já kupuji poukázky: http://www.narodni-divadlo.cz/…ove-poukazky Pak většinou ještě chodím pro lístky, tak něco doplácím. Jdou jednou za rok, tak „jim to dopřeji“.
Platí myslím rok, takže si sami vyberou, na co chtějí a kdy.
A nemůžeš jít s ní? To by byl ještě osobnější dárek a určitě by se také nebála. ![]()
Me to blby neprijde, davam dceram taky listky na predstaveni, vloni na balet a vzdy davam dva, aby si mohli vzit nerkoho sebou
@Cassy25 píše:
Ahoj,
máma má moc ráda operu, tak uvažuji o koupení lístku k Vánocům. Občas chodí do divadla s kamarádkou (sama se večer chodit bojí, a manžel té kamarádky pro ně vždycky přijede autem), tak nevím, jestli není blbé dát jí jako dárek dva lístky (s tím, že vím, že by šla s tou kamarádkou). Pak je ještě varianta koupit jen jeden lístek na nějaké odpolední představení, ale už mám vytipované jedno, které hrají jen večer, tak váhám, jak se rozhodnout. Uvítám Vaše názory
ja myslim, ze to je dobry darek a neni to vubec blbe. byla bych za takovy darek vdecna.
Vzdy kupuji jako darek 2 listky, i kdyz je davam osobe bez partnera. Sama bych nechtela dostat jen jeden listek, to bych radeji nesla.
Koupila bych lístky dva, kdyby vypadla kamarádka, můžeš s ní jít ty, jeden lístek určitě ne..
my jsme takto ted obdarovali babičku, dostala od nás k narozeninám lístky na Karla Gotta a jelikož ani jedna z jejích kamarádek nemohla a nechtěla, jeli jsme s ní nakonec my ![]()
Já už jsem takhle jednou lístky do opery k Vánocům dávala a mělo to úspěch. Vybrala jsem představení na sobotu a s dostatečným časovým předstihem - myslím jaro, takže obdarování měli čas si to zařídit. Myslím, že je to moc hezký dárek!
Já vždycky kupuju dva lístky. Jestli chodí mamka pravidelně s kamarádkou, tak je t potěší obě ![]()
To je náhodou výborný dárek. Já takhle před dvěma lety dostala lístky od tchýně na Labutí jezero do národního. My letos tchánovcům koupili dárkový poukaz do nedalekého divadla. Jen si musí do června něco vybrat a zamluvit. Takže titul a termín je na nich.
Taky kupuju divadlo, jak tchýni, tak rodičům. Ale radši poukázky, skoro všechna divadla je nabízejí, kvůli časovým možnostem. Koupila bych určitě dva lístky (nebo poukázku na dva). U naší rodiny to má vždy velká úspěch. Rozhodně lepší než nějaké krámy.