Nikdo nepřišel

Anonymní
9.12.14 22:25

Nikdo nepřišel

Stalo se vám to někdy? já si přišla jako úplná nicka v tu chvíli, je to už několik let ale každou svojí narozeninou oslavu na to vzpomenu, měla jsem kulatiny a dělali jsme oslavu no a nikdo z mých přátel nepřišel, šli spolu pít do města(což mi potom jedna kamarádka vyprávěla) no tak sem si snědla kus dortu a s brekem šla spát, nicméně mě to trápí teď protože manžel chce oslavit moje narozeniny ve velkým kruhu a já mu tohle říct nechci, připadam si divně má hodně přátel a já nemam nikoho :( docela mi to vzalo a letos se mi nic pořádat nechce, nerada něco slavím, omlouvám se za anonymitu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10905
9.12.14 22:28

Proč to nechceš manželovi říct? To není žádná ostuda.
Na mejdan muž jistě najde jinou záminku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
9.12.14 22:28

Takze manzel hce mejdlo pro svoje kamarady pod zaminkou tvych narozenin? Rekla bych mu, at si mejdan klidne porada, ale jindy a ze ocekavam, ze si pak vse uklidi…
Na to bych navrhla svou predstavu straveni narozenn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
9.12.14 22:32

Prostě bych mu řekla, že si své narozeniny představuji jinak. Ne každý je na oslavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5736
9.12.14 22:33
@Bibi239 píše:
Takze manzel hce mejdlo pro svoje kamarady pod zaminkou tvych narozenin? Rekla bych mu, at si mejdan klidne porada, ale jindy a ze ocekavam, ze si pak vse uklidi…
Na to bych navrhla svou predstavu straveni narozenn.

Presne jsou to tvoje narozeniny, ze manzel chce…svoje at si slavi po svem. vsak se mate radi, tak mu to vysvetli a rekni taky svuj nazor, ze to tak nechces, nebo jo? s jeho prateli?? Stejne je to divny, to se ti tvoji pratele na tebe domluvili? Slibili ze prijdou a pak nic? Nebo jsi to nemela od nich slibene ze dorazi…zvlastni chovani :roll:. ja kdyz chci tak oslavim narozky doma s rodinou, ale ted radeji vetsinou si nekam vyjedeme na vylet a uz je z toho skoro tradice :). A je to prijemnejsi.
Tak preji hodne stesti. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
9.12.14 22:38

Nemyslím si, že manžel chce mejdlo pro kámoše.. Spíš chtěl zakladatelce udělat krásnou velkou oslavu a pozvat spoustu jejích a svých přátel (co si budem povídat, jsou manželé takže zřejmě většina manželových přátel jsou i přátele zakladatelky), neviděla bych v tom špatný úmysl. Zakladatelko chápu, že se cítíš hrozně, tohle je moje noční můra, zkus to manželovi říct proč nechceš velkou oslavu. Mám pocit, že se spíš bojíš, že od manžela přijdou všichni a od tebe zas nikdo a manžel se tomu bude divit. Zkus mu navrhnout oslavu jen v rodinném kruhu a na ty tvoje kamarády se vykašli, nestojej ti za smutnění :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
9.12.14 23:43

Zakladatelko, manželovi to řekni, to, že nepřišli není Tvoje ostuda, ale jejich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
9.12.14 23:47
@Anonymní píše:
Stalo se vám to někdy? já si přišla jako úplná nicka v tu chvíli, je to už několik let ale každou svojí narozeninou oslavu na to vzpomenu, měla jsem kulatiny a dělali jsme oslavu no a nikdo z mých přátel nepřišel, šli spolu pít do města(což mi potom jedna kamarádka vyprávěla) no tak sem si snědla kus dortu a s brekem šla spát, nicméně mě to trápí teď protože manžel chce oslavit moje narozeniny ve velkým kruhu a já mu tohle říct nechci, připadam si divně má hodně přátel a já nemam nikoho :( docela mi to vzalo a letos se mi nic pořádat nechce, nerada něco slavím, omlouvám se za anonymitu

Když nerada něco slavím, tak nedělám oslavu :-) A manželovi to nechceš říct proč? Nezdá se mi to jako extrémně intimní téma, kvůli kterému bych měla váhat, jestli se svěřit nebo ne. :| (Já se svěřuju se vším ) :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
10.12.14 00:26

Tak mu rekni, ze si cenis umysl, ale ze o zadnou velkou oslavu nestojis, co je na tom divneho? A manzel si predstavuje, ze na tu oslavu dorazi kdo, kdyz rikas, ze nemas pratele? Jeho kamaradi? Rodina? Nebo pokud mas z nejakeho duvodu problem to rict „na rovinu,“ tak mu rekni, ze chces na narozeniny nejakou romantiku - treba placnu veceri ve dvou pri svickach, ze by ti to udelalo radost. Jsou to tvoje narozky, muzes je prece oslavit jak chces. Ja jedny cele prospala v zasade, mela jsem nejakou krizi a nevylezla z postele a jak mi bylo skvele pak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
10.12.14 07:07

A proč nemůžeš udělat oslavu svých narozenin, na kterou pozvete manželovo kamarády? Naopak bych si to užila a byla by to taková satisfakce za kdysi promarněnou oslavu.
Jinak tě mohu uklidnit. I mě se to stalo a rovněž se jednalo o kulatiny. Měla to teda být oslava ve stylu velké pařby na diskotéce. Moc jsem se na to těšila, teda těšily i s kamarádkami, plánovaly, den narozenin vycházel na den pařby. Přítelovi jsem kvůli tomu řekla, že spolu moje narozeniny oslavíme o den později no a den pařby mi ráno přilítla zpráva, že se děvčata moc omlouvají, ale že nikam nejdou. Že byly den před tím zapíjet svobodu jiné kamarádky (o tom jsem vůbec nevěděla) a že jsou dnes unavené. Nevěřila jsem svým očím. Takže i já jsem zůstala na své narozeniny úplně sama. Sice jsem to vzala statečně, ale bylo mi hodně smutno. Nicméně mi to nevzalo chuť slavit narozeniny i na dále, jen už jsem poučena, že den narozenin patří vážně těm úplně nejbližším, kteří mě nikdy nenechají na holičkách. Nakonec to byla docela príma životní lekce.
Takže bych řekla, že manželovo kamarádi budou mnohem spolehlivější a je ideální čas si pořádnou oslavou spravit chuť ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.14 07:11

Ahoj, mě něco podobného mrzelo s mou svatbou - spousta lidí říkala, že dorazí a nikde nikdo.. no nakonec dorazila jediná kamarádka s přítelem a tím mi zachránila úsměv :hug: Byla to malá svatba, ale mrzelo mě, že když řekli, že dorazí, tak dojít měli.. No byl první krásný jarní den, dali přednost něčemu jinému.. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
46669
10.12.14 07:15

Zakladatelko, tak se aspon ukazalo, ze to nebyli opravdovi pratele, ber to tak. A nechapu, proc se manzelovi nesveris. Jak potom resite vaznejsi temata, kdyz uz takovato v uvozovkach prkotina je pro tebe ozehava :-O.

Kazdy ma slavit, jak je mu prijemne, ale protejsek by to mel vedet.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
10.12.14 08:33

No a kdyz jsi planovala tu oslavu, tak jsi ty lidi i pozvala? Ted nechci nijak rypat, ale casto se lidi stresujou tim, ze jim nikdo na narozeniny nic nedal, ani nezavolal… Moje rada zni, par dni pred narozeninami to vsude roztrubuj! Vsem to rekni minimalne dvakrat, ze mas narozeniny! Kdyz chces aby lidi na oslavu prisli, tak je pozvi a jeste se potom ujisti, ze opravdu prijdou… :kytka:
A pokud by neprisli ani po tom ujisteni, ze ano… tak bych zmenila pratele. Protoze ignoranty fakt nemam rada!
A udelej si oslavu podle sebe, kdyz chces malou, jen s manzelem… tak opet… REKNI MU TO! Komunikuj! :kytka: :hug: A vubec, preju krasne narozky! :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.14 09:22

Tak lidi jsem pozvala, dá se říct už měsíc předtím sem je zvala aby měli čas, všichni mi to kývnuli že přijdou a byli to i nějací příbuzní kteří se s nimi taky znají a nepřišel opravdu nikdo a ten večer se vymlouvali na všechno možný a pak spolu šli do města pít, no manžel má hroznou ségru mladší ale ne zas tak mladou jako že je náctiletá to ne, a ta si do mě když sem jí řekla že mě nikdo nepřijde a to sem si vymyslela výmluvy že budou na horách, že jsou těhotný atd. tak si rýpnula že tam teda holt budu sama a smála se jako blbka, to samí je silvestr ten bych ráda jednou zůstala doma ale díky tomu se pohádáme, já sem spíš už uzavřenější a moc se neseznamuju, dříve jo a ráda sem furt někam chodila tancovat a tak no a teď už ne ale manžel je pořád stejný pořád by někam lezl ale na výlety ne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.12.14 09:24

Klidně bych na nějakej wellnes víkend, nebo na hory na pár dní a byla bych spokojená ale neumí udělat ústupek, na hory nepojede protože na ničem nejezdí, na wellnes taky ne protože ho to nebaví v podstatě se podřizuju já ikdyž se mi upřímně nechce

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný