Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jelikož dochází nápady, sháním inspiraci.. Co kupujete své drahé polovičce pod stromeček? Nejsme s přítelem dlouho, tak nějak pořád tápu, co koupit, aby to bylo hezké a zároveň originální
Házejte návrhy, nápady, ať se můžem všichni inspirovat ![]()
Hodně záleží, co má drahá polovička ráda, co ho baví, co dělá… u nás vedou knihy, věci na fotbal, hrazda na cvičení (uvažuji, že dostane celé ribstole) a samo měkké dárky.
@Jane.Jay kupuju věci na jeho koníčky.. a každý si píšem ježíškovi, ať máme inspiraci.
Muj asi dostane cepici do vody, at si zase pri surfovani nespali hlavu…pomohlo? ![]()
Musis se trefit do neceho, co ma rad, co ho bavi, zajima…
Chtěla jsem mu koupit dálniční známku, protože můj muž na ni vždycky zapomněl a koupil ji až třeba v půlce roku, takže jsem si říkala dostane ji jako takový bonus navíc, když už jsem se chytala ji koupit, tak mě naštval minulý týden si ji koupil
asi měl nějaké tušení nebo si to nedovedu vysvětlit.
Jinak mu chci koupit nějaký polštářek, že ho začalo bolet za krkem a záda a tašku sportovní cestovní, aby si měl v čem vozit věci na 14 dní do práce.
Jako každý rok kupuji nějaké nářadí
,letos golu, nic ho nepotěší víc
Já letos narazila na knížku - „pokračování“ ˇŠvejka. Vzhledem k tomu, že skoro nečte a jediná kniha, co se mu fakt líbí je právě Švejk, doufám, že mu udělám radost ![]()
Jinak než blbost u které nevíš, jestli mu vůbec udělá radost, to už bych radši přemýšlela např. nad lahví dobrého pití, kterou si jinak sám (třeba z důvodu rodinného rozpočtu) nekoupí…
Audiokniha, ten muj workoholik na knížky nema cas, ale spoustu času stráví za volantem. Aspon nebude za jízdy tolik telefonovat ![]()
@HeyJude píše:
Audiokniha, ten muj workoholik na knížky nema cas, ale spoustu času stráví za volantem. Aspon nebude za jízdy tolik telefonovat
Jestli je jak já, tak ani ta audiokniha to nezachrání
![]()
Jinak můj dostane el. kartáček, nějaké drobnosti v podobě triček, boxerek a ponožek
Pak se rozhoduji mezi el. strojkem od Brauna a foťákem
Ale asi vyhraje foťák, už si přeje nový dlouho
Společně si nadělíme lyžování v Alpách ![]()
Záleží, co koho baví, o čem mluví, stačí v průběhu roku toho druhého poslouchat (a samozřejmě roli hraje i finanční stránka)..já jsem letos koupila MP4, parfém, knížku a permanentku do posilovny.
Tak já koupila letos spacák do kamionu, ten co tam má už je starý a asi ani moc nezahřeje, pak externí disk, pořád stahuje filmy a už se mu to na ten starý nevejde a ještě chci koupit navigaci do auta, ale to podle poslední výplaty
jaká bude. Jinak loni jsem kupovala kameru do auta a masážní podložku s vyhříváním. ![]()
Holky, moc díky za nápady, projdu to, a snad něco povyberu
Mě to pro něj přijde hrozně těžký něco vybírat, bo za prvé spolu nejsme dlouho a za druhé on už všechno má
Dělá do aut, to vím, ale tam už všechno právě taky má, nářadí nepotřebuje… Napadlo mě třeba nějaký tričko jako jeden z dárků - jenže jaký, aby to bylo originální?
Třeba parfém mě už taky napadl, ale jsme zase u toho- úplně přesně nevím jakou vůni, to samý s další kosmetikou jako jsou vody po holení apod. Asi mu budu muset prolustrovat koupelnu
Proto píšu právě o inspiraci, víc hlav, víc ví
Joo, ty Vánoce jsou kříž ![]()