Vánoční dárek pro drahou polovičku

296
9.12.14 11:46

Vánoční dárek pro drahou polovičku

Jelikož dochází nápady, sháním inspiraci.. Co kupujete své drahé polovičce pod stromeček? Nejsme s přítelem dlouho, tak nějak pořád tápu, co koupit, aby to bylo hezké a zároveň originální :) Házejte návrhy, nápady, ať se můžem všichni inspirovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4341
9.12.14 11:49

Hodně záleží, co má drahá polovička ráda, co ho baví, co dělá… u nás vedou knihy, věci na fotbal, hrazda na cvičení (uvažuji, že dostane celé ribstole) a samo měkké dárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.12.14 11:50

@Jane.Jay kupuju věci na jeho koníčky.. a každý si píšem ježíškovi, ať máme inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
9.12.14 11:51

Muj asi dostane cepici do vody, at si zase pri surfovani nespali hlavu…pomohlo? ;)
Musis se trefit do neceho, co ma rad, co ho bavi, zajima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
9.12.14 11:52

:mrgreen: :mrgreen: chlap dostane stavebnici Seva a knížku Crysis :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
74217
9.12.14 11:54

Chtěla jsem mu koupit dálniční známku, protože můj muž na ni vždycky zapomněl a koupil ji až třeba v půlce roku, takže jsem si říkala dostane ji jako takový bonus navíc, když už jsem se chytala ji koupit, tak mě naštval minulý týden si ji koupil :roll: asi měl nějaké tušení nebo si to nedovedu vysvětlit.
Jinak mu chci koupit nějaký polštářek, že ho začalo bolet za krkem a záda a tašku sportovní cestovní, aby si měl v čem vozit věci na 14 dní do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
9.12.14 11:56

Jako každý rok kupuji nějaké nářadí :mrgreen:,letos golu, nic ho nepotěší víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
9.12.14 11:56

Já letos narazila na knížku - „pokračování“ ˇŠvejka. Vzhledem k tomu, že skoro nečte a jediná kniha, co se mu fakt líbí je právě Švejk, doufám, že mu udělám radost ;)
Jinak než blbost u které nevíš, jestli mu vůbec udělá radost, to už bych radši přemýšlela např. nad lahví dobrého pití, kterou si jinak sám (třeba z důvodu rodinného rozpočtu) nekoupí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.12.14 11:57

Hodinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
9.12.14 11:59

Audiokniha, ten muj workoholik na knížky nema cas, ale spoustu času stráví za volantem. Aspon nebude za jízdy tolik telefonovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
9.12.14 12:00

Předplatný časopisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
9.12.14 12:02
@HeyJude píše:
Audiokniha, ten muj workoholik na knížky nema cas, ale spoustu času stráví za volantem. Aspon nebude za jízdy tolik telefonovat ;)

Jestli je jak já, tak ani ta audiokniha to nezachrání :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jinak můj dostane el. kartáček, nějaké drobnosti v podobě triček, boxerek a ponožek :-) Pak se rozhoduji mezi el. strojkem od Brauna a foťákem :think: :think: :think: :think: Ale asi vyhraje foťák, už si přeje nový dlouho :-) Společně si nadělíme lyžování v Alpách :-)

• Citovat
  • Upravit
9.12.14 12:02

Záleží, co koho baví, o čem mluví, stačí v průběhu roku toho druhého poslouchat (a samozřejmě roli hraje i finanční stránka)..já jsem letos koupila MP4, parfém, knížku a permanentku do posilovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
9.12.14 12:11

Tak já koupila letos spacák do kamionu, ten co tam má už je starý a asi ani moc nezahřeje, pak externí disk, pořád stahuje filmy a už se mu to na ten starý nevejde a ještě chci koupit navigaci do auta, ale to podle poslední výplaty :think: jaká bude. Jinak loni jsem kupovala kameru do auta a masážní podložku s vyhříváním. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
9.12.14 12:18

Holky, moc díky za nápady, projdu to, a snad něco povyberu :) Mě to pro něj přijde hrozně těžký něco vybírat, bo za prvé spolu nejsme dlouho a za druhé on už všechno má :D Dělá do aut, to vím, ale tam už všechno právě taky má, nářadí nepotřebuje… Napadlo mě třeba nějaký tričko jako jeden z dárků - jenže jaký, aby to bylo originální? :)) Třeba parfém mě už taky napadl, ale jsme zase u toho- úplně přesně nevím jakou vůni, to samý s další kosmetikou jako jsou vody po holení apod. Asi mu budu muset prolustrovat koupelnu :D Proto píšu právě o inspiraci, víc hlav, víc ví :) Joo, ty Vánoce jsou kříž :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný