Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Je možné, že už se tu objevilo v minulosti podobné téma, ale přesto se mi nepodařilo najít nic, co bych potřebovala… Sháním tip na dárek pro manžela mé maminky- čili pro muže 50-60let, aktivní (žádný páprda vysedávající u tv s lahváčem v ruce), rádi s mamkou cestují, on sám je cyklista (má lepší kolo, asi i veškeré klasické vybavení, dresy…), ještě rád opečovává své auto (luxusnější sedan). Pracuje v kanceláři. Nekouří, má rád víno (ale jeho rodina vlastní vinohrad, čili jsou dostatečně zásobení). Mamky se ptát nemá cenu- řekne, ať nic nekupuju. Přinejhorším to jistí kosmetický balíček, ale ráda bych ho potěšila něčím „osobnějším“. Cenově tak do 400 pokud možno… kdyby to bylo pro oba, tak i za víc. napadá vás něco? Loni jsem dala dvě velká fotoalba- mají spousty fotek z dovolených a výletů, tak to snad paslo na úrodnou půdu, ale nechci se opakovat.
Co třeba lístky do divadla. Nebo poukaz na véču do nějaké dobré restaurace ![]()
@Terapeutka Co třeba masáž…??? Pokud je sportovec a v práci sedí v kanclu, tak masáž ocení…jen nevím jestli se vejdeš do 400Kč…u nás v maloměstě v pohodě, třeba v Praze asi ne.. ![]()
Za 400 mu kup bačkory, až přijde z práce, kola nebo z vinohradu, určitě se rád vyzuje a zachumlá se do bačkor
Co chceš za 400 vymýšlet osobního ![]()
@Kies píše:
Za 400 mu kup bačkory, až přijde z práce, kola nebo z vinohradu, určitě se rád vyzuje a zachumlá se do bačkorCo chceš za 400 vymýšlet osobního
Souhlasim 400kc kdyz pises „narocny muz“ je bohuzel prd ![]()
Ja jsem loni tatovi (je dost podobne zalozeny) kupovala krokomer. ![]()
Diky nemu zacal chodit do prace pesky (aspon nekdy). ![]()
@Terapeutka taky bych šla do nějakého „zážitku“ - lístky do divadla (to nevím jak jsou cenově) nebo třeba i do kina (to jsme jednou poslali rodiče po x letech do kina na český film a užili si to
. Nebo předplatit vstup do bazénu ![]()
Já bych koupila buď nějakou permanentku nebo poukaz na véču nebo wellness ![]()
Kupovala jsem volňásky do multikina
platí půl roku, nebo přes slevomat sushi ![]()
Já našim kupuju lístky do divadla, na koncerty…teď se mi podařilo zarezervovat na Bobby McFerrina, z toho budou mít mega radost ![]()
Dávám hlas masáži, nebo jako milovníkovi vína nějaký pěkný otvírák. Nebo diář?
Pokud má rád víno, nevadí že jsou zásobení, koupila bych nějaké speciální, třeba nějak lepší z Francie, prostě takové, které si sám nikdy nekoupí
K tomu třeba nějakou dobrou mňamku - olivy nebo dobrý sýr…nebo něco, co se k tomu bude hodit a nějak hezky bych to zabalila dohromady:)
Nebo pak ty lístky do divadla, tím myslím nepohrdne nikdo:)
400 stovky pro náročného muže a aby to bylo ještě něco originálního je dost těžké. Welnes, masáže, lístky na koncert tady sice navrhují, ale nevím, zda to za tu hodnotu koupíš, snad někde ve slevomatu. Pokud cestují a mají dost fotek, tak si od mámy vypůjči nějakou poslední dovolenou a udělej fotoknihu. Albumy už jsou dneska pasé. V této době se dá pořídit i za ty 400.- A pokud je doplníš vtipným textem, bude určitě radost.