Nikdo nepřišel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
10.12.14 09:29

A reknes mu, ze se ti uprimne nechce? Jestli nemluvis narovinu, tak si jen muze myslet, ze jsi unudena sucharka. Zaklad je komunikace a kompromisy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
10.12.14 09:30

Podle mne bys to hlavně měla manželovi říct. Prostě a jednoduše, že nechceš pořádat oslavu proto, že tvoji povedení přátelé se na tebe vybodli, v tobě to pořád je a nemáš prostě na oslavu náladu… Jak má on vědět, jak se cítíš, když mu to neřekneš.
Zároveň si myslím, že tím ublíženým postojem k věci si odřezáváš cestu k přátelům novým… Ber ty staré prostě… jen jako známé. Evidentně to přátelé nejsou! Přátelé totiž takovéhle věci nedělají!
Kdybys to manželovi řekla a vyrazili jste například ven s přáteli jeho… tak je docela možné, že se budeš cítit rozhodně líp, než kdyby ses doma litovala a možná se jeho přátelé stanou i tvými přáteli… :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.14 09:39

Já sem mu včera říkala jestli je to nutný pořádat oslavu že bych to chtěla oslavit jinak, ale nedostali jsme se k tomu ani jak bych to chtěla já oslavit, prostě ne u něj neexistuje když něco chce, já jeho kamarády znám a mam ráda snad jen dva kteří mluví na rovinu a nechovají se jako svi… on taky moc ukázkový kamarády nemá ale přechází to asi z toho ohledu aby nějaký měl, občas mu řeknu že se mi nelíbí jak ho využívaj a pomlouvaj ale dostanu spíše já, a já to nemam řešit a podobně…nevim jak na něj jinak jít a jak mu to říct ale přemýšlela sem že mu řeknu buďto silvestr nebo oslava, obojí nechci se stejnýma lidma

• Citovat
  • Upravit
4624
10.12.14 09:42
@Anonymní píše:
Já sem mu včera říkala jestli je to nutný pořádat oslavu že bych to chtěla oslavit jinak, ale nedostali jsme se k tomu ani jak bych to chtěla já oslavit, prostě ne u něj neexistuje když něco chce, já jeho kamarády znám a mam ráda snad jen dva kteří mluví na rovinu a nechovají se jako svi… on taky moc ukázkový kamarády nemá ale přechází to asi z toho ohledu aby nějaký měl, občas mu řeknu že se mi nelíbí jak ho využívaj a pomlouvaj ale dostanu spíše já, a já to nemam řešit a podobně…nevim jak na něj jinak jít a jak mu to říct ale přemýšlela sem že mu řeknu buďto silvestr nebo oslava, obojí nechci se stejnýma lidma

Takže problém je spíše někde jinde, než v minulosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.14 09:50

U mě je to v minulosti a u manžela je to že u něj neexistuje ne

• Citovat
  • Upravit
491
10.12.14 11:07
@Anonymní píše:
Stalo se vám to někdy? já si přišla jako úplná nicka v tu chvíli, je to už několik let ale každou svojí narozeninou oslavu na to vzpomenu, měla jsem kulatiny a dělali jsme oslavu no a nikdo z mých přátel nepřišel, šli spolu pít do města(což mi potom jedna kamarádka vyprávěla) no tak sem si snědla kus dortu a s brekem šla spát, nicméně mě to trápí teď protože manžel chce oslavit moje narozeniny ve velkým kruhu a já mu tohle říct nechci, připadam si divně má hodně přátel a já nemam nikoho :( docela mi to vzalo a letos se mi nic pořádat nechce, nerada něco slavím, omlouvám se za anonymitu

Tu špatnou zkušenost hoď za hlavu :) Oslavu neslav.
Jestli je to pro tebe nepříjemné mu říct, že ti na oslavu nikdo nepřišel, tak to nezmiňuj. Argument, že je ti slavení narozenin a svátků s cizími lidmi nebo známými nepříjemný, by měl stačit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
10.12.14 11:15
@Anonymní píše:
Já sem mu včera říkala jestli je to nutný pořádat oslavu že bych to chtěla oslavit jinak, ale nedostali jsme se k tomu ani jak bych to chtěla já oslavit, prostě ne u něj neexistuje když něco chce, já jeho kamarády znám a mam ráda snad jen dva kteří mluví na rovinu a nechovají se jako svi… on taky moc ukázkový kamarády nemá ale přechází to asi z toho ohledu aby nějaký měl, občas mu řeknu že se mi nelíbí jak ho využívaj a pomlouvaj ale dostanu spíše já, a já to nemam řešit a podobně…nevim jak na něj jinak jít a jak mu to říct ale přemýšlela sem že mu řeknu buďto silvestr nebo oslava, obojí nechci se stejnýma lidma

Promin, ale vy máte tedy zvláštní „kamarády“ a „přátele“ :think: Aby mě nikdo nepřišel na mojí oslavu a raději šli všichni společně popíjet někam do hospody :think: Asi bych takové lidi nenazývala kamarády :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.14 13:10

Taky už je kamarády nenazývám, kdysi se mi hrozně líbil i jeden kluk z té party a chtěla jsem s nim chodit a ze začátku dobrý, pak jsme spolu i něco měli no a na silvestra mi řekl že mě nechce že nejsem pořádně vzdělaná a že spolu můžem jen spát jako kamarádi s výhodama a pak vlastně nastali narozeniny a dopadlo to jak to dopadlo takže se nevídam s nikým, když někoho z nich potkam tak dělají jací jsou velký kamarádi..je to děsný zrovna dneska mam hodně velkou depku, sem pořád doma a manžel má každej pátek nějakej večírek, přijdu si jak služka uvařim, vyperu, vyžehlim a uklidim a sedim a čekam až se vrátí domů takže dneska sem na něj naštvaná už dost, sám se doma o nic nepostará

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný