Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zajdi na sesternu, případně zazvoň a zeptej se PA. Tady ti opravdu neřekneme co přesně se ve tvém těle děje. Já bych předpokládala, že se rozjíždí porod, praskla voda a jak tě vyšetřila, tak jsi prostě zakrvácela. Což je u rozjíždějícího porodu běžné. Ale opravdu to můžu jen předpokládat. Tohle ti musí vysvětlit lékař/ PA. Nemusíš se bát zeptat. Důležité je také, proč máš naplánovaný císařský řez. Píšeš toho málo. Zeptej se, řekni jim, že máš strach. Není se za co stydět.
Mně když odtekla voda tak sem byla do hodiny na sále.. bylo to 5 dní před plánovaným císařem.. ale něco ti říct museli ne?
@Anonymní píše: Více
Bojuj za sebe a dítě, a jakmile se ti něco nezdá, ptej se.. neboj se, vše dobře dopadne…pak pochlub s miminkem…
Nevim jak je to u vas..ale ja pri techto vysetrenich porad krvacela..a hrozne mi to rucni vysetrovani bolelo..
@Venesí píše: Více
Po odtoku vody se normálně čeká na rozjetí porodu, nedělá se CS (pokud k tomu není nějaký důvod)
A císař je indikovaný? Nedělala doktorka Hamiltona že se to zkusí přirozeně.? …ja ke konci u porodu taky krvácela a následně se jelo na císař ale protože už se proste nic nedělo …stává se i ze je problém s placentou ale to bývá to krvácení opravdu veliké..šla bych na sesternu zeptat se nebo si zavolat dr ať mi vysvětli co se podle ni děje
@Kfětoslava @Sisi 14 tak to bude ta sama porad, je to třetí diskuse. Pohledejte.
@Kfětoslava píše: Více
Přesně tak, mě malého vytáhli císařským řezem až 47 hodin a 19 minut po prasknutí vody… To vím přesně
pokud není voda zkažená, nebo miminku neklesají ozvy, čeká se na rozjetí přirozeného porodu.
Ahoj holky, jsem teď v nemocnici, jelikož zitra mě čeká císařský rez, teď před chvíli mi praskla voda, a doktorka mi strcila prsty úplně hluboko dovnitř že chtěla ať voda vytece ještě víc a vytekla i krev… ale moc se k tomu nevyjdrila mám strašný strach
Co mám dělat?