Co mám teď dělat? Mám strach

Anonymní
24.11.24 21:00

Co mám teď dělat? Mám strach

Ahoj holky, jsem teď v nemocnici, jelikož zitra mě čeká císařský rez, teď před chvíli mi praskla voda, a doktorka mi strcila prsty úplně hluboko dovnitř že chtěla ať voda vytece ještě víc a vytekla i krev… ale moc se k tomu nevyjdrila mám strašný strach
Co mám dělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13197
24.11.24 21:03
@Anonymní píše: Více

v jakem jsi tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.24 21:06

@markytka3 38tt

• Citovat
  • Upravit
24399
24.11.24 21:11

Zajdi na sesternu, případně zazvoň a zeptej se PA. Tady ti opravdu neřekneme co přesně se ve tvém těle děje. Já bych předpokládala, že se rozjíždí porod, praskla voda a jak tě vyšetřila, tak jsi prostě zakrvácela. Což je u rozjíždějícího porodu běžné. Ale opravdu to můžu jen předpokládat. Tohle ti musí vysvětlit lékař/ PA. Nemusíš se bát zeptat. Důležité je také, proč máš naplánovaný císařský řez. Píšeš toho málo. Zeptej se, řekni jim, že máš strach. Není se za co stydět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
24.11.24 21:14

Mně když odtekla voda tak sem byla do hodiny na sále.. bylo to 5 dní před plánovaným císařem.. ale něco ti říct museli ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1895
24.11.24 21:19
@Anonymní píše: Více

Bojuj za sebe a dítě, a jakmile se ti něco nezdá, ptej se.. neboj se, vše dobře dopadne…pak pochlub s miminkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.24 21:22

Nevim jak je to u vas..ale ja pri techto vysetrenich porad krvacela..a hrozne mi to rucni vysetrovani bolelo..

• Citovat
  • Upravit
15005
24.11.24 22:29
@Venesí píše: Více

Po odtoku vody se normálně čeká na rozjetí porodu, nedělá se CS (pokud k tomu není nějaký důvod)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
24.11.24 23:56

A císař je indikovaný? Nedělala doktorka Hamiltona že se to zkusí přirozeně.? …ja ke konci u porodu taky krvácela a následně se jelo na císař ale protože už se proste nic nedělo …stává se i ze je problém s placentou ale to bývá to krvácení opravdu veliké..šla bych na sesternu zeptat se nebo si zavolat dr ať mi vysvětli co se podle ni děje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65420
25.11.24 06:11

@Kfětoslava @Sisi 14 tak to bude ta sama porad, je to třetí diskuse. Pohledejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.24 13:00
@Kfětoslava píše: Více

Přesně tak, mě malého vytáhli císařským řezem až 47 hodin a 19 minut po prasknutí vody… To vím přesně :mrgreen: pokud není voda zkažená, nebo miminku neklesají ozvy, čeká se na rozjetí přirozeného porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí