Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja manželovi koupím předplatné na časopis, kteý má hrozně rád… my si nic dávat nechceme vše máme a manžel nemá rád zbytečné dárky.. tak tohle snad ocení…
@Domcaponca píše:
Ahojky mamkyKaždý rok hledám vánoční dárky dostatečně v předstihu, abych se pak nemusela stresovat v prosinci, kdy jsou nákupáky přelidněné. Chtěla bych se zeptat, kde nakupujete dárky vy? Já jsem letos zvolila internet a váhám mezi dvěma možnostmi: buď hodinky https://www.trendhim.cz/…creed-p.html nebo toto pouzdro na karty https://www.trendhim.cz/…-4316-p.html. Prosím poraďte nebo napište, kde nakupujete vy. Díky moc
Ty hodinky mi přijdou jak dámské. Nejsou tam kamínky? Pouzdro vypadá fajn. Taky nevím, co koupit, a manžel je z dárků na prášky každý rok. Asi se domluvíme, že letos si nic nenaježíme. Když nikdo nic nepotřebuje, kupujou se akorát blbiny.
Pro dítka už nějaké dárky mám.
@Ice79 ale o tom to prave je ne? Ze das neco, co dotyčný nepotřebuje a tak si to sám nekoupí. U nás třeba šperky, drahé edice knih, zážitky apod ![]()
@Domcaponca hodinky mi přijdou jak od kolotocu, pouzdro hezké ![]()
Já nakupuju na military a army internetových obchodech. Také chladné zbraně a vše co souvisí s historii (i kostým, číše ze zeleného gotického skla apod.).
Mi manžel kupuje knihy mého oblíbeného autora a hlavně horory. Dále taktéž historické doplňky a chladné zbraně (minule jsem dostala dýku). Miluju šperky z jantaru. Moje oblíbená EdP, která se těžko shání (má ji jen pár e-shopů). Manžel to má ztížené, protože mám 30.12. narozky ![]()
Ty hodinky se mi nelíbí, nepřipadají mi moc pánské
Pouzdro je pěkné, pokud jej využije, proč ne ![]()
Já každý rok kupuji knihy celé rodině, manželovi ještě předplatné časopisu, on mně taky
Tentokrát pro manžela mám ale knihy elektronické a čtečku. Dost knížky ničil, jak je sebou pořád někde tahal, což mi přijde škoda a bude určitě i rád za nižší váhu a menší velikost. Ještě mám v plánu helmu na lyže, ale musím s ní počkat, bojím se, že si jí koupí sám
Víc asi nic, jen nějaké drobnosti, řekli jsme si, že to nebudeme přehánět, protože čekáme dva drahoušky, takže peníze budou potřeba.
My si dáváme s manželem jen maličkosti, společně si pak vybereme společný vetsi darek.
@Tichošlápek píše:
@Ice79 ale o tom to prave je ne? Ze das neco, co dotyčný nepotřebuje a tak si to sám nekoupí. U nás třeba šperky, drahé edice knih, zážitky apod@Domcaponca hodinky mi přijdou jak od kolotocu, pouzdro hezké
No, to sice jo, ale já už se utápím ve špercích, ani je nenosím. A manžel nechce nic, nic nepotřebuje. To jsou jeho slova. Je to s ním těžké. Loni jsem mu dala super mikinu z Klimatexu, a on ji „objevil“ ve skříni před pár dny, prý co to tam má za fajn mikinu… ![]()
@Domcaponca píše:
Ahojky mamkyKaždý rok hledám vánoční dárky dostatečně v předstihu, abych se pak nemusela stresovat v prosinci, kdy jsou nákupáky přelidněné. Chtěla bych se zeptat, kde nakupujete dárky vy? Já jsem letos zvolila internet a váhám mezi dvěma možnostmi: buď hodinky https://www.trendhim.cz/…creed-p.html nebo toto pouzdro na karty https://www.trendhim.cz/…-4316-p.html. Prosím poraďte nebo napište, kde nakupujete vy. Díky moc
Ani jedno se mi nelíbí, ale tak neznám vkus tvého muže. Jinak většinou se snažím být kreativní: poukaz na seskok padákem, výlet, poukázky atp.
@Ice79 píše:
No, to sice jo, ale já už se utápím ve špercích, ani je nenosím. A manžel nechce nic, nic nepotřebuje. To jsou jeho slova. Je to s ním těžké. Loni jsem mu dala super mikinu z Klimatexu, a on ji „objevil“ ve skříni před pár dny, prý co to tam má za fajn mikinu…
Můj muž taky říká, že nic nepotřebuje a nic nechce a pak mu pod stromečkem září očička jako malému dítěti, když vidí, co jsem vymyslela.
@radkka jakou čtečku jsi vybrala? Taky vybírám, zatím jsem nic nevybrala.
My si taky toho moc nekupujeme, dostane zimní boty, krabičku na brýle, kšilkovku, trenýrky, sprcháče. no prostě aby tam něco měl, aby to nebylo dětem divné že tam mají jen oni dárečky
Mně se ty hodinky líbí
a jestli to pouzdro využije, tak proč ne. Asi záleží, co se mu z toho hodí víc a to víš jen ty ![]()
@terinka4444 píše:
@radkka jakou čtečku jsi vybrala? Taky vybírám, zatím jsem nic nevybrala.
To mi povídej, vůbec jsem netušila, nakonec jsem koupila tu samou, co má brácha, je spokojený.