Co manželovi pod stromeček?

2212
2.11.16 09:13

Ja manželovi koupím předplatné na časopis, kteý má hrozně rád… my si nic dávat nechceme vše máme a manžel nemá rád zbytečné dárky.. tak tohle snad ocení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1075
2.11.16 09:15

@Domcaponca oba dva dárky, které si vybrala, jsou hezké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
2.11.16 09:18
@Domcaponca píše:
Ahojky mamky :) Každý rok hledám vánoční dárky dostatečně v předstihu, abych se pak nemusela stresovat v prosinci, kdy jsou nákupáky přelidněné. Chtěla bych se zeptat, kde nakupujete dárky vy? Já jsem letos zvolila internet a váhám mezi dvěma možnostmi: buď hodinky https://www.trendhim.cz/…creed-p.html nebo toto pouzdro na karty https://www.trendhim.cz/…-4316-p.html. Prosím poraďte nebo napište, kde nakupujete vy. Díky moc :kytka:

Ty hodinky mi přijdou jak dámské. Nejsou tam kamínky? Pouzdro vypadá fajn. Taky nevím, co koupit, a manžel je z dárků na prášky každý rok. Asi se domluvíme, že letos si nic nenaježíme. Když nikdo nic nepotřebuje, kupujou se akorát blbiny. :nevim: Pro dítka už nějaké dárky mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
2.11.16 09:22

Já koupim crossbody kabelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.11.16 09:25

@Ice79 ale o tom to prave je ne? Ze das neco, co dotyčný nepotřebuje a tak si to sám nekoupí. U nás třeba šperky, drahé edice knih, zážitky apod :palec:

@Domcaponca hodinky mi přijdou jak od kolotocu, pouzdro hezké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
2.11.16 09:29

Já nakupuju na military a army internetových obchodech. Také chladné zbraně a vše co souvisí s historii (i kostým, číše ze zeleného gotického skla apod.).

Mi manžel kupuje knihy mého oblíbeného autora a hlavně horory. Dále taktéž historické doplňky a chladné zbraně (minule jsem dostala dýku). Miluju šperky z jantaru. Moje oblíbená EdP, která se těžko shání (má ji jen pár e-shopů). Manžel to má ztížené, protože mám 30.12. narozky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.11.16 09:31

Ty hodinky se mi nelíbí, nepřipadají mi moc pánské :oops: Pouzdro je pěkné, pokud jej využije, proč ne :palec:
Já každý rok kupuji knihy celé rodině, manželovi ještě předplatné časopisu, on mně taky :mrgreen: Tentokrát pro manžela mám ale knihy elektronické a čtečku. Dost knížky ničil, jak je sebou pořád někde tahal, což mi přijde škoda a bude určitě i rád za nižší váhu a menší velikost. Ještě mám v plánu helmu na lyže, ale musím s ní počkat, bojím se, že si jí koupí sám :roll: Víc asi nic, jen nějaké drobnosti, řekli jsme si, že to nebudeme přehánět, protože čekáme dva drahoušky, takže peníze budou potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
2.11.16 09:32

My si dáváme s manželem jen maličkosti, společně si pak vybereme společný vetsi darek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
2.11.16 09:35
@Tichošlápek píše:
@Ice79 ale o tom to prave je ne? Ze das neco, co dotyčný nepotřebuje a tak si to sám nekoupí. U nás třeba šperky, drahé edice knih, zážitky apod :palec:@Domcaponca hodinky mi přijdou jak od kolotocu, pouzdro hezké :)

No, to sice jo, ale já už se utápím ve špercích, ani je nenosím. A manžel nechce nic, nic nepotřebuje. To jsou jeho slova. Je to s ním těžké. Loni jsem mu dala super mikinu z Klimatexu, a on ji „objevil“ ve skříni před pár dny, prý co to tam má za fajn mikinu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
2.11.16 09:40
@Domcaponca píše:
Ahojky mamky :) Každý rok hledám vánoční dárky dostatečně v předstihu, abych se pak nemusela stresovat v prosinci, kdy jsou nákupáky přelidněné. Chtěla bych se zeptat, kde nakupujete dárky vy? Já jsem letos zvolila internet a váhám mezi dvěma možnostmi: buď hodinky https://www.trendhim.cz/…creed-p.html nebo toto pouzdro na karty https://www.trendhim.cz/…-4316-p.html. Prosím poraďte nebo napište, kde nakupujete vy. Díky moc :kytka:

Ani jedno se mi nelíbí, ale tak neznám vkus tvého muže. Jinak většinou se snažím být kreativní: poukaz na seskok padákem, výlet, poukázky atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.11.16 09:47
@Ice79 píše:
No, to sice jo, ale já už se utápím ve špercích, ani je nenosím. A manžel nechce nic, nic nepotřebuje. To jsou jeho slova. Je to s ním těžké. Loni jsem mu dala super mikinu z Klimatexu, a on ji „objevil“ ve skříni před pár dny, prý co to tam má za fajn mikinu… :roll:

Můj muž taky říká, že nic nepotřebuje a nic nechce a pak mu pod stromečkem září očička jako malému dítěti, když vidí, co jsem vymyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.11.16 10:00

@radkka jakou čtečku jsi vybrala? Taky vybírám, zatím jsem nic nevybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
2.11.16 10:04

My si taky toho moc nekupujeme, dostane zimní boty, krabičku na brýle, kšilkovku, trenýrky, sprcháče. no prostě aby tam něco měl, aby to nebylo dětem divné že tam mají jen oni dárečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
2.11.16 10:05

Mně se ty hodinky líbí :-) a jestli to pouzdro využije, tak proč ne. Asi záleží, co se mu z toho hodí víc a to víš jen ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.11.16 10:13
@terinka4444 píše:
@radkka jakou čtečku jsi vybrala? Taky vybírám, zatím jsem nic nevybrala.

To mi povídej, vůbec jsem netušila, nakonec jsem koupila tu samou, co má brácha, je spokojený.

https://www.alza.cz/…d4391447.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný