Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky mamky, náš malej se narodil 29.2. Kdy byste slavili? 28. Nebo 1.? Popř. Znáte někoho kdo je tak narozenej a kdy slaví? ![]()
Příspěvek upraven 29.10.16 v 00:41
Proc ne 28.? Muj spoluzak na vejsce, rocnik 84, k dvacetinam treba dostal oranzovou Tatrovku, protoze mu bylo teprv pet ![]()
Omlouvám se, tam mělo být 28. ![]()
Já vím že můžeme kdy chceme, ale já se pořád nemůžu rozhodnout ![]()
Slavit dopředu se nemá, a 1. To už je zas jinej měsíc. No dilema hrozný
![]()
Osobne asi variantu 1, protoze je to furt unor, ale u nas se stejne slavi ten nejblizsi vikend, kdy se sejde rodina. Tohle datum mi taky „hrozilo“ pred ctyrma rokama, dceri se ale chtelo jindy.
@Nikollett93 píše:
Slavit dopředu se nemá, a 1. To už je zas jinej měsíc. No dilema hrozný![]()
To sice nevim, proc se nema, nicmene asi bych slavila 28.2…je otazka, zda je to vubec „dopredu,“ kdyz 29. proste nebude ![]()
@Nikollett93 píše:
Slavit dopředu se nemá, a 1. To už je zas jinej měsíc. No dilema hrozný![]()
28.unora
Znam osobne jednu osobu a slavi 28. unora a kdyz je zrovna 29. tak zarucene slavi ze ji je napr 11
@Tarinka píše:
Proc ne 28.? Muj spoluzak na vejsce, rocnik 84, k dvacetinam treba dostal oranzovou Tatrovku, protoze mu bylo teprv pet
29. února jednou za 4 roky, když se Vám nezdá ani 28.2./1.3.
Mám to v okolí dokonce dvakrát. Oba slaví narozeniny 28.2., protože se narodili posledního února.
Samozřejmě se kasají, že je jim teprve 7, 10, atp.
![]()
@Nikollett93 já bych to vzala jako u ostatních dětí, nejbližší sobota.
Neslavíme v týdnu, slavíme o víkendu a to mám děti začátkem února. Jinak kamarádka dostala k 12 narozeninám taky dětskou hračku, vždyť jí byli teprve 3. ![]()