Co máte na parapetu v bytě?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1429
8.11.16 11:19

Co mate na parapetu v byte?

Ahoj, otazka je jasna. Mame cerstve vymalovano, koupila jsem si nove zavesy, ale nemam inspiraci co dat na parapet..kvetiny tam byt nemuzou, topime drevem, radiatory jsou horke, nejde to. Takze svicky, jinak me to prijde porad hole..klidne dodejte fotky, budu rada:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
738
8.11.16 11:22

Prach. Kluci jsou divočáci a veškeré dekorace by zařvali během chvíle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
8.11.16 11:22

Kamení :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
8.11.16 11:24

Nic holka by to zdevastovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
8.11.16 11:25

Kočky :lol: jinak klasiku - svíčky, kytky, krámy z cest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
8.11.16 11:27

Mám tam kytky, svíčky a občas psa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.11.16 11:30

Já teda než živé, raději umělé..takže klidně umělé kytky ( dneska vypadají skoro jak živé ) nebo pak rámečky s fotkama

• Citovat
  • Upravit
1429
8.11.16 11:32

Uz jsem to prozatim vymyslela. Musim neco pokoupit, nejaky dekorace. Ale zpet jsem vytahla umele kytky z ikeii. Na to okno prozatim tak spatny nejsou. A navic budu delat ven zimni truhliky z jehlici, tak to taky doplni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
8.11.16 11:33

Mám tam kytky a pelech pro kočku, ktery drží na parapetu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
8.11.16 11:34

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
8.11.16 11:35

@soleile Super, tak to bohatě stačí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
8.11.16 11:40

Na parapetu máme nejčastěji kocoura :D :D Rád čumí z okna na fógly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
8.11.16 11:41

Tam, kde není topení, jsou ochideje. Nad topením jsme mívali rámečky s fotkami, kamínky a mušle z pláží. Byla tam i óbr šiška z nějaké óbr borovice z Chorvatska, tu všichni obdivovali :srdce: Ale rozhodně ne tisíce krámů, to nesnáším ;)
Od dob, co se tam naučil lézt můj králík, je tam deka, aby mu to neklouzalo, a vše z jeho dosahu, protože kouše i do kamenů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
8.11.16 11:54

Mame velke okna a siroke parapety, ale ja nemam rada lapace prachu, takze v loznici dve kytky a v obyvaku pelisek pro kocky a dve lucernicky z ikea…kdysi jsem mivala treba misu s podzimnimi plody (sipky, kastany atd…), lidi maji casto fotky, orchideje…teplo by ti vydrzely sukulenty. Kdybychom nemeli kocicaky, taky bych si poridila nejake zajimave kaktusy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
8.11.16 12:00

Mám 14 oken a mám tam různé věci… V ložnici svíčky, v dětském pokoji tam má syn autíčka, v koupelně svíčky (a věci co najdu po kapsách před praním :oops: ), v obýváku svíčky a kytky a v kuchyni mám na jednom kalendář a bambus stěstí ve váze a na ostatních kytky. V chodbě taky kytky :mrgreen: :mrgreen: Akorát máme debilní okna a nemůžu mít záclony, to mě štve nejvíc. Bez záclon mi přijde ten byt strašně holý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný