Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, otazka je jasna. Mame cerstve vymalovano, koupila jsem si nove zavesy, ale nemam inspiraci co dat na parapet..kvetiny tam byt nemuzou, topime drevem, radiatory jsou horke, nejde to. Takze svicky, jinak me to prijde porad hole..klidne dodejte fotky, budu rada:-)
Prach. Kluci jsou divočáci a veškeré dekorace by zařvali během chvíle.
Já teda než živé, raději umělé..takže klidně umělé kytky ( dneska vypadají skoro jak živé ) nebo pak rámečky s fotkama
Uz jsem to prozatim vymyslela. Musim neco pokoupit, nejaky dekorace. Ale zpet jsem vytahla umele kytky z ikeii. Na to okno prozatim tak spatny nejsou. A navic budu delat ven zimni truhliky z jehlici, tak to taky doplni..
Na parapetu máme nejčastěji kocoura
Rád čumí z okna na fógly ![]()
Tam, kde není topení, jsou ochideje. Nad topením jsme mívali rámečky s fotkami, kamínky a mušle z pláží. Byla tam i óbr šiška z nějaké óbr borovice z Chorvatska, tu všichni obdivovali
Ale rozhodně ne tisíce krámů, to nesnáším ![]()
Od dob, co se tam naučil lézt můj králík, je tam deka, aby mu to neklouzalo, a vše z jeho dosahu, protože kouše i do kamenů ![]()
Mame velke okna a siroke parapety, ale ja nemam rada lapace prachu, takze v loznici dve kytky a v obyvaku pelisek pro kocky a dve lucernicky z ikea…kdysi jsem mivala treba misu s podzimnimi plody (sipky, kastany atd…), lidi maji casto fotky, orchideje…teplo by ti vydrzely sukulenty. Kdybychom nemeli kocicaky, taky bych si poridila nejake zajimave kaktusy…
Mám 14 oken a mám tam různé věci… V ložnici svíčky, v dětském pokoji tam má syn autíčka, v koupelně svíčky (a věci co najdu po kapsách před praním
), v obýváku svíčky a kytky a v kuchyni mám na jednom kalendář a bambus stěstí ve váze a na ostatních kytky. V chodbě taky kytky
Akorát máme debilní okna a nemůžu mít záclony, to mě štve nejvíc. Bez záclon mi přijde ten byt strašně holý..