Elastický potah na pohovku

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6980
6.11.16 13:34

Elastický potah na pohovku

Ahoj,
máte, prosím, někdo zkušenost s elastickým potahem na pohovku? Dost o něm uvažuji, přeci jenom by to mělo být snadnější na údržbu a hlavně aktuálně bych pod něj chtěla schovat nepromokavou podložku, nejmladší trochu stávkuje s odplenkováním. Tuhle tu běhal bez plínky a samozřejmě jí počůral a i když jsem to z ní hned vyčistila vším, co bylo při ruce, tak je to cítit - takže si půjčím čistící stroj a pak bych se tomu ráda do budoucna už vyvarovala. Jen se obávám, aby ten potah nebyl pak spíš k vzteku - jestli se to třeba moc nehrne, nevytahá se to apod. Na fotkách to samozřejmě vypadá perfektně, ale moc si to v praxi neumím představit :think: Případně prosím rovnou o konkrétní odkaz, která značka se vám osvědčila, děkujůůů :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1185
6.11.16 13:42
@latunka01 píše:
Ahoj,
máte, prosím, někdo zkušenost s elastickým potahem na pohovku? Dost o něm uvažuji, přeci jenom by to mělo být snadnější na údržbu a hlavně aktuálně bych pod něj chtěla schovat nepromokavou podložku, nejmladší trochu stávkuje s odplenkováním. Tuhle tu běhal bez plínky a samozřejmě jí počůral a i když jsem to z ní hned vyčistila vším, co bylo při ruce, tak je to cítit - takže si půjčím čistící stroj a pak bych se tomu ráda do budoucna už vyvarovala. Jen se obávám, aby ten potah nebyl pak spíš k vzteku - jestli se to třeba moc nehrne, nevytahá se to apod. Na fotkách to samozřejmě vypadá perfektně, ale moc si to v praxi neumím představit :think: Případně prosím rovnou o konkrétní odkaz, která značka se vám osvědčila, děkujůůů :kytka:

Budu sledovat, ráda bych také nějaké tipy uvítala. Sestra má potah od decodoma? Přesně nevím název, no a k fotce to má daleko, naživo to vypadá jinak, na dvoumístnou sedačku to vyšlo cca 1100 kč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
6.11.16 13:53

@Lístečka právě,že to není nejlevnější a aby to ve finále nevypadalo stejně blbě jako obyčejná přehozená deka, resp. ta taky vypadá hezky dokud je natažená a nikdo si tam nesedne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
6.11.16 14:01

Máme…kupovala jsem s tím, že sedačka na kterou jsem to dávala nemá přesně ten tvar jako ty které mají v reklamě, takže na opěrkách to nesedí přesně, ale i tak to vypadá stokrát líp než před tím. Ale beru to jako dočasné řešení než koupíme novou pohovku. Jen si dej pozor, aby jsi měla dostatečně hluboký ten zářez v místě kde přechází sedací část v zádovou, aby ti to tam šlo upěchovat. Dávají se k tomu takové úzké molitany, které zastrčíš do té díry i s potahem, proto musí být ta díra třeba aspoň 2-3 cm aby to nešlo vidět a nevylézalo. Máme decodoma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
6.11.16 14:04

http://www.bonprix.cz/…na-14888783/?…

Měli jsm tento - konkrétně v té světlé barvě. Funkční, dokonce jsem potah na 3sedák natáhla na rohovou sedačku. Jen mě docela zklamalo, že zhruba po půl roce se poahy začly vytahovat - tz. ztrácely trochu elastičnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
6.11.16 14:06

Koukám, že něco takového existuje. My právě budem mít v obyváku starší pohovku a nějaký potah by to chtělo - ty přehozené deky mi vždycky připadají jako u mé babičky :think: jak na to koukám, vypadá to až moc dobře, aby to byla pravda. Ale ta cena je fuj-za předpokladu, že bych měla kupovat sadu po 2, abych něco měla na gauči, když to druhé bude schnout, to asi raději přežiju tu deku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
6.11.16 14:12

@Pantalaimon mohla bys hodit fotku, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
6.11.16 14:21

@Zireael Hele teď ho zrovna peru :lol: ale tak zítra večer to bude suché, tak když vydržíš tak dám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
6.11.16 14:29

@Pantalaimon vydržím, vydržím. :) To budeš moc hodná, já nad tím uvažuju už děsně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101529
6.11.16 15:23

@Verkom Mě by zas prosím zajímala ta fotka s rohovou sedačkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.16 16:08

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
6.11.16 18:22

@j.a.n.i1 - zkusím dohledat ve starých fotkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
6.11.16 18:29

@j.a.n.i1 - tak jsem našla jen tuto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101529
6.11.16 18:59

@Verkom To vypadá dobře, akorát my tedy nemáme opěrku tam, kde jsou ty nohy v růžových ponožkách, tak by nám to asi nemělo na čem držet :-(
Každopádně díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
6.11.16 20:29

@j.a.n.i1 - to asi ničemu nevadí, protože ty potahy neměly ani tvarování na opěrku, to jsem to tam jakoby zastrkala :-)
Ale jinak materiál byl velice příjemný, samozřejmě tím používáním se tvořily trošku žmolíky, ale měli jsme to jako dočasné řešení, než mladší odrostl slintání a „prasení“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný