Čištění gauče - Brno a okolí

115
2.11.16 14:30

Čištění gauče - Brno a okolí

Ahoj holky z Brna a okolí,

zajímalo by mne, jakou firmou jste si nechaly vyčistit gauč, zda jste byly spokojeny a na kolik vas to vyšlo?

Moc děkuji za vaše postřehy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10
2.11.16 16:01

My si nechali sedačku vyčistit asi před rokem a půl od této firmy: http://cisteni-kobercu-brno.com/ Byli jsme spokojení a i cena nás příjemně překvapila, máme docela velkou rohovou sedačku a stálo nás to asi 400,–Kč. Ale nevím, jestli od té doby nepodražili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
28.8.18 21:15

Ahoj holky,potřebuji poradit,čím pořádně vyčistit gauč?Něco co je běžne dostupné v drogerce…Dnes jsem čistila nějakým prostředkem na koberce a nábytek a nic moc,jak jsem to drhla a vysávala,tak vylezly na povrch bílý fleky v místech,kde se vylil jogurt a tak, ale už to ani nebylo vidět a teď tím čištěním to vylezlo…Tak doufám,že zítra,až to bude suchý to nebude tak hrozný… :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.11.18 11:59

Ahoj,s firmami zkušenosti nemám, ale protože si skoro vše dělám sám :lol:, půjčil jsem si na sedačku a koberec tepovač a s výsledkem jsem spokojený. Stálo to 300 stovky na den, Mladá paní byla moc ochotná, vše vysvětlila, kontakt Tereza tel.603 845 193

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný