Jaký sendvičovač - poradíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3244
1.11.16 10:30

Jaký sendvičovač? Poradíte?

Dnes mi upadla rozbil se.. Potřebuji co nejdříve nový. Měla jsem Tefal, mělvyměnitelné rošty. Koupím buď stejný nebo dle rady. Tento byl fajn, ale ty tousty nešly zmáčknout úplně na tenko. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
1.11.16 10:35

@stampulka my mame etu s třemi druhy roštu a zatím mi prijde nejlepší z tech, co jsme měli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
1.11.16 10:36

Mám Moulinex, takový červeno-bílý a jsem spokojená :-)

• Citovat
  • Upravit
22
1.11.16 11:24

Mimochodem, jaký sendvičovač se vám více osvědčil: ten, kde je sendvič do čtverce nebo rozdělen na 2 trojúhelníky? Doma se vede vášnivá disuse, že ten trojúhelníkový neudrží náplň uvnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
1.11.16 11:25

@Apple10 udrží, ale blbe se to ji :)) jen můj názor tedy. Ja radši do čtverce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
1.11.16 11:29

@Tichošlápek Výborně, nejsem proti trojúhelníkům zaujatá pro nic. :D Pak jsem ještě někde viděla jako alternativu úplně bez mřížky, že se do toho dá dát třeba půlka bagety, ale to pak nevim, jestli se to nerozleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
1.11.16 11:33

Vzhledem k tomu, že netvořím žádné extra sofistikované tousty, ani s ním nedělám žádné jiné psí kusy, tak za mě nemá cenu to tohoto spotřebiče moc investovat, toust udělá v podstatě každý. Mám teď kontaktní gril z Lidlu, velikostí jako sendvičovač, uvnitř je jedna velká plocha (ne dva čtverce), volnější kloub, takže „unese“ i vyšší obsah, placatost zvolím asi tím, jak moc to přimáčknu, můžu tam strčit i rohlík nebo housku, když nemám toustový chléb. Dělám v něm jen tousty, grilovat maso jsem zatím nezkoušela. Stál asi 500,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
1.11.16 11:36

Já bych se na sedvičovač vyprdla a koupila rovnou gril. Máme tento:

https://www.kasa.cz/…05012-cerny/?…

A uděláme v něm vše - tousty, bagety, maso všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
1.11.16 11:40

@Apple10 nerozleze ;) mame doma jako výměnný nastavec a v poho ;) výhoda je, ze se tam daji dělat fakt velké toasty nebo ty bagetky a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16096
1.11.16 11:45
@Apple10 píše:
Mimochodem, jaký sendvičovač se vám více osvědčil: ten, kde je sendvič do čtverce nebo rozdělen na 2 trojúhelníky? Doma se vede vášnivá disuse, že ten trojúhelníkový neudrží náplň uvnitř.

Udrží, ale splácne a nedá se to nadívat moc (plátek sýra a šunky je v pohodě, ale nějaké vychytávky v podobě míchaných vajíček nebo směsi s houbami už se tam dávají blbě). U nás doma se sešly trojúhelníky i čtverce (jeden jsem měla já, jeden manžel) a verdikt byl, že trojúhelníky jsou lepší na mlsání nebo pro návštěvy (jeden trojúhelníček je fakt taková skoro jednohubka, kterou si lidi spíš dají než velký toust) a na cesty jako svačinka. Na večeře a najedení se jsou lepší čtverce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
1.11.16 11:49

@zrcadlo Děkuju! Koukala jsem, že tenhle „gril“ mají právě čas od času v tom Lidlu, tak na to příště mrknu. Já si beru většinou toasty na svačinu nebo tak, tak to chci spíš pro sebe než na mlsání. A třeba i celozr. rohl. a bagety u nás furt zůstávaj, tak bych to tam nacpala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
14.1.25 09:35

Prosím tip na sedvičovač. Děláme hlavně tousty trojúhelníky. Vždy se nám do roka poškrábe (tousty si dělají hlavně děti), kupujeme ty levný. Chtěla bych nějaký odolnější a hlavně aby se dali dokoupit náhradní plotýnky, když jsou škráblý a nemuseli jsme ho celý vyhazovat. Taky aby tousty nepekl 15 minut, aby sýr apod nezatékal do sedvičovače. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
14.1.25 09:54

@statecna.oslice máme eta sorento Ale vždy děáme tousty s pečícím papírem. Vše je čisté, nepškrábané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Simod
14.1.25 09:58

.

• Citovat
  • Upravit
Asta135
14.1.25 10:02
@statecna.oslice píše: Více

No on se poškrábe proto, že s tím zacházíte, jak nemáte. Toast vyndavám zásadně jen plastovou nebo dřevěnou obracečkou, rozhodně ne kovem. Kov to právě poškrábe. Nedrhnout hrubou stranou houbičky ani drátěnkou.

Mám už rok ten nejlevnější z Allegra a pořád vypadá perfektně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný