Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
manžel se chce stěhovat do strašnic od ledna, ale já jsme zvyklá na letnou a nechce se mi odtud..máme tam ale možnost vlastního bydlení po jeho babičce, tak se bavíme co dál..tady jsme v pronájmu a letná je dražší, tak si říkáme, zda prodat byt ve strašnicích či tam bydlet, manžel chce at to aspon zkusím, že se mu tam líbí, já tam byla párkrát a upřímně mi to přijde špinavé a ty lidi zvláštní, ale šla jsme tam s náladou, že tam nechci.)
jak se vám, tam žije, v okolí metra? je to ulice pod alejemi, kousek od metra a zastávky Na Hroudě..je tam někde zelen? krom parku pod rapidem, jaký je? chápu, že Letenské sady a stromovka tam nebude..kam chodíte s dětmi?
Já bych nejraději byt prodala a zbytek hypo a byldet někde tam, kde ted bydlíme, ale manžel je z Vinohrad )kousek od flory) a babičku měl tu a tu lokalitu má rád a rád by se sem vrátil a prostě chce at tam zkusim žít, ale já nevim no..budu ráda za každý postřeh..
Je tam Malešický park, nad ním je i les, kousek je i Gutovka pro děti. Bydlela jsem jak ve Strašnicích tak blízko Letné a špinavé a rušné mi přišlo oboje ![]()
@Princess píše:
Je tam Malešický park, nad ním je i les, kousek je i Gutovka pro děti. Bydlela jsem jak ve Strašnicích tak blízko Letné a špinavé a rušné mi přišlo oboje
Asi jo, ono to bude tím, že je mi to u letné a pak popojet na šestku bližší no..a že jsme to m+la za rohem ![]()
Ahoj,
já ti rozumím, taky miluju letnou, já jsme zase žila dlouho ve Vokovicích na 6 u Šárky a pak šla na letné u strossu, jsou tam krásné staré činžovní byty, Letenské sady a Stromovka nádhera, ale ta Letná je rušná a špinavá na hlavní i v okolí taky. Strašnice znám trochu, bydlí tam sestřenice a za m teda nic moc, malešice už neznám, to už je pro mě skoro mimo Prahu
ale vím, že ze strašnic to máš blízko na havličkovy sady a grebovku a jsi u centra, je to cca 10 min tramvají, já bych tam asi nebydlela, co jsme tam kdy byla, to místo mě niččím nezaujalo a sousedí s Vršovicemi a ty nesnáším
ale to si musíš rozmyslet sama no..si tam několikrát zajed, at tě manžel provede a uvidíš jak se ti tam bude líbit..
Strašnice miluji! Jsou celé zelené, je tam klid, pohoda, hned bych tam šla bydlet znovu. Gutovka, Malešice, parky, aleje… furt je kam chodit.
Přesně, klidek a zeleň, navíc kousek od centra i od hostivarskeho lesoparku…špinavé mi nepřijdou, naopak třeba u Solidarity je to útulné a udržované… ![]()
Ja taky bydlela na Hroude a pohoda. Dobre spoje, metro v pesi vzdalenosti. Gutovka pro dezi vyborna. Na jizni spojku je to 3 minuty. Za me dobry
Bydlela jsem cely zivot ve Vrsovicich, kousek, kam se mate stehovat, nyni jsem na okraji Prahy. je tu plno zelene, klid a vsude daleko, zadne poradne hriste, jeden obchod, bus parkrat do hodiny. Je to vesnice a za 10 let tady jsem si nezvykla. Moje srdce prahne zpet Vrsovice a okoli. vsechno za rohem, do centra za par minut, nakupy, Gutovka (nevim, jestli mate deti?). zalezi tedy, jaka „jsi“.. ale ja bych menila hned.
a taky zalezi kolik by byl rozdil mezi prodanym bytem a doplaceni na hypoteku na Letne. a jestli je byt vetsi ci mensi?
![]()
Ja ve Strasnicich bydlela 5 let kousek od metra Skalka a nelibilo se mi tam. Prislo mi to spinave a zelene malo. Ted jsme mimo Prahu, ale kdybychom se tam nekdy vraceli, volila bych jinou lokalitu.
Jako je fakt, ze ve Vysocanech se mi libilo vic a i vlastne na Vinohradech
tam bych to, ale pricetla kvalitou bytu. Ve strasnicich jsme meli blbej byt.