Bydlení ve Strašnicích, Praha

2514
30.10.16 08:25

bydlení ve strašnicích, Praha

Ahoj,

manžel se chce stěhovat do strašnic od ledna, ale já jsme zvyklá na letnou a nechce se mi odtud..máme tam ale možnost vlastního bydlení po jeho babičce, tak se bavíme co dál..tady jsme v pronájmu a letná je dražší, tak si říkáme, zda prodat byt ve strašnicích či tam bydlet, manžel chce at to aspon zkusím, že se mu tam líbí, já tam byla párkrát a upřímně mi to přijde špinavé a ty lidi zvláštní, ale šla jsme tam s náladou, že tam nechci.)

jak se vám, tam žije, v okolí metra? je to ulice pod alejemi, kousek od metra a zastávky Na Hroudě..je tam někde zelen? krom parku pod rapidem, jaký je? chápu, že Letenské sady a stromovka tam nebude..kam chodíte s dětmi?

Já bych nejraději byt prodala a zbytek hypo a byldet někde tam, kde ted bydlíme, ale manžel je z Vinohrad )kousek od flory) a babičku měl tu a tu lokalitu má rád a rád by se sem vrátil a prostě chce at tam zkusim žít, ale já nevim no..budu ráda za každý postřeh..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2436
30.10.16 08:30

Je tam Malešický park, nad ním je i les, kousek je i Gutovka pro děti. Bydlela jsem jak ve Strašnicích tak blízko Letné a špinavé a rušné mi přišlo oboje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2514
30.10.16 08:35
@Princess píše:
Je tam Malešický park, nad ním je i les, kousek je i Gutovka pro děti. Bydlela jsem jak ve Strašnicích tak blízko Letné a špinavé a rušné mi přišlo oboje :nevim:

Asi jo, ono to bude tím, že je mi to u letné a pak popojet na šestku bližší no..a že jsme to m+la za rohem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
30.10.16 08:45

Ahoj,

já ti rozumím, taky miluju letnou, já jsme zase žila dlouho ve Vokovicích na 6 u Šárky a pak šla na letné u strossu, jsou tam krásné staré činžovní byty, Letenské sady a Stromovka nádhera, ale ta Letná je rušná a špinavá na hlavní i v okolí taky. Strašnice znám trochu, bydlí tam sestřenice a za m teda nic moc, malešice už neznám, to už je pro mě skoro mimo Prahu :) ale vím, že ze strašnic to máš blízko na havličkovy sady a grebovku a jsi u centra, je to cca 10 min tramvají, já bych tam asi nebydlela, co jsme tam kdy byla, to místo mě niččím nezaujalo a sousedí s Vršovicemi a ty nesnáším :) ale to si musíš rozmyslet sama no..si tam několikrát zajed, at tě manžel provede a uvidíš jak se ti tam bude líbit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
30.10.16 09:18

Strašnice miluji! Jsou celé zelené, je tam klid, pohoda, hned bych tam šla bydlet znovu. Gutovka, Malešice, parky, aleje… furt je kam chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.16 09:27

Přesně, klidek a zeleň, navíc kousek od centra i od hostivarskeho lesoparku…špinavé mi nepřijdou, naopak třeba u Solidarity je to útulné a udržované… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
30.10.16 09:55

Ja taky bydlela na Hroude a pohoda. Dobre spoje, metro v pesi vzdalenosti. Gutovka pro dezi vyborna. Na jizni spojku je to 3 minuty. Za me dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
30.10.16 09:56

Bydlela jsem cely zivot ve Vrsovicich, kousek, kam se mate stehovat, nyni jsem na okraji Prahy. je tu plno zelene, klid a vsude daleko, zadne poradne hriste, jeden obchod, bus parkrat do hodiny. Je to vesnice a za 10 let tady jsem si nezvykla. Moje srdce prahne zpet Vrsovice a okoli. vsechno za rohem, do centra za par minut, nakupy, Gutovka (nevim, jestli mate deti?). zalezi tedy, jaka „jsi“.. ale ja bych menila hned. :) a taky zalezi kolik by byl rozdil mezi prodanym bytem a doplaceni na hypoteku na Letne. a jestli je byt vetsi ci mensi? :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
30.10.16 10:12

Ja ve Strasnicich bydlela 5 let kousek od metra Skalka a nelibilo se mi tam. Prislo mi to spinave a zelene malo. Ted jsme mimo Prahu, ale kdybychom se tam nekdy vraceli, volila bych jinou lokalitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
30.10.16 10:33

Jako je fakt, ze ve Vysocanech se mi libilo vic a i vlastne na Vinohradech :D tam bych to, ale pricetla kvalitou bytu. Ve strasnicich jsme meli blbej byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný