Roletožaluzie - máte někdo?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5702
27.10.16 22:23

Roletožaluzie - máte někdo?

Dobrý den, máte, prosím vás, někdo něco podobného? http://www.rakobrno.cz/…oletozaluzie
Jste s tím spokojené? A jak je to náročné na údržbu? Děkuji předem za případné odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6611
27.10.16 22:38

Ano máme to v celém domě, no náročné, vyprat se to nedá, když mi to pos..ere moucha tak buď to tam nechat, nebo to prolévat vodou, ze zdi se to sundáva velmi obtížně a nasazuje taky. Jedny ted po asi šesti letech vyhazujeme a koupíme nové. Není to už dnes ani nijak drahé, mi to kupavali jako novinku za jednou tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
27.10.16 22:42

Joo jinak kteď je mají v letáku v jysku např 60 x180 za 275kč

Ti co jsi poslala odkaz to mají neskutečně předražené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
27.10.16 23:17

Neni elegantnejsi reseni stinici system Duette?
Je to primo na okne, zadny skaredy pouzdro nahore, da se s tim posunovat po okne, napr. stinit jen cast okna, da se dat dovnitr hlinikova folie a super to izoluje teplo, muze byt i vnitrni strana do mistnosti v jine barve a jina barva smerem k oknu.
Ale je fakt, ze cena je sakra jinde. Mame to na to na dvojokne v decaku a okne s balkonovymi dvermi a vyslo nas to na necelych 20 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
27.10.16 23:41

Mame tuty a max spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
28.10.16 02:19

@jakanas Tak snad si člověk dává stínící techniku podle velikosti oken. Přece si nekoupím nepasující roletu jenom proto, že je levná. Věc na míru nemůže nikdy stát stejně jako 3 typizované rozměry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.16 07:32

@Sojkka no, úprava těch rolet „den, noc“ na míru je otázkou patnácti, dvaceti minut, včetně hledání vhodného nářadí po baráku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
28.10.16 07:42

Chystám se je koupit v Mobelixu, ale od prodejce jsem dosud nedostala odpověd´, jestli jdou uchytit i na zed´. Máte s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
28.10.16 08:27
@Jogrr píše:
Neni elegantnejsi reseni stinici system Duette?
Je to primo na okne, zadny skaredy pouzdro nahore, da se s tim posunovat po okne, napr. stinit jen cast okna, da se dat dovnitr hlinikova folie a super to izoluje teplo, muze byt i vnitrni strana do mistnosti v jine barve a jina barva smerem k oknu.
Ale je fakt, ze cena je sakra jinde. Mame to na to na dvojokne v decaku a okne s balkonovymi dvermi a vyslo nas to na necelych 20 tis.

Ano toto byla moje první varianta co jsme chtěli, jen do patra na osm oken mi to nacenili za 70 000kč. A je to v podstatě poskládanej kus papíru. Za tu cenu máme okna v celém patře s trojsklem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
28.10.16 08:28
@berry4 píše:
Chystám se je koupit v Mobelixu, ale od prodejce jsem dosud nedostala odpověd´, jestli jdou uchytit i na zed´. Máte s tím někdo zkušenost?

Ano jdou přichytit i na zeď, ale musíš to navrtat. Pouhé přilepení se nakonec vždy odtrhlo i s omítkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
28.10.16 08:30
@Sojkka píše:
@jakanas Tak snad si člověk dává stínící techniku podle velikosti oken. Přece si nekoupím nepasující roletu jenom proto, že je levná. Věc na míru nemůže nikdy stát stejně jako 3 typizované rozměry.

Dělají se rozměry po deseti cm a pokud nepasuje tak ustřihnout kus hadru a uřezat jednu hliníkovou trubku i když bych to dal nějakému „profíkovi“ nebude stát více jak 150Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
28.10.16 08:30

@jakanas díky. Právě s navrtáním počítáme, jen jsem potřebovala vědět, jestli to je možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
28.10.16 08:41

@jakanas my mame latkove, az bude treba, firma je sunda, odveze a vycistene zase nainstaluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
28.10.16 08:45
@berry4 píše:
@jakanas díky. Právě s navrtáním počítáme, jen jsem potřebovala vědět, jestli to je možné.

no před koupíj doporučuju se prvně podívat na uchycení, máme teda tři druhy od třech výrobců, ale na jednom to moc nebylo kde provrtat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
28.10.16 08:51

@jakanas proto se ptám na zkušenosti s roletami z mobelixu :lol: Jysk má bohužel jen do 120 cm šíře, my potřebujem 140.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný