Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky Prosím o radu
Ted na me zvonila sousedka z pronajatého bytu, bydlí tu asi měsíc.
Zvoni jak na lesy ať si laskave uklidnim dite které tu rve
Paní jsem se snažila vysvětlit ze jsme přijeli z pohotovosti ze má 40 horečky angínu zánět ucha a ze to bohužel nepůjde. Zacala na me rvat ze dite tady pořád rve a my na něho a to každý víkend. podotýkám ze malý chodi skoro každý vikend k babi
Paní mi tu bouchá na zed a vyhrožuje sociálkou dětskou lékařkou. Vůbec nevím co mám dělat
Měla jsem podobný problém, šla jsem za správcem městské realitky který měl nás panelák na starost vyřešil to za mě a já měla svatý klid.
Nic, ignorovat. Tihle lidi mají jediný cíl… Znechutit lidem život a ve většině se jim to daří. Otázka je, kdo přehání. Pokud by to dál gradovalo, můžeš apelovat na to, že si budeš stěžovat i ty na ni, u pronajímatele. Ale tohle sousedské handrkování většinou nikam nevede.
Nic..noční klid je až od 10té..takže si muže políbit..:o) vyhrožovat muže taky, klidně i volat.. ![]()
Ja se uplne trepu, holky co když mě udá? Jak se to resi? Ona je blázen, malý se proletne po byte a ona už bouchá na zed
@Karkulka 1 píše:
Ja se uplne trepu, holky co když mě udá? Jak se to resi? Ona je blázen, malý se proletne po byte a ona už bouchá na zed
tak at tě udá..nic neporušuješ..jak říkám noční klid není..
Urcite to budeme resit s majitelem bytu, ja spis resim tu sociálku. Co se bude dit
@Karkulka 1
A máte koborec, nábytek?
Nebo holý podlahy, holý zdi? V holým bytě je vše slyšet.
Taky musíš pochopit, že nikdo není zvědavej na to, že tam pořád řve děcko. On si tam taky nehraje na bicí.
@Karkulka 1 píše:
Holky Prosím o raduTed na me zvonila sousedka z pronajatého bytu, bydlí tu asi měsíc.
Zvoni jak na lesy ať si laskave uklidnim dite které tu rve
Paní jsem se snažila vysvětlit ze jsme přijeli z pohotovosti ze má 40 horečky angínu zánět ucha a ze to bohužel nepůjde. Zacala na me rvat ze dite tady pořád rve a my na něho a to každý víkend. podotýkám ze malý chodi skoro každý vikend k babi
Paní mi tu bouchá na zed a vyhrožuje sociálkou dětskou lékařkou. Vůbec nevím co mám dělat
Tak příjemný to určitě nebude, ale teď s tím nic neuděláš, když je malej nemocnej.
Upřímně, existují asi lidi, kteří so stěžují jen tak z radosti ze stěžování, ale moc jich nebude. Asi jí fakt něco ruší. Zkus na to myslet, jestli fakt moc neřveš, jestli nenecháváš dítě „vyřvat“ atd. To je tak celý, co můžeš dělat. Běžný dětský hluk musí sousedka tolerovat ![]()
Kontaktuj majitele bytu, aby začal situaci řešit. Je za svoje nájemníky zodpovědný.
@Karkulka 1 píše:
Urcite to budeme resit s majitelem bytu, ja spis resim tu sociálku. Co se bude dit
Pokud nic špatnýho neděláš, tak čeho se bojíš? Oni poznají, že dítě brečí z důvodu, že mu ubližuješ…
@Karkulka 1 píše:
Nahlásí to, oni se ti ozvou a přijdou. Nic příjemného, ale oni jsou na takový typ stížností zvyklý. Jim jde o welfare dítěte, neřeší rušení nočního klidu nebo jestli máte koberce. Provedou „šetření“ a dají to k ledu. Víš, kolik toho mají? Zabývat se tím dál nebudou, pokud něco nezjistí.
@Saatine píše:
Pokud opravdu prudí, tak bych si s malým hrála ve stylu. Ona zabouchá, my zadupeme, nebo tak něco.
Ale opravdu jen pokud prudí. Ať z toho nemáš stres, ale ať to bereš trochu jako vtip.
To je ale pitomá rada. Sousedské války umí život pěkně otrávit.