Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Maminky, chtěla bych vědět vaše zkušenosti s Panelem domácností? Jedná se o výzkum, kdy nafasujete čtečku čárových kódů a zaznamenáváte vaše nákupy.
Zajímají mě POUZE zkušenosti, ne váš názor na věc. Děkuji ![]()
Dělám v tom asi 2 roky, nevím už přesně…žádnou odměnu jsem si ale ještě nevybrala, furt se nemůžu rozhodnout, co, tak zatím střádám body. jinak je všechno ok, je to pár minut zdržení při ukládání nákupu no ![]()
@slavuska1 a jak prosím posílají ten scaner? nebo někdo přijede a vysvětli mi to? Dnes mi totiž přišel meil, že jsem byla vybraná a ať jim potvrdím jestli mám stále zájem, tak se rozhoduji ![]()
Táta to dělá už snad pět let, možná dýl. Moc času to nezabere a odměny jsou fajn, tak proč ne.
Dělám to rok, zatím nemám odměnu. Trochu času to zabere, ale člověk má dobrou představu o cenách
a kolikrát zjistím, že mě v obchodě natáhli a na co si dát pozor. Nebo naopak natáhli sebe
@monýsek92 píše:
@slavuska1 a jak prosím posílají ten scaner? nebo někdo přijede a vysvětli mi to? Dnes mi totiž přišel meil, že jsem byla vybraná a ať jim potvrdím jestli mám stále zájem, tak se rozhoduji
já už si to přesně nepamatuju
ale myslím že přišel normálně poštou,, a návod k němu. to ovládání není složitý. jinak ještě posílají 2 krát nebo 3 krát ročně jejich zpravodaj, a tam je pokaždý drobnej dárek, např. chňapka, mašlovačka, co hodně využívám, tak kdysi tam bylo slévací síto na brambory, naposled třeba skládací hřeben se zrcátkem, jednou škrabka na brambory. to chodí jen tak, bez bodů, takže to je super.
@slavuska1 tak to je dobře, že to není složitý
toho jsem se taky trochu bála.. Asi do toho půjdu, za zkoušku nic nedám
děkuji ![]()
GFK nedoporučuji. Nyní jsou zaměřeni na skenování nákupů v aplikaci GfK MyScan. Jsem u nich od prvotního spuštění takže nějaké body jsem tam už měla. Od konce října čekám na vyplacení odměny.
Do dnešního dne je jedinou reakcí: „náš dodavatel nestíhá, prosíme o strpení“. ![]()
@Anonymní píše:
GFK nedoporučuji. Nyní jsou zaměřeni na skenování nákupů v aplikaci GfK MyScan. Jsem u nich od prvotního spuštění takže nějaké body jsem tam už měla. Od konce října čekám na vyplacení odměny.![]()
Do dnešního dne je jedinou reakcí: „náš dodavatel nestíhá, prosíme o strpení“.
Tohle je 4 roky stará diskuze 🤷♀️ 😅 nakonec jsem do toho šla a jsem moc spokojená. Zatím jedu stále po staru, se čtečkou a super 👍