Co mě bolí tady?

Anonymní
10.2.23 13:29

Co mě bolí tady?

Ahoj, bolelo Vás to někdy tady? Více mě to bolí na pravé straně. Nezávisle na pohybu, nebo tak něco. Vždy mě tam jen píchne/zatahá a hned to ustoupí. Několikrát denně a nebo den ne a pak zase.
Nemůžou to být svaly svěrače? Co jsem tak viděla na netu😁 nebo nějaké křeče?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.2.23 13:32

Myslela jsem, jestli to nejsou hemoroidy. Ale přímo konečník mě nebolí. Tak to asi nemá přímo s konečníkem nic společného? Doktorka mi dělala per rectum a vše bylo ok.
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
10.2.23 13:43

A nemáš zácpu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.23 13:49

Právě, že ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.23 14:40

Nevím, jestli mám jít k doktorovi. Zakl.

• Citovat
  • Upravit
10680
10.2.23 14:50

Jako že tě tam píchne občas? Několikrát denně? A jak to dlouho trvá? Může to být třeba větším prokrvením dané oblasti, nejsi třeba těhotná? Nebo může to i záviset na menstruačním cyklu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.23 15:20
@Tarinka píše:
Jako že tě tam píchne občas? Několikrát denně? A jak to dlouho trvá? Může to být třeba větším prokrvením dané oblasti, nejsi třeba těhotná? Nebo může to i záviset na menstruačním cyklu…

Ano, třeba 7× denně. Prostě pích a konec. Dvě sekundy, déle ne. Jednou na pravé, pak na levé. Ano, jsem v 10tt a je to od 6tt. Ale nevím právě, co to s tím má nebo nemá společného. A u dr jsem byla a udělala mi vyšetření konečníku prstem :?
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
10680
10.2.23 16:09

Myslím, že to nic není…v těhotenství se prostě prokrvuje víc celej spodek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
10.2.23 16:10

Poptala bych se na gynekologii, tak jako volné fantazie mě napadá někde nějaký blokovaný nerv někde v pánevní oblasti, takže pokud gynekolog/žka neobjeví nic z medicínského hlediska co je špatně, tak bych zašla na fyzioterapii někam kde dělají metodu mojžíšové, nebo teda něco podobného co se točí kolem dysbalancí v pánvi, těhotenství a početí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
10.2.23 16:32

Měla jsem píchání v konečníku v obou těhotenstvích, ale nikdy mě nenapadlo chodit s tím k lékaři. Prostě se tam dole všechno mění a roztahuje, může to být k tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.23 18:04

Děkuji všem za názory. Jsem poprvé těhotná a nikdo mi nic neřekne, tak je to pro mě vše nové.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.23 18:45

V prosinci jsem si asi natrhla pozadí.. protože jsem trochu krvácela (měla jsem zácpu) tak se i bojím, aby to nebylo něco k tomu. Ale s konečníkem vysloveně problém nemám ani se stolicí.
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí