Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Myslela jsem, jestli to nejsou hemoroidy. Ale přímo konečník mě nebolí. Tak to asi nemá přímo s konečníkem nic společného? Doktorka mi dělala per rectum a vše bylo ok.
Zakl.
Jako že tě tam píchne občas? Několikrát denně? A jak to dlouho trvá? Může to být třeba větším prokrvením dané oblasti, nejsi třeba těhotná? Nebo může to i záviset na menstruačním cyklu…
@Tarinka píše:
Jako že tě tam píchne občas? Několikrát denně? A jak to dlouho trvá? Může to být třeba větším prokrvením dané oblasti, nejsi třeba těhotná? Nebo může to i záviset na menstruačním cyklu…
Ano, třeba 7× denně. Prostě pích a konec. Dvě sekundy, déle ne. Jednou na pravé, pak na levé. Ano, jsem v 10tt a je to od 6tt. Ale nevím právě, co to s tím má nebo nemá společného. A u dr jsem byla a udělala mi vyšetření konečníku prstem ![]()
Zakl.
Myslím, že to nic není…v těhotenství se prostě prokrvuje víc celej spodek…
Poptala bych se na gynekologii, tak jako volné fantazie mě napadá někde nějaký blokovaný nerv někde v pánevní oblasti, takže pokud gynekolog/žka neobjeví nic z medicínského hlediska co je špatně, tak bych zašla na fyzioterapii někam kde dělají metodu mojžíšové, nebo teda něco podobného co se točí kolem dysbalancí v pánvi, těhotenství a početí.
Měla jsem píchání v konečníku v obou těhotenstvích, ale nikdy mě nenapadlo chodit s tím k lékaři. Prostě se tam dole všechno mění a roztahuje, může to být k tomu
Děkuji všem za názory. Jsem poprvé těhotná a nikdo mi nic neřekne, tak je to pro mě vše nové.
V prosinci jsem si asi natrhla pozadí.. protože jsem trochu krvácela (měla jsem zácpu) tak se i bojím, aby to nebylo něco k tomu. Ale s konečníkem vysloveně problém nemám ani se stolicí.
Zakl.
Ahoj, bolelo Vás to někdy tady? Více mě to bolí na pravé straně. Nezávisle na pohybu, nebo tak něco. Vždy mě tam jen píchne/zatahá a hned to ustoupí. Několikrát denně a nebo den ne a pak zase.
Nemůžou to být svaly svěrače? Co jsem tak viděla na netu😁 nebo nějaké křeče?