Co mi chce miminko říct?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vesmírná drůbež
11.12.21 17:49

@jita22 popravdě je mi to celkem jedno. Kojila jsem jenom čtyři děti, co já o tom můžu vědět? :D

• Citovat
  • Upravit
11213
11.12.21 17:54
@JanaDaR píše:
@jita22 popravdě je mi to celkem jedno. Kojila jsem jenom čtyři děti, co já o tom můžu vědět? :D

Ale tak vědět o tom můžeš hodně, ale nesmíš mrkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
11.12.21 17:54
@DarkUnicorn píše:
@JanaDaR tak „dekuji“ za radu. Mrkaci smailiky si nechte od cesty :)
Koukam, ze ironie, vysmech a podobne je tu na emiminu celkem bezna vec :)
Ale co cekat od Cechu :)

Tak se neptej Cechu, ale cizincu. Urcite jsou kultivovanejsi a zadny smajlik nepouziji. Ty se jim taky vyhybas, ze?

• Citovat
  • Upravit
Yorkmut
11.12.21 17:55
@jita22 píše:
Ale tak vědět o tom můžeš hodně, ale nesmíš mrkat :)

Radeji se nesmej. To bude urcite taky spatne.

• Citovat
  • Upravit
11213
11.12.21 17:56
@Yorkmut píše:
Radeji se nesmej. To bude urcite taky spatne.

Pardon :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
11.12.21 17:57

@jita22 to mě zaujalo. Snažím se tu vybrat ze dvou kontinuálních teploměrů a ted mi bude hlavou proudit myšlenka, jak nemrkat! Sirky, sekundové lepidlo?

• Citovat
  • Upravit
Yorkmut
@jita22 píše:
Pardon :(

Mraceni zakazano.

• Citovat
  • Upravit
Yorkmut
@JanaDaR píše:
@jita22 to mě zaujalo. Snažím se tu vybrat ze dvou kontinuálních teploměrů a ted mi bude hlavou proudit myšlenka, jak nemrkat! Sirky, sekundové lepidlo?

Izolepa.

• Citovat
  • Upravit
11213
11.12.21 17:58
@JanaDaR píše:

Hlavně vyber dobře :kytka:
(Na který vydržíš koukat dýl bez mrkání, to je ten pravý :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
11.12.21 17:58

Otírání se a plazení může být skutečně projevem hledání prsa :-).

S ublinkáváním neporadím, dáváš pak dítě po kojení odříhnout?

To časté ucucávání po půl hodinách mi spíše přijde, že se jí blbě usíná, takže si tě podumlá a zdřímne si, vzbudí se a zase si chce na usnutí podumlat. Tedy že nemá hlad, ale že se tím prsem uklidňuje a bere si ho do pusy na usnutí, stejnou práci by možná zvládl i dudlík, pokud Tě to obtěžuje. Měla jsem to podobně s prvním dítkem, budil se po 15 minutách, já měla pocit, že má pořád hlad, takže jsem mu dávala prso, ale on si jen potřeboval chvíli pocucat, aby se mu líp usínalo :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
11.12.21 17:59
@DarkUnicorn píše:
@ejven je to uzasny xD ja se rehtam vzdycky xD mimina jsou bajecny♡ i kdyz hleda prso, stejne pak nechce pit -_- ptz je nakrmena. Ale je to sranda xD

@DarkUnicorn přesně, je to sranda a když ho má na hrudi chlap, tak hledá prso i na něm a v podstatě ve všem, co se mu dostane do „zorného pole“, v plene, v dece, skoro nonstop hledá prso :lol: :lol:

A holky, toho mrkaciho smajlika dost lidi považuje jako ironii, výsměch. Taky jsem ho dřív používala a přítel mi řekl, že je to pro nej ironie, tak už ho nepoužívám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11213
11.12.21 17:59
@Yorkmut píše:
Mraceni zakazano.

Myslela jsem si to.
(Myslíš, že myslet se může?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
11.12.21 18:00

@jita22 mám tiky jen při představě, jak sestrám v nemocnici vysvětluji, že mu ale vážně nebudou dávat jejich digitál, protože má prostě jeden snímač přilepený v podpaží. A to už neovlivníš vůbec! Tenhle můžu? :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
11213
11.12.21 18:02
@JanaDaR píše:
@jita22 mám tiky jen při představě, jak sestrám v nemocnici vysvětluji, že mu ale vážně nebudou dávat jejich digitál, protože má prostě jeden snímač přilepený v podpaží. A to už neovlivníš vůbec! Tenhle můžu? :jazyk:

Mě nevadí žádný. Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
11.12.21 18:05

Jj, hledá. Nemusí mít hlad. Jsi i dudlík, pocit klidu a všechno, co miluje. Je to normální. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí