Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminy… zase jdu s dotazem😂
Mam mesicni miminko, uz se zacala smat a „kecat“ takze je sranda uz xD
Od narozeni si ji vzdycky dam briskem na svuj hrudnik/bricho, ona mi krasne usne a je spokojena.
Ted zacala v teto pozici delat to, ze se jkoby po me „plazi“, otira o me hlavu ( neco jko, kdyz se pak vetsi miminko mazli) a povida u toho.
Nikde jsem nenasla, co to treba znamena😂
Tak jen ze zajimavosti, jestli nekdo z vas nevi;)
Tu hlavicku „otira“ i kdyz ji jen nosim na ruce ci v nositku.
A jeste jeden dotaz… az ted mi zacala ublinkavat po krmeni… nekdy i treba hodinu po krmeni… nwm jestlj neco nedelam spatne.
Kojim prevazne s polstarem v sede, v noci nekdy, malokdy v leze… ale blinka skoro vzdy… nekdy malo, nekdy vodopad…
Zacala jist casto, ale ji treba i jen 2 minuty… pak nechce… ale brzo ma hlad (pokud neusne).
Tohle dela hlavne v noci… usne na 30 minut, pak 2 minuty ji a zase usne na par minut, pak zase ji ty 2 minuty… takhle v kuse treba 3-4hodiny, pak usne a spi 6 hodin. Pres den ji dlouho a spi 2 hodiny mezi krmenim (tak to bylo i predtim, zadna zmena)
Dekuji predem ![]()
Tak mne napadá, jestli by se ještě nechtěla trochu nakojit, nebo jestli ji něco nesvědí ![]()
@Micilin kdyz hleda prso, tak u toho silene funi😂 a sklouzava az k bradavce. Ale u tohohle ne, to se spis jakoze odrazi smerem k memu krku -_-
Me taky napadlo, jestli se „nedrbe“ o me😂
Možná hledá prso? Je u maminky, cítí tvoji vůni a ty pudy ji ženou hledat prso.
Ani za tím nemusí být hlad, prostě reflex.
@DarkUnicorn píše:
Ahoj maminy… zase jdu s dotazem😂Mam mesicni miminko, uz se zacala smat a „kecat“ takze je sranda uz xD
Od narozeni si ji vzdycky dam briskem na svuj hrudnik/bricho, ona mi krasne usne a je spokojena.
Ted zacala v teto pozici delat to, ze se jkoby po me „plazi“, otira o me hlavu ( neco jko, kdyz se pak vetsi miminko mazli) a povida u toho.
Nikde jsem nenasla, co to treba znamena😂
Tak jen ze zajimavosti, jestli nekdo z vas nevi;)
Tu hlavicku „otira“ i kdyz ji jen nosim na ruce ci v nositku.A jeste jeden dotaz… az ted mi zacala ublinkavat po krmeni… nekdy i treba hodinu po krmeni… nwm jestlj neco nedelam spatne.
Dekuji predem
Kojim prevazne s polstarem v sede, v noci nekdy, malokdy v leze… ale blinka skoro vzdy… nekdy malo, nekdy vodopad…
Zacala jist casto, ale ji treba i jen 2 minuty… pak nechce… ale brzo ma hlad (pokud neusne).
Tohle dela hlavne v noci… usne na 30 minut, pak 2 minuty ji a zase usne na par minut, pak zase ji ty 2 minuty… takhle v kuse treba 3-4hodiny, pak usne a spi 6 hodin. Pres den ji dlouho a spi 2 hodiny mezi krmenim (tak to bylo i predtim, zadna zmena)
Hledá no
Je to miminko, chování bude měnit hodně často. Ublinkává každé mimčo, nelam si s tím hlavu.
Taky bych řekla, že hledá prso. Mám též měsíční miminko a taky to dělá, vypadá to jako takový klovani a je to hrozně vtipný ![]()
@Lucie_Sx ja kojim skin to skin
jsem vzdycky nahata
ale asi jo, hleda, i kdyz je nakrmena ![]()
@ejven je to uzasny xD ja se rehtam vzdycky xD mimina jsou bajecny♡ i kdyz hleda prso, stejne pak nechce pit -_- ptz je nakrmena. Ale je to sranda xD
@JanaDaR tak „dekuji“ za radu. Mrkaci smailiky si nechte od cesty ![]()
Koukam, ze ironie, vysmech a podobne je tu na emiminu celkem bezna vec ![]()
Ale co cekat od Cechu ![]()
@DarkUnicorn asi jako vztahovačnost, já to nemyslela nijak zle, jen jako potvrzení, že je to stav normální.
A co tvoje smajlíky, měla jsem je od tebe čekat?
Nic z popisu mi nepřipadá divný a dělaly to obě moje děti
Otírání o výstřih je podle mě touha se nakojit. Teda já žádný dítě nikdy neuspávala jinak než kojením
Myslím, že můžeš čekat - až bude mimčo starší - že se u uspávání toho kojení bude dožadovat ještě výrazněji než tím otíráním.
@JanaDaR píše:
@DarkUnicorn asi jako vztahovačnost, já to nemyslela nijak zle, jen jako potvrzení, že je to stav normální.
A co tvoje smajlíky, měla jsem je od tebe čekat?
Ber to s rezervou, je v šestinedělí
![]()