Co mi chtějí prodat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@kašílek píše:
@Niki.J.B. i
pojištění si udělej pořádné, ne na platebni kartu.
Pořádné životní/ úrazové pojištění všichni máme, ale cestovní se mu uzavírat nechce na každou cestu zvlášť. Každý měsíc máme nějakou cestu, některé jen na prodloužený víkend a opravdu se mi nechce na každou cestu řešit pojištění. Co jsem koukala na klasické pojistky, tak každá byla od-do a na to nemám nervy.
@kašílek píše:
@Niki.J.B.
nemáš novou občanku? Někdy chtějí osobní kontakt.
Nemám, s občankou jsem v bance kdysi byla, kvůli změně příjmení a byla to jiná pobočka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Niki.J.B. píše:
Já si chci sjednat cestovní pojištění ke kartě.…
Koukala jsem na všechny možnosti a ke kartě mi to vyšlo tak nějak nejlíp cena/ výkon.
Off topic: Ked som to naposledy overoval tak cestovne poistenie ku karte ma vela vyluk, ktore bezne cestovne poistenie nema, citala si aj male pismenka? Ja sa prave koli tomu poistujem na kazdu cestu zvlast.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ČSOB fakticky nemá co nabídnout. Pokud by měl tam někdo nutil jít, tak bych tam všechno rovnou zrušil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše: ČSOB fakticky nemá co nabídnout. Pokud by měl tam někdo nutil jít, tak bych tam všechno rovnou zrušil.
Ted se investice u nich celkem probudily a vydělávají. Takže to tak marné není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Minulý rok mě volal „můj osobní bankéř“ z mojí banky. Pominu, že za ta léta, co u nich jsem, je to už asi tak šestý „osobní bankéř ", ale fajn. Šlo o to, že aktualizovali údaje, které jsou už léta stejné, pak z účtu, co jsem tam měla, udělali nějaký jiný, ale vlastně se to jenom jinak jmenuje, jinak je to to samé. Potom mě nabídl rozdělení finančních prostředků na více účtů, a na závěr mi cpal ještě super výhodné pojištění. Tak to jsem odmítla. No a to bylo všechno. Takže v podstatě ztracený čas. Chtějí ti nabídnout nějaké "výhodné“ produkty. Jít tam nemusíš, ale počítej s tím, že budou neodbytní. Možná je lepší obětovat tu hodinku a mít zase na pár let klid.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kašílek píše:
@Niki.J.B.
nemáš novou občanku? Někdy chtějí osobní kontakt.
Mám Air Bank a tam si to aktualizují přes registr. Vdala jsem se a pár dní na to mi banka i pojišťovna psala mail, že aktualizoval údaje z registru, nikam jsem nemusela chodit, jen jsem do aplikace banky dala nové číslo OP a pojišťovna mi sama poslala novou kartu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak tu vetsina pise, vetsinou te tam chteji dostat na aktualizaci udaju a pri tom ti neco vyhodne nabidnout.
Na CSOB ja mam teda pifku, babicce ted nacpali pojistku na byt (na poste), ktera je uplne k nicemu, ale protoze „ta pani na prepazce je tak mila a hezky se o ni starala, a neni to ani tak drahy“, tak ji clovek nepresvedci, ze byt ted vlastne vubec nema zajisteny
![]()
- Citovat
- Upravit
@KerrisKate píše:
Jak tu vetsina pise, vetsinou te tam chteji dostat na aktualizaci udaju a pri tom ti neco vyhodne nabidnout.Na CSOB ja mam teda pifku, babicce ted nacpali pojistku na byt (na poste), ktera je uplne k nicemu, ale protoze „ta pani na prepazce je tak mila a hezky se o ni starala, a neni to ani tak drahy“, tak ji clovek nepresvedci, ze byt ted vlastne vubec nema zajisteny![]()
Presne to privedli me 80lete mamince v Monete, povazuju to ta hyenismus!
- Citovat
- Upravit
@KerrisKate píše:
Jak tu vetsina pise, vetsinou te tam chteji dostat na aktualizaci udaju a pri tom ti neco vyhodne nabidnout.Na CSOB ja mam teda pifku, babicce ted nacpali pojistku na byt (na poste), ktera je uplne k nicemu, ale protoze „ta pani na prepazce je tak mila a hezky se o ni starala, a neni to ani tak drahy“, tak ji clovek nepresvedci, ze byt ted vlastne vubec nema zajisteny![]()
Proto bych tam nešla, i kdyby mi volali a pokud něco sama nechci, tak mě žádná nabídka nezajímá. Dneska jde plno věcí udělat přes internet, tak co bych někam lezla a koukala, jak se jim nelíbí, že nic nechci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud by mi po telefonu konkrétně neřekla, co chce, tak bych ji hned řekla, že NEPŘIJDU. Vnutit ti nějaké produkty chce, musí plnit prodej produktů - právě proto jsem z banky po třiceti letech odešla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně že chtějí něco prodat.
Obvykle to bývají investice, asi nějaký podílový fond. To je dobrá cesta jak získat peníze klienta.
Myslím že ČSOB má nějaký produkt, kde ti nabídnou lepší sazbu na spořicím účtu, když dáš nějaké peníze do fondu.
Taky ti můžou nabídnout premiový účet. Podmínkou je, že máš v bance nějakou větší částku. To znamená nějaké služby zdarma, plus kreditka která je k ničemu ALE znamená cestovní pojištění zdarma plus nějaké vstupy do letištních salonků (asi 4 do roka). Takže pro cestování fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lil Kitkatt píše:Celkem nesouhlasím.
Je to úplně normální. Chce tě prostě vidět osobně, aktualizovat údaje, případně ti nabídnout cokoli, co budeš potřebovat. Maji to v popisu práce, nehledej za tím komplot. Taky musí mít určitý počet schůzek denně apod…
Vidět nikoho osobně nepotřebuje, leda by to už byl opravdu klient „na úrovni“ (no offence).
Aktualizovat údaje se dá i jinak a ve většině případů ani není co.
V 99% jde jen o obchodní snahu, protože při osobním jednání je klient náchylnější na podlehnutí. Takže i když se to bude tvářit jako schůzka, kde se ověřují údaje, stejně jde jen o „nabízení“ dalších produktů. Určitě bych nečekal- jé, vy nám platíte moc, já vám tady uberu. Jo, možná ubere, pokud se přihodí nějaký investiční produkt.
@šklíbakočka píše:
Ted se investice u nich celkem probudily a vydělávají. Takže to tak marné není.
Investice se probudily „všude“, není to zase tak moc zásluhou banky.
Obsobně mi je jedno, že „bankéřka“ musí/ nemusí mít počet schůzek za den. Pojišťovací poradce taky musí/ chce a neznamená to, že si kvůli tomu pořídím pojištění Pro kočku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Niki.J.B. píše:
Ahoj, mám účet u ČSOB, mám ho tak už asi 10 let a nikdy mě vidět nechtěli. Dnes jsem měla telefonát od paní z nejbližší pobočky, představila se jako můj bankéř a strašně chtěla, abych přišla na osobní schůzku. Nemáte někdo zkušenost, co mi chtěla osobně prodat? Nikdy jsem na té pobočce ani nebyla a paní mi na dotaz co konkrerne mi chce nabízet neodpověděla a mlžila. Úvěr u dané banky žádný nemám.
Mám několik úvah, proč jim na mě vyjel kontakt:
- na spořicím účtu mám víc, než by se jim líbilo
- všimli si, že každý měsíc odkláním peníze na Revolut účet
- mám hypotéku u jiné banky (ale tu platím už 7 let)
Podvod - stejně jako ty - vylučuju. Pokud mne telefonicky bankéř zve na pobočku anebo policajt na policejní služebnu, tak to není falešný bankéř ani falešný policajt.
No tak na tu schůzku běž a dozvíš se to, ne? Nic z voleje neuzavírej, nech si to projít hlavou a když se ti to bude jevit výhodné i po týdnu, tak se jim ozvi, ne?
Jestli máš hodně na běžném anebo spořicím účtu, tak ti třeba navrhne investice do podílového fondu.
Úroky na spořicích účtech teď klesají a než mít peníze na běžných nebo spořicích účtech, je výhodnější je mít v podílových fondech (pro krátkodobé a likvidní spoření třeba velmi opatrné investice); zakladatel podílového fondu je povinen podílové listy na žádost investora odkoupit za jejich aktuální cenu do 5 dnů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit