Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My tam nemáme nic
malej si tam lepí plakáty s mašinkama
ale to ti asi moc nepomužu co? jenom mi to nedalo sem napsat ![]()
no a co nějaký panel z překližky, potáhnout molitanem a přes to ještě přetáhnout látku. Bude to měkké a vyteplené.
Ahoj,
před dvěma lety naše mamka a sestra koupily v obchodě něco jako kapsář, ale bez kapes. Jako když si představíš hodně silný (měkký) polštáře na zahradní nábytek - myslím tím tak prošitý.. Je to bombový, ale bohužel jsem to scháněla a dneska už to nedělají a ten obchod kde to koupily krachnul. Něco podobného jsem ale našla nedávnu na Aukru.. Také si tam někdo dává bambusovou rohož…
ano, malá má válendu, tak má na dvou stranách té válendy takový rantl nebo jak bych to popsala, je to přidělané k té válendě, ale i ty kapsáře jsou super.
Já teda též neodolám pokušení, tak když do toho strká nohy a otrhává to, tak jí tam nic nedávej
Já jsem od mala spala na válendě, při zdi, zeď byla vytapetovaná, chladno mi od ní nebylo a ta tapeta mi byla i příjemná.
Syn má teď vyvýšenou postel se zábradlíčkem a zvažuju výrobu nějakých mantinelů na to zábradlíčko, zkrátka jen tenký molitan a nějakou látku na potažení.
Já měla jako dítě na zdi nalepený koberec
a naše děti tam mají ve fusaku na liště nacvakanou náhradní matraci pro hosty. ![]()
máme takové velké polštáře 90*35 cm 4 kusy, i to trošku zmenšilo tu velikou postel a je to super. Nechala jsem si je dělat na zakázku na mmb, jsou ručně kreslené a tudíž i docela drahé ale šikovná mamina je obyčejné ušije za pár korun.
Panuška píše:
tady je fotka
To vypadá moc dobře
, najdu to ještě na mmb? Nemáš náhodou odkaz? A ta postel je teda taky super, asi na zakázku co?
Panuška píše:
tady je fotka
To je úžasné, a určitě teploučké. Má tu zeď fakt studenou, tak tohle je dobrý tip, moc díky. a koukám, máme stejné obrázky ![]()
já měla jako malá nevím z čeho podložku před vanu nebo tak něco s rybičkama
líp nepopíšu
@Panuška píše:
tady je fotka
Chtěla jsem se zeptat, jak jsou ty polštáře z té dlouhé strany přichyceny?
nechala jsem si na ně ušít vzadu tkaničky a jeliož máme postel s bočnicema do U nevím ja to jinak popsat tak to jde přichytit ze všech stran a je to asi lepší. Kdyby tam nebyly čela a bočnice podél zdi tak by to asi dcera odkopala ![]()
Hezký večer, chci se zeptat, jestli nemáte někdo u postelí vašich dětí něco jiného než klasický látkový kapsář. Naše dítko má úplně jednoduchý, na flanelové látce je druhá látka prošitá do kapsiček. A malá do nich pořád strká nohy, takže ty švy vyškube
A pořád to přešívat ..... Tak mě napadlo, jestli nemáte zkušenosti s jiným, pevnějším materiálem…
Děkuji za tipy