Co místo kapsáře kolem postele?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
jessamin
25.2.12 21:18

Co místo kapsáře kolem postele?

Hezký večer, chci se zeptat, jestli nemáte někdo u postelí vašich dětí něco jiného než klasický látkový kapsář. Naše dítko má úplně jednoduchý, na flanelové látce je druhá látka prošitá do kapsiček. A malá do nich pořád strká nohy, takže ty švy vyškube :roll: A pořád to přešívat ..... Tak mě napadlo, jestli nemáte zkušenosti s jiným, pevnějším materiálem… :nevim: :nevim: Děkuji za tipy :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
525
25.2.12 21:29

My tam nemáme nic :D malej si tam lepí plakáty s mašinkama :D ale to ti asi moc nepomužu co? jenom mi to nedalo sem napsat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
25.2.12 21:39

no a co nějaký panel z překližky, potáhnout molitanem a přes to ještě přetáhnout látku. Bude to měkké a vyteplené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
25.2.12 21:55

Ahoj,
před dvěma lety naše mamka a sestra koupily v obchodě něco jako kapsář, ale bez kapes. Jako když si představíš hodně silný (měkký) polštáře na zahradní nábytek - myslím tím tak prošitý.. Je to bombový, ale bohužel jsem to scháněla a dneska už to nedělají a ten obchod kde to koupily krachnul. Něco podobného jsem ale našla nedávnu na Aukru.. Také si tam někdo dává bambusovou rohož…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
25.2.12 22:03

ano, malá má válendu, tak má na dvou stranách té válendy takový rantl nebo jak bych to popsala, je to přidělané k té válendě, ale i ty kapsáře jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.2.12 22:17

Já teda též neodolám pokušení, tak když do toho strká nohy a otrhává to, tak jí tam nic nedávej :nevim: Já jsem od mala spala na válendě, při zdi, zeď byla vytapetovaná, chladno mi od ní nebylo a ta tapeta mi byla i příjemná.
Syn má teď vyvýšenou postel se zábradlíčkem a zvažuju výrobu nějakých mantinelů na to zábradlíčko, zkrátka jen tenký molitan a nějakou látku na potažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
25.2.12 22:36

Já měla jako dítě na zdi nalepený koberec
a naše děti tam mají ve fusaku na liště nacvakanou náhradní matraci pro hosty. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
25.2.12 23:07

máme takové velké polštáře 90*35 cm 4 kusy, i to trošku zmenšilo tu velikou postel a je to super. Nechala jsem si je dělat na zakázku na mmb, jsou ručně kreslené a tudíž i docela drahé ale šikovná mamina je obyčejné ušije za pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
25.2.12 23:09

tady je fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
26.2.12 10:59
Panuška píše:
tady je fotka

To vypadá moc dobře :potlesk: , najdu to ještě na mmb? Nemáš náhodou odkaz? A ta postel je teda taky super, asi na zakázku co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jessamin
26.2.12 13:23
Panuška píše:
tady je fotka

To je úžasné, a určitě teploučké. Má tu zeď fakt studenou, tak tohle je dobrý tip, moc díky. a koukám, máme stejné obrázky :)

• Citovat
  • Upravit
9223
27.2.12 19:37

já měla jako malá nevím z čeho podložku před vanu nebo tak něco s rybičkama :oops: líp nepopíšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jessamin
25.5.12 14:49
@Panuška píše:
tady je fotka

Chtěla jsem se zeptat, jak jsou ty polštáře z té dlouhé strany přichyceny?

• Citovat
  • Upravit
17180
25.5.12 20:02

nechala jsem si na ně ušít vzadu tkaničky a jeliož máme postel s bočnicema do U nevím ja to jinak popsat tak to jde přichytit ze všech stran a je to asi lepší. Kdyby tam nebyly čela a bočnice podél zdi tak by to asi dcera odkopala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný