Co na ekzem u miminka

Anonymní
24.2.22 04:43

Co na ekzem u miminka

Ahoj holky, na kozni mi bylo receno ze ma mala 3mesice ekzem. Ma tu hrubou kuzi nastesti co ctu nema zadny vridky nic,,jen,, ta hruba kuze na rucickach a tvarickach. Na kozni mi napsala at 3× denne mazu kalciovou masti kterou mi umichali v lekarne tak se chci zeptat ta kalciovka se pouziva na ekzem ju? Jinak popripade cim mazat aby to bylo lepsi vim ze kszdymu zabira neco jinyho ale muzete poradit naky ty promastujici kremy co se na to pouzivaji?
Ja pouzivala linolu fett mam ji pouzivat porad co mi rekla na kozni ale nevim kdy ji zaradit kdyz trikrat denne mam mazat tou kalciovkou si rikam neni blby mazat taklenc dva kremy behem dne a michat to? To mi prijde prave divny ze 3× denne davat kalciovku a nekdy v tom dni ji jeste maznout tou linolou fett
Co myslite? Me to proste prijde divny kombinovat dva kremy
Dekuju za rady a tipy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
24.2.22 06:00

Já používám Biodermu Atoderm v zimě Intensive Baume, v létě pak klasické lotion. Je vhodná už pro nejmenší miminka. Pomáhá mně i dětem, dcera měla po Covidu ekzém po celém těle a za týden bylo po něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.22 07:00

Avene xerocalm jedine co funguje a pokud ne tak kortikoidy na 5 dnu kalciovku vysad

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.22 07:11
@Anonymní píše:
Avene xerocalm jedine co funguje a pokud ne tak kortikoidy na 5 dnu kalciovku vysad

Kortikoidy tak maly kozarka davat nechce a to nechci ani ja
Takze kalciovka je spatna teda?

• Citovat
  • Upravit
5185
24.2.22 08:07

Dcera má dnes už 11 let. Ne ekzém trpí asi od roku. Někdy měla stavy, že se mi chtělo brečet. Za ty roky jsem nechala v lékárně tisíce - drahé, přírodní, ze zahraničí…a víš co jako jediné 100% fungovalo a funguje? Modrá indulona. Zkus to třeba týden na jedné části těla a uvidíš. Ale u nás funguje. Nohy, ruce, zadek, oční víčka… po týdnu pravidelného promašťování je pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.22 08:26

@berusa.m indulonu uz sem mela kdxz mela vyrazku ale tva mala asi nema to jako moje tu hrubou kuzi nebo to ma stejny? Mala prave ma jakoze jen tu hrubou kuzi

• Citovat
  • Upravit
5185
24.2.22 08:36
@Anonymní píše:
@berusa.m indulonu uz sem mela kdxz mela vyrazku ale tva mala asi nema to jako moje tu hrubou kuzi nebo to ma stejny? Mala prave ma jakoze jen tu hrubou kuzi

No spíš hrozně suchou a pak už zarudlou až do krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
24.2.22 08:50

A jak dlouho to pouzivas? A nepomaha to? Dcera mela suchy exem na noze, zmizelo to po weleda skinfood, to nam doporucila pediatricka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
24.2.22 08:56
@Aduš8 píše:
Já používám Biodermu Atoderm v zimě Intensive Baume, v létě pak klasické lotion. Je vhodná už pro nejmenší miminka. Pomáhá mně i dětem, dcera měla po Covidu ekzém po celém těle a za týden bylo po něm.

Take pouzivam na prcka a pomohla vic nez cokoliv od dr a kozniho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.22 09:06

@Melodie91 prave nejdriv sem resila nakou vyrazku vo se ji sem tam objevi a myslela sem ze to hruby souvisi stim a kozarka rekla ze je to atopak
Ma tu kuzi jakoze hrubou na tvarickach a rucickach

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.22 09:07

@Melodie91 myslis tu kalciovki jak dlouho pouzivam?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.22 09:11

@berusa.m to moje mala ma prave jen tu hrubou kuzi
A vubec nevim jestli teda ta kalciovka je dobra na to

• Citovat
  • Upravit
5185
24.2.22 09:14
@Anonymní píše:
@berusa.m to moje mala ma prave jen tu hrubou kuzi
A vubec nevim jestli teda ta kalciovka je dobra na to

Já bych kůži promašťovala a zvláčňovala. Ale pokud ti kožní lékařka, která ten ekzém viděla, předepsala kalciovou mast, tak asi ví co dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.22 09:29

@berusa.m ja prave moc tomu neverim ono se o tyhle rika ze je celkem naprd doktorka ale ta dobra tam nebyla prave
Ja ani poradne nevim na co je ta kalciovka
A cim teda hodne promastovat?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.22 09:36

@berusa.m ja mam doma od purity vision to maslo myslis ze tim bych mohla?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure