Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
@berusa.m ja prave moc tomu neverim ono se o tyhle rika ze je celkem naprd doktorka ale ta dobra tam nebyla prave
Ja ani poradne nevim na co je ta kalciovka
A cim teda hodne promastovat?
Nám fakt pomohla indulona. Obyčejná modrá za 40,–. Zkus to, za to nic nedáš.
Purity vision máslo neznám, takže neporadím.
@Anonymní píše:
@berusa.m a o ty kalciovce si myslis co?
Hele, já nejsem kožní lékařka. Kalciovku doma mám, ale používám ji na popáleniny nebo když se objeví divná vyrážka. ![]()
Být tebou, tak hledám jinou kožní lékařku, pokud k této nemáš důvěru.
@berusa.m tam já se třeba indulonou namazat nemůžu, ekzém je super promašťovat, ale na druhou stranu, když kůže nedýchá, nemůže se hojit. A to je můj případ, udělají se mi maličké pupínky, popraskají a ještě více se to rozleze. Ale kamarádce pomáhala taky. ![]()
@Aduš8 píše:
@berusa.m tam já se třeba indulonou namazat nemůžu, ekzém je super promašťovat, ale na druhou stranu, když kůže nedýchá, nemůže se hojit. A to je můj případ, udělají se mi maličké pupínky, popraskají a ještě více se to rozleze. Ale kamarádce pomáhala taky.
Proto jsem jí napsala, ať to vyzkouší na některé části těla. Jak jsem říkala, my jsme toho vyzkoušeli za tisíce. Objednávali jsme třeba léčivou kosmetiku z Izraele od Mrtvého moře
…a „blbá“ Indulona nás zachránila. Zrovna teď po novém roce vypadala dcera zase hrozně. Každý večer jsem ji po sprše celou namazala a fakt do týdne viditelné zlepšení a do 3 týdnů je ekzém pryč.
@Anonymní píše:
@Melodie91 myslis tu kalciovki jak dlouho pouzivam?
Jj, jak dlouho ji pouzivas tu kalciovku a jestli pomaha
@berusa.m ja mam prave dve jednu kalciovku se zinkem na vyrazku a druhou bez zinku na to mazani
Nemam no kdyz u nas je ona jedina vlastne ja chodim k jiny ale tahle misto ni zastupovala
@Melodie91 ja byla vcera na kozni a mam ji od vcera prave
Takze jeste nic nemuzu spudit prave
Predtim sem mela leniens a ta nam nezabrala vubec
@berusa.m ja ted volala do benu lekarny u nas je tam vzdy strasne hodna lwkarnice a rikala ze pokud je ta kalciovka manichana ze to obyc nebude ze tam bude mit naly ty promastovaci slozky
No zkusim ji tim nakou dibu mazat jestli zabere
Mala je po ni takova lepivejsi
@Melodie91 ted sem volala na kouni a rikala ze michany kalciovk maji vzdy v sibe neci jinyhi jako treba naky promastovac nebo vitamin tak to budu pouzivat naky cas
@Anonymní píše:
@Melodie91 ja byla vcera na kozni a mam ji od vcera prave
Takze jeste nic nemuzu spudit prave
Predtim sem mela leniens a ta nam nezabrala vubec
No tak to je kratka doba
chvili zkousej a uvidis. Drzim palce, exem je dost otravny