Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, prosím poraďte malá bude mít teďkom rok, ale já vůbec nevím co jí koupit hračky jí vůbec nebaví baví jí jen kabely, mobily, ovladače a takové věci. Hraček má plno i kostky ale nic ![]()
Jsem zoufalá..:( čtu si jiné diskuze s podobnými tématy a maminky kupují tolik hraček já namám tolik peněz..:( ![]()
Kup klidně jednu hračku, nebo dvě menší, ty deti toho stejně víc nepoberou. Cenuveci nechápou a většinou jim radost udělá ta nejvetsi blbost. Není to žádný závod kdo da víc hraček.
My se většinou na něco většího domluvime celá rodina, něco praktického nebo hračku.
A roční nepotřebuje žádné drahé vele dary, ocení barevné kostky, didaktické hračky ty všechny nestojí tolik peněz přece, je vhodná nějaká knížka to taky tolik nestojí. Něco na oblečení v pepcovi.
Nebo prarodiče si navykli, že na narozeniny děckám kupují boty, většinou to vyjde, že stejně zrovna nějaké potřebují.
Myslíte, že by bylo blbé kdyby jsem jí koupila třeba nějákou knížečku panenku a pak to co potřebuje jako kombinézu atd..? není to blbé na narozky když to potřebuje..?
@wenddy píše:
Myslíte, že by bylo blbé kdyby jsem jí koupila třeba nějákou knížečku panenku a pak to co potřebuje jako kombinézu atd..? není to blbé na narozky když to potřebuje..?
Proč by to mělo být blbe? Nebo komu by to mělo vadit? Dceři určitě ne, hlavně v tomhle věku.
@wenddy píše:
Za mě to blbé určitě není, taky to tak děláme. A přesně jak píšou holky, radost má z té největší hlouposti. Naše už od toho roka miluje oblečení jako dárek, takže dostane to, co potřebuje a pak nějakou maličkost. Když se toho sejde hodně, vůbec to nepobírá a je to spíš ke škodě. Ke 3. narozeninám dostala třeba velkou postel, babička přispěla na matraci a přála bych ti vidět jako měla radost. Skákala po ní, chtěla jít spát v 6 a ráno jsme celá rodina zaspali, páč holčička poprvé v životě hnípala do 8
Každý nemá peníze na to aby se kupovaly jenom dárečky pro radost a když k tomu dostane alespoň něco pro radost, je to v porádku.
Co třeba odrážedlo na doma? Oba synové na něm drandili od roka a jezdí oba ještě teď. Máme konkrétně Baby mix Panda.
@wenddy píše:
Není to blbe.
Třeba v obchodech mívají peknou sadu pro holcicky je tam panenka, kočárek golfac a sedačka nebo postylka k tomu bývá a ani to není drahé. Viděla jsem to v kik. A teď aj něco na bazosi. Nová sada.
Kombinézu, knizku
.
@terien
Naše decka taky, oblečení i ty praktické věci jim dělají radost. Ale je potěší i pastelky a omalovánky a třeba kinder vajíčko. Víc nepotřebují.
Dcera 5r.si na narozeniny má příští týden vybrala tenisky ledové království.
To dcery obě milují. Takže když prarodice řekli ať si vybere boty, že je bude mít od nich k naroz.tak jsme šli do obchodu. Měli poslední její velikost, to bylo radosti a jásání když si je nesla.
Jsem raději, když se přihlásí, že koupi praktickou věc než nějakou zbytečnost.
Ještě taky umí zimní bundu nebo komplet.
@wenddy muj kluk si nejvic vyhraje s krabicema a bramborama
to je levný
Odrazedlo z druhe ruky mas za stovku. Zo se taky celkem uzije. Jinak my davame prakticke veci. Hracky ma od pribuznych a ma jich tunu. Stejne si s tim nestiha hrat
@Ornwen přesně
jako u kamarádky jsem jí ukazovala toho FP psa a vůbec ji to nazaujalo naopak jí zaujaly nálepky na zdi..:D ktere strhla fakt prostě o hračky skoro nezavadí..
Udělej jí dort, ve kterém se bude moct patlat a ochutnávat a jednu malou hračku. To úplně stačí.
@terien píše:
Za mě to blbé určitě není, taky to tak děláme. A přesně jak píšou holky, radost má z té největší hlouposti. Naše už od toho roka miluje oblečení jako dárek, takže dostane to, co potřebuje a pak nějakou maličkost. Když se toho sejde hodně, vůbec to nepobírá a je to spíš ke škodě. Ke 3. narozeninám dostala třeba velkou postel, babička přispěla na matraci a přála bych ti vidět jako měla radost. Skákala po ní, chtěla jít spát v 6 a ráno jsme celá rodina zaspali, páč holčička poprvé v životě hnípala do 8Každý nemá peníze na to aby se kupovaly jenom dárečky pro radost a když k tomu dostane alespoň něco pro radost, je to v porádku.
Naše děti mají od mala také rádi, když dostanou oblečení, k tomu nějakou hru, knihu, nebo něco výtvarného a je to. Všechno stojí peníze, i oblečení, tak proč ne něco jako dárek.