Co na nohy? (8,5m)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1604
30.12.13 10:31

co na nohy? (8,5m)

Ahoj ženy,
prosím zkušenější o radu. Jindřich si začal stoupat, jenže máme doma plovoucí podlahu. Takže mu to v ponožkách klouže. Dala jsem mu ponožky s protiskluzovým povrchem, jenže ta mu z tý nohy pořád sjíždí, takže si pak přišlápne špičku apod. Ptám se tedy, jak jste to řešily? Ideální by bylo, kdyby byl bos, jenže to by nastydl…? 8o
 Helča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
30.12.13 10:33

Měkké kožené capacky. Třeba značka nolen, něco na ten způsob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
30.12.13 10:34

Měl protiskluzové ponožky, které mu seděly a nesjížděly :think:

• Citovat
  • Upravit
1604
30.12.13 10:36

@Poison Ivy Ok, podívám se někde po lepších ponožkách. Jindřichovi tedy sjíždí všechny, i bez protiskluzu. Buď má divný nohy, nebo je neumím kupovat :think:

@pomeranca děkuju, podívám se po nich, ty by se beztak hodily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.12.13 10:37

@euryanta buď capáčky, co mají protiskluzovku, nebo koupit klasické bačkůrky :think: my měli taky klouzavou podlahu, kluk jezdil jak na saních, takže bačkůrky byly jediné, na kterých se udržel :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.12.13 10:38

Rozhodně blbé ponožky.. Měla jsem tašky ponožek, z toho jí sedlo fakt jen pár. Nevím podle čeho to šijou. Nebo pak ty kožený měkký capáčky (docela drahé) nebo takový ty ponožko-boty co připomínají indiánský mokasíny. Mají např. v HM nebo CA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
30.12.13 10:39

Capacky, mam nolen a super, ta brousena kuze zespod neklouze.
A nolen si muzes objednat dle velikosti nohy. Ostatni vyrobci nabizi velikost 0-6 m a 6-12 m, to nam teda nesedelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
30.12.13 10:40

@euryanta no boseho bych ho nenechala urcite..at je treba cely nahaty, ale nohy musi byt v teple porad(a to mame celem otuzile dite)…nejsou mu ty ponozky male? :think:

• Citovat
  • Upravit
841
30.12.13 10:41

Kupovala jsem nolenky obyc jednobarevne a jen 160,–
Plus teda postovny, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
30.12.13 10:43

@euryanta
sedi tak jedny ponozky ze tri, takze zkousej dal ;) jinak jak uz nekdo psal, tak ty jakoby indianske mokasiny s kozenou podrazkou jsou super. my mame z HM, ani nestaly moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
30.12.13 10:44

V CA jsem koupila protiskluzové ponožky, jsou to ponožky co mají dole jakoby kožený lém, takže to vypadá jako botička, a neklouže jí to a nesjíždí..a jinak mám z lidlu protiskluzové a ty jí taky na nohách drží pokud si je sama nezačne sundávat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
30.12.13 10:48

Měkké kožené capáčky, z nohy nekloužou. Jinak ponožky jsou dobrý z HM, od určité velikosti je dělají s ťuplíkama a jak mají ohrnovací lem, tak taky nepadaj. To jsou jediné ponožky co nepadají, teda časem se naučí stáhnout i ty, ale dá jim to trochu práci.
jinak me vždycky různé ponožky s gumou, ťupkama a kůží sjížděli. Koukej na to jaký mají lem, musí být co nejšírší, nejlépe ohrnovací, pokud je to takový co mívají froté ponožky, tak nebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
30.12.13 10:51

@1.zizi a to ja zas nechavam i naboso, pokud není vyloženě klemra. Noha je jak ruka, pokud pracuje, tak se zahřívá - pokud dítě běhá boso, je furt na nohou. Syn ted ponožky nesnáší, tak mu dávám jen ty capáčky na bosou nohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
30.12.13 10:52

Aha, tak děkuju moc za cenné rady. vyrazíme na nákup. koukala jsem na ty capáčky (odkaz první odpovědi), ty jsou strašně drahý, ale podíváme se do toho HM třeba…a musím se zlepšit ve výběru ponožek, koukám. my jsme všechny zdědili, a fakt máme tak jedny, který nepadaj. je to věda :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
30.12.13 10:53

@syselinka a CA taky zkusím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie