Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, co dáváte na podporu imunity dětem školního věku? U nás se letos od září neustále střídá rýma příp. i s kašlem. Díky za tipy.
Imunoglukan. Uplny zazrak. Nemocnost poklesla vyrazne. Ale berou to dlouhodobe od leta.
Ano imunoglukan také doporučuji. Brala dcera od srpna. Onemocněla at teď, ma chřipku. Ale během podzimu nic i když ve škole furt byl někdo nemocný. Loni za tu dobu už byla nemocný minimálně 5 krat.
Betaglukany, vitaminy C, D a probiotika. Ale vloni jsme byli furt na hromade i tak a kluci brali v podstate to same
Letos k neco lepsi (tuk tuk). Tak nevim, jestli to neco dela, nebo vloni holt tu imunitu trochu potrenovali.
Na podporu imunity jedině otužování, čerstvý vzduch, hodně ovoce a zeleniny. Ani se mi nechce věřit, že do dítěte někdo dobrovolně cpe chemii v podobě pilulek jako jsou déčka, béčka, céčka, probiotika atp. Chudáci ledviny a organismus celkově ![]()
@Lepierová píše:
Na podporu imunity jedině otužování, čerstvý vzduch, hodně ovoce a zeleniny. Ani se mi nechce věřit, že do dítěte někdo dobrovolně cpe chemii v podobě pilulek jako jsou déčka, béčka, céčka, probiotika atp. Chudáci ledviny a organismus celkově
Souhlasím. Sirupy by měli být až na 2. místě. Důležité je čerstvý vzduch, zdravá výživa a vlastně vše co jsi napsala
![]()
@Lu66 píše:
Souhlasím. Sirupy by měli být až na 2. místě. Důležité je čerstvý vzduch, zdravá výživa a vlastně vše co jsi napsala![]()
Ano, tu zdravou výživu a čerstvý vzduch beru jako samozřejmost. Jenže co když to nestačí? Ovoce i zeleninu dávám dětem denně, venku lítají taky denně (bydlíme na vesnici). Ale i přesto to nějak nestačí…
@milwinka píše:
Ano, tu zdravou výživu a čerstvý vzduch beru jako samozřejmost. Jenže co když to nestačí? Ovoce i zeleninu dávám dětem denně, venku lítají taky denně (bydlíme na vesnici). Ale i přesto to nějak nestačí…
Tak potom teda ty sirupy, ale nemůže se stavět všechno jen na ně. Člověk musí věřit svému organismus že se s případnou nemocí popere. Nic se nemá přehánět ![]()
@milwinka píše:
Ahoj maminky, co dáváte na podporu imunity dětem školního věku? U nás se letos od září neustále střídá rýma příp. i s kašlem. Díky za tipy.
Echinacinu a Narosany 🌼
Koukám jak blázen, že někomu pomáhá ten Imunoglukan. Mě ani děti nikdy od nemoci neochránil. Netušíte, proč to u nás nefunguje?