Co na podporu imunity?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
18.12.22 22:22
@MartinaIrena píše:
Koukám jak blázen, že někomu pomáhá ten Imunoglukan. Mě ani děti nikdy od nemoci neochránil. Netušíte, proč to u nás nefunguje?

Přidávám se. To samý kozí kolostrzm asi za 1800…k prdu. Teď zkusím Sunimun sirup a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
19.12.22 12:53

Imunoglukan, ale je potřeba ho začít brát dříve než s nástupem podzimu. Děti ho brali od léta a poprvé nemocné teď v prosinci (školka a škola).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
19.12.22 17:06

To by mě taky zajímalo co skutečně pomáhá. Jsem z těch co experimentují a pořád do sebe cpou všechno možný z reklam dostupný v lékárně a stejně jsem pořád nemocná. Jediný co mi zaručeně pomohlo byly léky na imunitu co mi napsal kdysi imunolog, potom jsem asi dva/tři roky nevěděla o žádný nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
20.12.22 16:57

@-Blanch- Přesně, taky zkouším vše možné a efekt nic moc. Dokonce ani vytrhnutí nosní mandle nám nepomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
27.12.22 22:14

Já vám doporučuji produkt PINKY, obsahuje řadu vitamínů, které podpoří imunitu a snižuje nemocnost a působí i proti dalším problémům (astma apod). https://akunashop.cz/nakup/8798?… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
27.12.22 22:17

@milwinka

odjet k moři do tepla a vrátit se tak za dva měsíce :nevim:

to kdyby člověk mohl, co :kytka:

takže nám ostatním nevyvoleným co nejsme selebrita halt nezbejvá než do jara nějak přežít a zkusit to vydržet…bohužel žádný zázračný lék na imunitu v aktuální silně virové době neexistuje… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
27.12.22 22:18

@Bubla Bůčková

mě u dětí kolostrum trochu i pomohlo, ale dávala jsem jen v říjnu, cca měsíc…déle ne, více prachů jsem za něj popravdě odmítla dát…budto zafunguje, a nebo pak nemá smysl

:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
27.12.22 23:04

Pokud můžu doporučit za sebe, tak od konce srpna piji každý den sklenici kefíru a každý den kus ovoce, popřípadě dohonim céčkem. Každý rok jsem byla nemocná, opravdu každý od podzimu do jara se o mě něco pokoušelo. Letos musím zaťukat a chytla jsem až teď od syna zadní rýmu a o něco se mě pokoušelo. Klukovi dávám ovoce, oba chodíme ven, hodně chodíme pěšky. Syn mi kefír nevypije, takže dávám probiotika v tabletách a rybí olej. Také se držel. Od půlky prosince ale neustále kašel a rýma, poté ho postihla nějaká viróza. Padala ale celá škola, takže nějaká epidemie a léčím doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
28.12.22 18:24

@vejilka Ano, kefír. Chodím pro něj u nás na farmu, kde ho sami vyrábějí a je to hotový zázrak. Na trávení, na pleť, na hubnutí, imunitu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí