Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kmacek píše:
Já jsem nemazala vůbec a břicho mi nepopraskalo ani trochu, a to jsem přibrala 15 kg. Asi je to otázka elasticity kůže
mam stejnou zkusenost..jen sem pribrala 25kg ![]()
Taky jsem používala Elasti-Q a ha houby. Teďka mám Weledu olej, mělo by to i zahojit starší strie, tak jsem zvědavá.
Já používala Elasti-Q a taky mi to nepomohlo. Stejně se mi udělaly. Ted si břicho při druhém těhotenství nenatírám, jen když si vzpomenu a to čímkoliv, např. dětským olejíčkem, nebo tělovým mlékem.
Ahojte,já jsem v prvním těhotenství nepoužívala žádný speciální krémy proti striím ,mazala jsem se normálně niveou a nemám ani prasklinku, teď to praktikuju stejně a doufám, že ani tentokrát napopraskám ![]()
Úžasnyý krém tedy dle mého názoru ELASTI Q neni nejlevnějši ale prevence je důležitá.
Já používám GS Mammavit. Bohužel mi najednou šíleně narostla prsa a bříško. Zatím se to podepsalo na prsou. A to mám dost mastnou pokožku. Jinak jsem slyšela že některé holky používají olivový olej. Je fakt, že ten je všeobecně znám jako dobrá věc. Ale asi by mi vadilo být tak maastná. Možná v létě.
Asi to bude dědičný, máma prý mazala jak divá a popraskala stejně, takže to budu mít asi stejný.
Tak ja si myslim že to naky mazani čimkoliv stejne nepomaha ,každy ma jinou kuži a nekomu se proste strie udelaji i když se pořad maže.Ja se nikdy nemazala a břicho nemam ani trochu popraskany a ted čekam každou chvili druhy a břicho se mi teda hodne napina ale žadny znamky popraskani.
Na noc jsem používala Salus Těhotenský pěstící olej,a na den Bonellu-tu jsem používala i po porodu-Bonella Post Natal.
Za mě nic, pokud k tomu máš dispozice, tak mazat můžeš o stopéro a stejně strie budeš mít…a naopak…