Rodily jste u Apolináře?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
324
21.4.10 11:37

Rodily jste u Apolináře?

Ahoj maminky, chtěla bych Vás co jste rodili u Apolináře poprosit o nějaké informace.
Vůbec nevím od kdy tam třeba může být se mnou partner? Slyšela jsem, že po přijmu jdu na „hekárnu“, kde budou se mnou třeba další 2-3 rodičky a tam prý tatínkové nesmí, je to tak?
Na té „hekárně“ trávím celou první dobu porodní a pak hned sál?
No prostě mám z toho v hlavě zmatek......
Předem moc díky za informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11725
21.4.10 12:03

Ahoj Helo,
rodila jsem u Apolináře červstvě před týdnem. Na hekárně byl 3 dny manža se mnou, nikoho ten víkend tam neměli :lol: Jinak na sál jdeš pokud jsi myslím otevřená na 3cm a tam s tebou může být manžel celou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
21.4.10 12:06

Já jsem rodila u Apolináře. Sice plánovanou sekcí, ale průběh před porodem je stejný. Muž se mnou byl dokud mě neodvedli na sál, kde mě pak chystali a když už jsem byla otevřená, tak ho tam vzali. Bylo to moc moc moc prima a co se týče personálu na sálu a před sálem…úžasný! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
21.4.10 12:06

Ahoj také jsem tam rodila a na hekárně jsme byly tři a manžel jedné z paní tam mohl být do deseti do večera pak musel pryč abychom měli klid a přijít mohl zas až v 7 ráno ale to už paní zřejmě odrodila :-) Podle mně záleží na sestře která tam bude. Až budeš rodit a půjdeš na příjem jdi do leva :-) jsou tam příjemnější :-) babička tam pracuje už 53 let tak tam znám kde koho :-)

• Citovat
  • Upravit
4957
21.4.10 12:09

Míšo já byla nejdřív nalevo, ale pak mě přesunuli do prava, protože měli moc akutních případů. Na obouch to bylo moc fain. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
21.4.10 12:13

Díky za radu…půjdu tedy do leva, hlavně abych to v tom stresu nezblbla…patřím totiž k těm, co když se řekne do leva jdou do prava:-)))
Chápu, že každej porod je jinej a individuální, ale v které fázi první doby porodní přicházeli u Vás ty největší bolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
21.4.10 12:17

Já původně taky šla na radu kamarádky na 2 porodní sál,ale tam měli něco akutního tak mě převeleli na 1, sice to tam není moderně zařízené,ale mě to bylo v tu chvíli úplně jedno a přístup personálu byl výborný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
21.4.10 12:20

Právě sál 1 je nalevo a sál 2 napravo.

Zakladatelko…taky mám totéž. Třeba v autoškole jsem u závěrečné zkoušky místo doprava dala blinkr doleva…no ale stihla jsem se opravit :lol: a prošlo mi to :palec: Takže hodně štěstí, chladnou hlavu a příjemný personál :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
21.4.10 12:20

Na mě bolesti přišli ažpo 12 odinách strávených v porodnci po odteku vody a od začátku bolestí do konce tro trvalo 2 hodky :-) Neboj ještě nikdy nikdo vevnitř nezůstal :oD a i když půjdeš do prava tak tam to mají taky dobrý, jen to není moderně udělané :-) a hlavně do leva to je blíž :D

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
21.4.10 12:21
Lidka a Sami píše:
Právě sál 1 je nalevo a sál 2 napravo.Zakladatelko…taky mám totéž. Třeba v autoškole jsem u závěrečné zkoušky místo doprava dala blinkr doleva…no ale stihla jsem se opravit :lol: a prošlo mi to :palec: Takže hodně štěstí, chladnou hlavu a příjemný personál :kytka:

Ne lído sál 1 je naprao sál 2 je nalevo! :D

• Citovat
  • Upravit
4957
21.4.10 12:22
Michaelakkk píše:
Lidka a Sami píše:
Právě sál 1 je nalevo a sál 2 napravo.Zakladatelko…taky mám totéž. Třeba v autoškole jsem u závěrečné zkoušky místo doprava dala blinkr doleva…no ale stihla jsem se opravit :lol: a prošlo mi to :palec: Takže hodně štěstí, chladnou hlavu a příjemný personál :kytka:
Ne lído sál 1 je naprao sál 2 je nalevo! :D

No vidíš…i ta paměť mě nějak už nefunguje. No což jak píše Míša :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11775
21.4.10 12:23

Kdyžtak koukni ještě tady na tu diskuzi. :-D

https://www.emimino.cz/…aha-2-38869/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
21.4.10 12:27

Rodila jsem tam, šla jsem ze schodů napravo (také nevím, jaký je to sál). Ale je to ten starší sál. Po příjmu mně dali hned na box a manžel tam se mnou byl celou dobu (krom doby, kdy šel pro sváču, přeci jen je to vyčerpávající i pro tatínka, že? :twisted: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
21.4.10 12:27
Titty píše:
Kdyžtak koukni ještě tady na tu diskuzi. :-Dhttps://www.emimino.cz/…aha-2-38869/

Jj tohle je xtá diskuze na tohle téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
21.4.10 12:28
zdenkak píše:
Rodila jsem tam, šla jsem ze schodů napravo (také nevím, jaký je to sál). Ale je to ten starší sál. Po příjmu mně dali hned na box a manžel tam se mnou byl celou dobu (krom doby, kdy šel pro sváču, přeci jen je to vyčerpávající i pro tatínka, že? :twisted: )

To bych ho asi klepla…já byla od rána do odpoledne ohladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí