Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky, chtěla bych Vás co jste rodili u Apolináře poprosit o nějaké informace.
Vůbec nevím od kdy tam třeba může být se mnou partner? Slyšela jsem, že po přijmu jdu na „hekárnu“, kde budou se mnou třeba další 2-3 rodičky a tam prý tatínkové nesmí, je to tak?
Na té „hekárně“ trávím celou první dobu porodní a pak hned sál?
No prostě mám z toho v hlavě zmatek......
Předem moc díky za informace.
Ahoj Helo,
rodila jsem u Apolináře červstvě před týdnem. Na hekárně byl 3 dny manža se mnou, nikoho ten víkend tam neměli
Jinak na sál jdeš pokud jsi myslím otevřená na 3cm a tam s tebou může být manžel celou dobu.
Já jsem rodila u Apolináře. Sice plánovanou sekcí, ale průběh před porodem je stejný. Muž se mnou byl dokud mě neodvedli na sál, kde mě pak chystali a když už jsem byla otevřená, tak ho tam vzali. Bylo to moc moc moc prima a co se týče personálu na sálu a před sálem…úžasný! ![]()
Ahoj také jsem tam rodila a na hekárně jsme byly tři a manžel jedné z paní tam mohl být do deseti do večera pak musel pryč abychom měli klid a přijít mohl zas až v 7 ráno ale to už paní zřejmě odrodila
Podle mně záleží na sestře která tam bude. Až budeš rodit a půjdeš na příjem jdi do leva
jsou tam příjemnější
babička tam pracuje už 53 let tak tam znám kde koho ![]()
Míšo já byla nejdřív nalevo, ale pak mě přesunuli do prava, protože měli moc akutních případů. Na obouch to bylo moc fain. ![]()
Díky za radu…půjdu tedy do leva, hlavně abych to v tom stresu nezblbla…patřím totiž k těm, co když se řekne do leva jdou do prava:-)))
Chápu, že každej porod je jinej a individuální, ale v které fázi první doby porodní přicházeli u Vás ty největší bolesti?
Já původně taky šla na radu kamarádky na 2 porodní sál,ale tam měli něco akutního tak mě převeleli na 1, sice to tam není moderně zařízené,ale mě to bylo v tu chvíli úplně jedno a přístup personálu byl výborný.
Právě sál 1 je nalevo a sál 2 napravo.
Zakladatelko…taky mám totéž. Třeba v autoškole jsem u závěrečné zkoušky místo doprava dala blinkr doleva…no ale stihla jsem se opravit
a prošlo mi to
Takže hodně štěstí, chladnou hlavu a příjemný personál ![]()
Na mě bolesti přišli ažpo 12 odinách strávených v porodnci po odteku vody a od začátku bolestí do konce tro trvalo 2 hodky
Neboj ještě nikdy nikdo vevnitř nezůstal
D a i když půjdeš do prava tak tam to mají taky dobrý, jen to není moderně udělané
a hlavně do leva to je blíž ![]()
Lidka a Sami píše:
Právě sál 1 je nalevo a sál 2 napravo.Zakladatelko…taky mám totéž. Třeba v autoškole jsem u závěrečné zkoušky místo doprava dala blinkr doleva…no ale stihla jsem se opravita prošlo mi to
Takže hodně štěstí, chladnou hlavu a příjemný personál
Ne lído sál 1 je naprao sál 2 je nalevo! ![]()
Michaelakkk píše:Lidka a Sami píše:Ne lído sál 1 je naprao sál 2 je nalevo!
Právě sál 1 je nalevo a sál 2 napravo.Zakladatelko…taky mám totéž. Třeba v autoškole jsem u závěrečné zkoušky místo doprava dala blinkr doleva…no ale stihla jsem se opravita prošlo mi to
Takže hodně štěstí, chladnou hlavu a příjemný personál
No vidíš…i ta paměť mě nějak už nefunguje. No což jak píše Míša ![]()
Rodila jsem tam, šla jsem ze schodů napravo (také nevím, jaký je to sál). Ale je to ten starší sál. Po příjmu mně dali hned na box a manžel tam se mnou byl celou dobu (krom doby, kdy šel pro sváču, přeci jen je to vyčerpávající i pro tatínka, že?
)
Titty píše:
Kdyžtak koukni ještě tady na tu diskuzi.https://www.emimino.cz/…aha-2-38869/
Jj tohle je xtá diskuze na tohle téma.
zdenkak píše:
Rodila jsem tam, šla jsem ze schodů napravo (také nevím, jaký je to sál). Ale je to ten starší sál. Po příjmu mně dali hned na box a manžel tam se mnou byl celou dobu (krom doby, kdy šel pro sváču, přeci jen je to vyčerpávající i pro tatínka, že?)
To bych ho asi klepla…já byla od rána do odpoledne ohladu.