Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
zátra jedu na genetiku na utz do Českých budeějic jsem ve 20 tt,jedná se o vyšetření vad plodu. Chtěla bych vědět jestli se něco platí nebo ne?! Je to na předpis z gynekologický ordinace…
Ahoj, neplatí se nic. Ale trošku se tam čeká (čekali jsme asi přes hodinu). Vyšetření trvá cca. 15-20 minut.
Držim palce!
Ve 20tt se nic neplati. Tak at je vse ok a hezky si to uzijte ![]()
Jdeš k Čutkovi? Teď, jak má nové pracoviště na Novohradský, tam jsem byla jen jednou, objednaná po obědě a čekala jsem cca deset minut. Vyšetření za cca 15 min hotovo. Ale když jsem ještě chodila na PK Jih, tak tam to bylo zoufalý - šíleně lidí, čekací lhůty i přes objednání cca hodinu a déle … Jinak je to hlavně doktor, občas ty jeho řeči fakt odvahy nepřidaly …
holky děkuju za odpověď…ano jdu na novohradskou,jsem z jindřichova hradce tak cesta bude dost náročná a myslím,že je to Čudka,už jsem upozorněná,že má někdy poplašný zprávy,ale že je to ODBORNÍK se skvělou pověstí je vyhledávanej.
Jen jsem se ještě chtěla zeptat jak je to s nahráváním na DVD a jestli u vyšetření mlže být i otec
S náma tam byla moje babička i jarda, takže určitě
Jak je to s DVD netuším, po téhle „novince“ jsem nějak netoužila, zvláště proto, že i fotky od nich vypadají spíš jak foto vzdálené hvězdokupy než miminka ![]()
Ahoj,Čutka je dobrý odborník,ale zvláštní člověk-občas řekne něco co jsem opravdu nevěděla jak si přebrat.Otec u vyšetření být může DVD se tam prý běžně dělá,ale my si ho nenechali dělat,tak nevím.Ze Sušice byla také cesta dlouhá.Vśechny kamarádky co u něj byli si ho ale jako odborníka chválili.
Ahoj, já tam půjdu za 3 týdny a dělá tam kamarádka, tak mám zjištěno všechno
DVD ti nahraje zdarma, ale musíš mít DVD R- a foto ti prý udělá taky zdarma. Poplašný zprávy mívá, to je pravda, ale zase si myslím, že je má na základě nějakých špatných výsledků, jen tak by tě neplašil. A můžeš si s sebou vzít až 3 lidi ![]()
jé holky děkuju,mě na gyndě řekla,že jdu na genetiku do čb na novohradskou,že je tam trošku vzláštní lékař,ale ať se ho nebojím,že je odborník na slovo vzatej ![]()
Kamarádky mi jednou říkala,že u něj byla a mudr jí říká tak je tady jedna ledvina,ale tu druhou nemůžu najít tak má asi jen jednu a po 5 s neee má dvě
prej myslela že ho něčím praskne,ale jinak prej v poho
s tím dvd řeknu taky moc děkuju řešila jsem jaký jestli + nebo - a holky co všechno tam může zjistit
Měl by tam vidět všechno, zda má právě všechny orgány, zda jsou tam, kde mají být, jak je na tom srdíčko, pohlaví…Tak ať se ti utz líbí a pak napiš dojmy ![]()
Tak to nic. Manžel pochází ze Starého města pod Landštejnem a je tam jedna těhule, co je cca ve 20tt, tak jsem si myslela, zda to nejsi ty ![]()
nene ani nikoho neznám ze Starého města pod Lanštejnem
nebo znám,ale není těhu…