Genetika v Českých Budějovicích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5173
19.4.10 09:02

Genetika v Českých Budějovicích

zátra jedu na genetiku na utz do Českých budeějic jsem ve 20 tt,jedná se o vyšetření vad plodu. Chtěla bych vědět jestli se něco platí nebo ne?! Je to na předpis z gynekologický ordinace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.4.10 09:23

Ahoj, neplatí se nic. Ale trošku se tam čeká (čekali jsme asi přes hodinu). Vyšetření trvá cca. 15-20 minut.
Držim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
19.4.10 09:52

Ve 20tt se nic neplati. Tak at je vse ok a hezky si to uzijte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
19.4.10 09:54

Jdeš k Čutkovi? Teď, jak má nové pracoviště na Novohradský, tam jsem byla jen jednou, objednaná po obědě a čekala jsem cca deset minut. Vyšetření za cca 15 min hotovo. Ale když jsem ještě chodila na PK Jih, tak tam to bylo zoufalý - šíleně lidí, čekací lhůty i přes objednání cca hodinu a déle … Jinak je to hlavně doktor, občas ty jeho řeči fakt odvahy nepřidaly …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
19.4.10 10:04

holky děkuju za odpověď…ano jdu na novohradskou,jsem z jindřichova hradce tak cesta bude dost náročná a myslím,že je to Čudka,už jsem upozorněná,že má někdy poplašný zprávy,ale že je to ODBORNÍK se skvělou pověstí je vyhledávanej.
Jen jsem se ještě chtěla zeptat jak je to s nahráváním na DVD a jestli u vyšetření mlže být i otec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
19.4.10 10:14

S náma tam byla moje babička i jarda, takže určitě :-) Jak je to s DVD netuším, po téhle „novince“ jsem nějak netoužila, zvláště proto, že i fotky od nich vypadají spíš jak foto vzdálené hvězdokupy než miminka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
19.4.10 10:16

Ahoj,Čutka je dobrý odborník,ale zvláštní člověk-občas řekne něco co jsem opravdu nevěděla jak si přebrat.Otec u vyšetření být může DVD se tam prý běžně dělá,ale my si ho nenechali dělat,tak nevím.Ze Sušice byla také cesta dlouhá.Vśechny kamarádky co u něj byli si ho ale jako odborníka chválili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
19.4.10 10:19

Ahoj, já tam půjdu za 3 týdny a dělá tam kamarádka, tak mám zjištěno všechno :mrgreen: DVD ti nahraje zdarma, ale musíš mít DVD R- a foto ti prý udělá taky zdarma. Poplašný zprávy mívá, to je pravda, ale zase si myslím, že je má na základě nějakých špatných výsledků, jen tak by tě neplašil. A můžeš si s sebou vzít až 3 lidi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
19.4.10 10:24

jé holky děkuju,mě na gyndě řekla,že jdu na genetiku do čb na novohradskou,že je tam trošku vzláštní lékař,ale ať se ho nebojím,že je odborník na slovo vzatej :palec:
Kamarádky mi jednou říkala,že u něj byla a mudr jí říká tak je tady jedna ledvina,ale tu druhou nemůžu najít tak má asi jen jednu a po 5 s neee má dvě :lol: prej myslela že ho něčím praskne,ale jinak prej v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
19.4.10 10:26

s tím dvd řeknu taky moc děkuju řešila jsem jaký jestli + nebo - a holky co všechno tam může zjistit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
19.4.10 10:32

Měl by tam vidět všechno, zda má právě všechny orgány, zda jsou tam, kde mají být, jak je na tom srdíčko, pohlaví…Tak ať se ti utz líbí a pak napiš dojmy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
19.4.10 10:33

Jo Mabit a ty jsi přímo z Hradce nebo někde od Hradce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
19.4.10 10:40

já jsem přímo z Jindřichova Hradce,bydlím na Vajgaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
19.4.10 10:43

Tak to nic. Manžel pochází ze Starého města pod Landštejnem a je tam jedna těhule, co je cca ve 20tt, tak jsem si myslela, zda to nejsi ty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
19.4.10 10:53

nene ani nikoho neznám ze Starého města pod Lanštejnem :nevim: nebo znám,ale není těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí