Nespavost ke konci těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
64
18.4.10 19:25

Nespavost

Ahojky v poslední době hrozně trpím nespavostí ted o víkendu jsem toho moc nenaspala z pátku na sobotu jsem usla až někdy ve 4h ráno a ze soboty na nedělu někdy po 5h ráno.Pořad jsem se převalovala ze strany na stranu boky už mě bolely tak že už jsem fakt nevěděla jak si mám lehnout.Taky mě napadlo jestli to není práškama co mi napsal dr. na tlak a na krvinky.Nyní začínám 35tt a chtěla bych se zeptat jestli je to uplně normální nebo mám o tom informovat doktora?Děkuji za vaše příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12300
18.4.10 19:37

Já myslím že je to úplně normální, aspoň já jsem to tak měla u obou těhu. Všecko mě bolí a nemůžu spát :roll:

Neboj za chvilku porodíš a bude po nespavosti, akorát se zase nevyspíš kvůli miminku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65276
18.4.10 19:52

Měla jsem to úplně stejně…půl noci jsem pročučela do stropu…
k tomu jsem měla „karpály“takže mě v noci bolely a brněly ruce,o to míň jsem spala…
vydrž a spinkej přes den,když to na tebe přijde… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
18.4.10 20:30

Já to měla taky…ale už od 8měs. Běžná věc…zkus spát i přes den. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
18.4.10 21:20

Holka, vydrž :palec: Je to zcela normální, protože na zádech a bříšku už ležet nemůžeš, a boky jsou unavené :-) Já jsem se v tomto období už „modlila“, ať už jde miminko na svět a já se mohla konečně vyspat.........no, moc jsem si první týdny po porodu nepolepšila :oops: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
19.4.10 18:52

Taky jsem to tak měla. Jako asi všichni. A když už jsem usnula tak mě probudil kopanec od malé nebo potřeba čůrat…Někde jsem slyšela že se tak tělo připravuje na nedostatek spánku který nastane až se mimčo narodí - bude hůř :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.4.10 04:06

Zdravím nespavce :wink: ,
i já jsem na tom podobně. Prostě nezabrat a nezabrat :roll: . Ale to je ke konci těhu normální. Už se moc těším na vylodění, i když se poté asi taky moc nevyspím.
Tak hodně štěstí!! Ono to rychle uteče :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evinula
18.9.10 20:49

Ahojky,tak i ja nemužu vubec spat sem pořad strašne unavena ale v noci se jen převaluju,každou chvili běham na malou a nekdy se jen tak prochazim po byte.To u prvniho tehu sem spala jak dudek žadny takovi problemi sem nemela.

• Citovat
  • Upravit
2344
24.9.10 08:57

Ahojky,

já taky nemůžu v noci spát. Nejdřív usnu jako špalek, ale pak se třeba probudím ve 2h a pak se už jen převaluju :-( Vadí mi každičký zvuk, který slyším. Třeba dneska foukal v noci vítr, nebo na ulici projede auto… Jsem z toho podrážděná… Neznáte někdo třeba nějaké bylinky na nespavost, které můžeme pít v těhotenství? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evinula
24.9.10 14:44

Bylinky nevim ale ja piju na večer hrnek medunkoviho čaje a ten je na sklidneni.Nekdy se mi spi lip a nekdy huř ale spiš ja to mam stoho že už nevim v jaky poloze spat kvuli neustalim bolestem v zadech,a na to mi nepomuže nic.

• Citovat
  • Upravit
1173
19.12.13 09:31

Ahoj holky, oživuji diskuzi :)
Jsem už 40tt a už asi 3 noc nespím :roll: jdu si lehnout s manželem o půl 11 večer, ten zařeže během chviličky a já čumákuji třeba až do 4 do rána :zed: vše mě bolí, brní, malý kope jak šílený, mezitím nějaké ty odskoky na malou :pocitac: co jsem četla tak je to asi na konci těhotenství normální, ale u první dcery jsem toto nezažila… :nevim:
Můj dotaz je spíš v tom jestli u někoho byla nespavost jako náznak blízkého porodu? Už se modlím týden, abych to už měla za sebou!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
19.12.13 09:35

Já už nespím od 36.tt, nicméně přeju, ať to máš brzy za sebou a máš krásný porod a zdravé miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
19.12.13 09:41

@Luli84 Asi je to normální. Já to s prvním neměla, ale u druhé jsem nespala poslední týden (rodila jsem 38+2). Tak přeji ať to máš brzy za sebou a ať to jde co nejlépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
19.12.13 09:45

@Luli84 já spím blbě snad celý třetí trimestr. Kolem 4 hodiny ráno jsem vzhůru a přemýšlím jestli vstávat hned a nebo ještě usnu. Někdy zaberu, někdy to kolem 6 vzdám a vstávám. Pak podle toho přes den vypadám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
19.12.13 10:23

@Luli84
jsem 37tt a nespim taky aspon 2tt :-) ikdyz jsem unavena tak nezaberu a pak se budim pravidelne ikdyz me nenuti navsteva wc :-) takze priznak porodu za rohem to neni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí