Nespavost ke konci těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
570
19.12.13 10:45
@Luli84 píše:
Ahoj holky, oživuji diskuzi :)
Jsem už 40tt a už asi 3 noc nespím :roll: jdu si lehnout s manželem o půl 11 večer, ten zařeže během chviličky a já čumákuji třeba až do 4 do rána :zed: vše mě bolí, brní, malý kope jak šílený, mezitím nějaké ty odskoky na malou :pocitac: co jsem četla tak je to asi na konci těhotenství normální, ale u první dcery jsem toto nezažila… :nevim:
Můj dotaz je spíš v tom jestli u někoho byla nespavost jako náznak blízkého porodu? Už se modlím týden, abych to už měla za sebou!!! :lol:

Já od 36 tt nespala, běhala furt na záchod a porod mi ve 40tt vyvolávali. Nespavost na konci těhu je naprosto normální, jako náznak porodu ani v nejmenším, i když chápu, já se ke konci už jen modlila, aby šel syn ven, navíc jsem byla na konci těhu v těch šílených vedrech 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
19.12.13 10:46
@Aspera píše:
@Luli84 já spím blbě snad celý třetí trimestr. Kolem 4 hodiny ráno jsem vzhůru a přemýšlím jestli vstávat hned a nebo ještě usnu. Někdy zaberu, někdy to kolem 6 vzdám a vstávám. Pak podle toho přes den vypadám.

A počkej po porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
19.12.13 11:04

@janicka.ocet na to už jsem připravená, mám doma skoro dvou letého syna a to byl super nespavec. Nakonec i já odpůrce spaní dětí u rodičů v posteli jsem vyměkla a 9 měsíců spal čistě s náma, teď už vezme občas na milost svou postel. Jen nevím jak se do té postele ve 4 vejdeme, už teď mám občas strach, že žuchnu na zem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
19.12.13 11:27

@Luli84 Ahojky,přidám svoji zkušenost. Já teda takhle nespala zhruba od 7 měsíce, měla jsem extrémě ukopané dítě, až jsem brečela. Ale než mě vezl přítel do porodnice, tak jsem neusla ani na minutu :) To byl děs. No a pak to začlo..Bolesti a jelo se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
19.12.13 12:56
@Aspera píše:
@janicka.ocet na to už jsem připravená, mám doma skoro dvou letého syna a to byl super nespavec. Nakonec i já odpůrce spaní dětí u rodičů v posteli jsem vyměkla a 9 měsíců spal čistě s náma, teď už vezme občas na milost svou postel. Jen nevím jak se do té postele ve 4 vejdeme, už teď mám občas strach, že žuchnu na zem. :lol:

tak to máme stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
16.2.19 23:25

Ahojky, ráda bych se zeptala :) jsem ve 32tt a kupodivu nemůžu spát, jako všechny tady :) nějak se s tím poperu a zkouším spát přes den když už jsem fakt ko :) zajímalo by mě ale, jestli si na tento režim nezvykle malý :( nerada bych pak, aby usinal v 5 :D je mi jasné, že se taky moc nevyspim, ale tohle mě celkem děsí. Někde jsem četla, že miminko si stanoví režim
až když chodí spát, když je narozené, ale těžko říct… Jak miminka spinkají Vám :nevim:??? :) Děkuju :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí