Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Luli84 píše:
Ahoj holky, oživuji diskuzi
Jsem už 40tt a už asi 3 noc nespímjdu si lehnout s manželem o půl 11 večer, ten zařeže během chviličky a já čumákuji třeba až do 4 do rána
vše mě bolí, brní, malý kope jak šílený, mezitím nějaké ty odskoky na malou
co jsem četla tak je to asi na konci těhotenství normální, ale u první dcery jsem toto nezažila…
Můj dotaz je spíš v tom jestli u někoho byla nespavost jako náznak blízkého porodu? Už se modlím týden, abych to už měla za sebou!!!
Já od 36 tt nespala, běhala furt na záchod a porod mi ve 40tt vyvolávali. Nespavost na konci těhu je naprosto normální, jako náznak porodu ani v nejmenším, i když chápu, já se ke konci už jen modlila, aby šel syn ven, navíc jsem byla na konci těhu v těch šílených vedrech ![]()
@Aspera píše:
@Luli84 já spím blbě snad celý třetí trimestr. Kolem 4 hodiny ráno jsem vzhůru a přemýšlím jestli vstávat hned a nebo ještě usnu. Někdy zaberu, někdy to kolem 6 vzdám a vstávám. Pak podle toho přes den vypadám.
A počkej po porodu ![]()
@janicka.ocet na to už jsem připravená, mám doma skoro dvou letého syna a to byl super nespavec. Nakonec i já odpůrce spaní dětí u rodičů v posteli jsem vyměkla a 9 měsíců spal čistě s náma, teď už vezme občas na milost svou postel. Jen nevím jak se do té postele ve 4 vejdeme, už teď mám občas strach, že žuchnu na zem. ![]()
@Luli84 Ahojky,přidám svoji zkušenost. Já teda takhle nespala zhruba od 7 měsíce, měla jsem extrémě ukopané dítě, až jsem brečela. Ale než mě vezl přítel do porodnice, tak jsem neusla ani na minutu
To byl děs. No a pak to začlo..Bolesti a jelo se ![]()
@Aspera píše:
@janicka.ocet na to už jsem připravená, mám doma skoro dvou letého syna a to byl super nespavec. Nakonec i já odpůrce spaní dětí u rodičů v posteli jsem vyměkla a 9 měsíců spal čistě s náma, teď už vezme občas na milost svou postel. Jen nevím jak se do té postele ve 4 vejdeme, už teď mám občas strach, že žuchnu na zem.
tak to máme stejné
Ahojky, ráda bych se zeptala
jsem ve 32tt a kupodivu nemůžu spát, jako všechny tady
nějak se s tím poperu a zkouším spát přes den když už jsem fakt ko
zajímalo by mě ale, jestli si na tento režim nezvykle malý
nerada bych pak, aby usinal v 5
je mi jasné, že se taky moc nevyspim, ale tohle mě celkem děsí. Někde jsem četla, že miminko si stanoví režim
až když chodí spát, když je narozené, ale těžko říct… Jak miminka spinkají Vám
???
Děkuju
![]()