Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj parodn za stupidni dotaz. Jako mala jsem mela akutni operaci slepyho streva. Byla jsem naha, pres sebe jsem mela jen nejakou plentu. Bylo mi osm let. Pristi tyden me ceka operace v oblastni dutiny ustni v celkove narkoze. Dostanu neco na sebe? Aspon kosili?![]()
Většinou dostáváš anděla, takovou tu košili na zavázání za krkem. To pro případ, že by byla potřeba nějaký rychlý zásah
Ja jsem byla i pri vysekavani osmicky v lokalu do pul tela naha, nepamatuju, jestli jsem mohla mit podprdu.
Ne, všichni jsou nazí komplet. Budeš mít přes sebe prostěradlo.
@Kolicek95 píše:
Ne, všichni jsou nazí komplet. Budeš mít přes sebe prostěradlo.
Aspon neco ![]()
Ahoj, mám za sebou hodinovou operaci nosu. Dostala jsem andělíčka, ale mohla jsem si nechat kalhotky a podprsenku, rok 2014.
@Fiveone píše:
Dostala jsem andělíčka a to jsem šla na operaci s okem.
Diky, tak snad mi nejaky hadr daji. ![]()
Takhle, jestli jdeš do celkové, tak budeš muset mít na hrudníku elektrody, takže nejdéle na sále tě svléknou. Ale po namašlování se zas přikrývá. Že bys ležela někde dlouho nezakrytá, to by se nemělo stát, už jen kvůli tepelnému komfortu.
@Kolicek95 píše:
Takhle, jestli jdeš do celkové, tak budeš muset mít na hrudníku elektrody, takže nejdéle na sále tě svléknou. Ale po namašlování se zas přikrývá. Že bys ležela někde dlouho nezakrytá, to by se nemělo stát, už jen kvůli tepelnému komfortu.
Na sale je mi to celkem fuk. Fakt si pamatuju jak jsem jako dite jela pres nekolik oddeleni jen pod prosteradlem ktery se nadzvedavalo. Uz jako diteti mi to bylo dost nepříjemny, nerada bych tu situaci zazivala jako dospela. ![]()
Mě dali na cestu z pokoje na sál anděla a na sále mi ho svlíkli a přikryli mě prostěradlem.
@Anonymní píše:
Diky, tak snad mi nejaky hadr daji.
určitě na sobě budeš mít toho anděla nebo prostěradlo, nahá nebudeš určitě,
většinou při každé operaci je volné jen to místo, kde se operuje, takže u tebe hlava
@Anonymní píše:
Na sale je mi to celkem fuk. Fakt si pamatuju jak jsem jako dite jela pres nekolik oddeleni jen pod prosteradlem ktery se nadzvedavalo. Uz jako diteti mi to bylo dost nepříjemny, nerada bych tu situaci zazivala jako dospela.
Aha, tak pokud jde o cestu, tak to vlastně nevím co dávají na sebe, ale něco určitě
. Na sál nám dovezli vždy naháče pod prostěradlem.
@Kolicek95 píše:
Já při bronchoskopii v celkové anestezii měla celou dobu andělíčka obráceně (zavazování vpředu), ty elektrody lípli pod něj, a těsně před usnutím si vybavuju, že mě ještě zabalili do prostěradla - udělali ze mě takovou pěknou „roládu“ ![]()
Ahoj parodn za stupidni dotaz. Jako mala jsem mela akutni operaci slepyho streva. Byla jsem naha, pres sebe jsem mela jen nejakou plentu. Bylo mi osm let. Pristi tyden me ceka operace v oblastni dutiny ustni v celkove narkoze. Dostanu neco na sebe? Aspon kosili?