Co na stres před návštěvou lékaře?

Anonymní
19.4.23 18:01

Co na stres před návštěvou lékaře?

Bohužel mě opět čeká stržení nehtu na noze, už jsem to jednou podstoupila na druhé noze a byl to jeden z nejhorších zážitků v životě. Měla jsem to umrtvený, ale ta bolest byla šílená, normálně jsem se tam ve 30 letech rozbrečela :/. Čeká mě to znova a já jsem z toho už teď úplně v p*deli…Napadlo mě zavolat svojí praktický doktorce a poprosit jí o nějaký prášky na uklidnění, je to vůbec možný? Napíše mi nějaký lexaurin nebo něco takového? Nebo je to blbost? Nějaký bylinky apod to nemá smysl, to vůbec nefunguje. Už jen to, že vždycky před návštěvou dostanu běhavku a lítám 20× ani imodium nezabírá, tak to mi taky na klidu nepřidává, protože se samozřejmě bojím, že si ještě k tomu všemu nadělám do kalhot :( Kdo to zná, tak mě určitě chápe :(
Chápu, že to někomu může připadat naprosto směšné, ale pro mě je to vážně problém :(.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14899
19.4.23 18:09

A proč si ho chceš nechat strhnout? Tak tam nechoď. Jestli ti nehet ze strany zarůstá, stačí to oblepit a zmizi to. Prilepis konec náplasti na postiženy val u nehtu a lepis směrem dolu pod ten prst a přitom stále odtahuješ. Až náplast povolí, vyměníš. Úleva nastává okamzite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.23 18:17
@Semtex píše:
A proč si ho chceš nechat strhnout? Tak tam nechoď. Jestli ti nehet ze strany zarůstá, stačí to oblepit a zmizi to. Prilepis konec náplasti na postiženy val u nehtu a lepis směrem dolu pod ten prst a přitom stále odtahuješ. Až náplast povolí, vyměníš. Úleva nastává okamzite.

toto dělám už půl roku, bohužel nehet začal odrůstat a pod ním je vidět další nový nehet :roll: Nehet mě začal opět víc bolet, kdyby to nebolelo, tak to nechám odrůst, ale bohužel. Na druhé noze mi mi to začalo tak, že se mi udělala obří boule s hnisem, takže ta se musela rozříznout, dát drén :/. NO právě se bojím, aby se mi tam taky neudělala ta boule.

• Citovat
  • Upravit
19.4.23 18:40

Asi máš špatného doktora. Mně odstraňovali kousek zarostleho nehtu a nebolelo to vůbec. Jenom trošku to umrtvení. Ale je jasný, že když ti to strhávají celý tak to bolet musí. Ale musí se to strhávat celý? Přece jenom uz mi to přijde jako zastaralý způsob. Nechceš zajít za jiným doktorem? Prece jenom jsou i jiné způsoby. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25059
19.4.23 18:56
@Anonymní píše:
Bohužel mě opět čeká stržení nehtu na noze, už jsem to jednou podstoupila na druhé noze a byl to jeden z nejhorších zážitků v životě. Měla jsem to umrtvený, ale ta bolest byla šílená, normálně jsem se tam ve 30 letech rozbrečela :/. Čeká mě to znova a já jsem z toho už teď úplně v p*deli…Napadlo mě zavolat svojí praktický doktorce a poprosit jí o nějaký prášky na uklidnění, je to vůbec možný? Napíše mi nějaký lexaurin nebo něco takového? Nebo je to blbost? Nějaký bylinky apod to nemá smysl, to vůbec nefunguje. Už jen to, že vždycky před návštěvou dostanu běhavku a lítám 20× ani imodium nezabírá, tak to mi taky na klidu nepřidává, protože se samozřejmě bojím, že si ještě k tomu všemu nadělám do kalhot :( Kdo to zná, tak mě určitě chápe :(
Chápu, že to někomu může připadat naprosto směšné, ale pro mě je to vážně problém :(.

Zkuste Sédatif PC, jsou to homeopatika na uklidnění. Lexaurin (nebo něco podobného) vám doktorka samozřejmě předepsat může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
19.4.23 19:30

Normálně to své doktorce řekni, tak jak to tady píšeš. Lexoš ti napsat může a pokud si pro něj nechodíš každý měsíc, tak není důvod, aby ti ho nenapsala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.23 19:32

Před trháním zubu jsem si vzala půl oxazepamu (protože při tom předchozím jsem hned po umrtvení skoro omdlela, i když zubaře se nebojím) a byla jsem naprosto v klidu, mohli by mi utrhnout třeba hlavu a bylo by mi to jedno :-)

• Citovat
  • Upravit
3998
19.4.23 19:42

Chápu, já beru před každou návštěvou zubaře modernější Atarax. Normálně mi ho doktorka napíše, využívám i do letadla. Takhle jednorázově ti určitě napíše i lexaurin nebo Neurol. Jen ji to musíš takhle říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.23 18:08

Holky tak jsem tam volala a napsala mi neurol, tak jsem ráda, docela se mi ulevilo. Akorát vůbec nevím, jak si to vzít. Mám si to vzít třeba hodinu předtím?

• Citovat
  • Upravit
2354
22.4.23 00:32

Myslím, že stačí si vzít tabletu hodinu předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25059
22.4.23 18:33
@Anonymní píše:
Holky tak jsem tam volala a napsala mi neurol, tak jsem ráda, docela se mi ulevilo. Akorát vůbec nevím, jak si to vzít. Mám si to vzít třeba hodinu předtím?

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty