Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Volila bych Hradeckou. Člověk sice dává přednost něčemu co je blíž, ale co se týka zdraví, tak obětuje i tu cestu. Dala bych na zkušenosti ostatních. ![]()
Také bych zvolila hradeckou nemocnici. Má kladnější recenze než pardubická.
Byla jsem zarytý Pardubičák ale po tom, co mi po dvou akutních zánětech žlučníku (během dvou měsíců, z toho jednou s CRP 190) řekli, že mě odoperuji až v lednu a nezájem, se přikláním už jedině k Hradci, Pardubice nebrat
![]()
@Beruska97 píše:
Byla jsem zarytý Pardubičák ale po tom, co mi po dvou akutních zánětech žlučníku (během dvou měsíců, z toho jednou s CRP 190) řekli, že mě odoperuji až v lednu a nezájem, se přikláním už jedině k Hradci, Pardubice nebrat![]()
![]()
![]()
no hele
ono pokud to jde, bezpečnější je neoperovat žlučník
v akutním zánětu, ale až po zklidnění stavu
hraje tam roli více věcí, ale pokud chtěli počkat na zklidnění a nechtěli operovat v době akutního zánětu, tak je dost pravděpodobné že šlo o zcela v pořádku postup — bezpečnější pro pacienta
takže JEN na základě tohoto bych fakt dané pracoviště neodsuzovala
@Borrealis ale to já vím, jsem sestra, trochu tomu rozumím i když chirurgie nikdy nebyl můj obor, jasný že do toho nepůjdou během zánětu. Jen mě prostě nepřestává fascinovat že mi v únoru dají termín na 4.1 a ani po ERCP a dvou zánětech mi nenabídnou termín dřív, doma mimino, když mě to takhle bude odrovnavat měsíc co měsíc a bolet po suchým tři dny starým rohlíku tak do ledna budu vypadat jak smrt…
Abych to uvedla teda na pravou míru tak odsuzuji chíru… Ale třeba na dětské chirurgii i na dětském (jak IMP tak standard )se mi o synka postarali ukázkově. Stejně tak na interně a na endoskopiich jsem byla moc spoko
možná jsem to napsala moc příkře, cloumou se mnou asi ještě emoce
Děkuju moc za odpovědi.
Máme momentálně v pardubické nemocnici příbuzného na neurologii, tak se člověk bojí, aby měl řádnou péči a přemejšlí, kde by to bylo lepší. ![]()
Ahoj všichni,
Máme různé zdravotní problémy v rodině, tak proto se ptám na zkušenosti, abychom vybrali tu lepsi volbu. 
chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s těmito nemocnicemi. Hodně v okolí slýchávám stížnosti na pardubickou, že lidi jezdí radši do Hradce, i když jsou z Pardubic, ani nevím ale proč.
My bydlíme přesně mezi.
Děkuji