Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pro 6m mimi je mluvící knížka ooravdu brzy … Elišce bylo 15 měsíců a dostane ji teprve teď k Vánocům. K 6m jsme jí pořídili mluvící hrnec od FP. Ale nijak zvlášť ji nezaujal. Zato teď je to jedna z jejích nejoblíbenějších hraček. ![]()
Máme mluvícího psa a je naší nejoblíbenější hračkou, Honzík si doma vždy někoho vybere (nejčastěji babičku) sedne si vedle ní a babička hraje on diriguje nebo tančí,už ví kde má své nejoblíbenější písničky a když nespinká doma, musí jet pejsek s ním, museli jsme ho přibalit do kufru i na cestu k moři, takže tímhle dárkem nic nezkazíš ![]()
Jééé, tak tahle diskuze se mi moooc líbí.....zasloužilé maminky, poraďte mi, na Vánoce nám bude deset měsíců a pořád si lámu hlavu, co by Matýskovi udělalo radost, za každý tip moc děkuju, nechci koupit zbytečně nějakou blbost.
Doporučuji zkusit letos koupit něco kvalitního českého původu výběr českých hraček je velký a není tam riziko nebezpečí pro děti jako u Číny a pod..
Inspiraci můžete najít v klubu Českých výrobků
http://www.okoun.cz/…eske_vyrobky
Já jsem ted malýmu k prvním narozeninám koupila toho pejska na babycaru a je to perfketní a oblíbená hračka, když už nevím, jak ho zabavit, tak pustím psíka a je vystaráno
Kupte oboje a máte vystaráno
a nebo to druhé mu můžete dát třeba k narozeninám
dárků není nikdy dost.
Přeju hezký večer,
Vánoce se blíží a já potřebuji nějaký ti, co kupujete starším dětem…kluk 14 let. Hoďte do placu nějaké nápady. Mobil nový má. ![]()
@klafina123 píše:
Přeju hezký večer,
Vánoce se blíží a já potřebuji nějaký ti, co kupujete starším dětem…kluk 14 let. Hoďte do placu nějaké nápady. Mobil nový má.
Já koupila synovi k letošním Vánocům flešku, v akci, hezkou, 128 Giga za cca 600. Stahuje filmy a muziku, myslím že bude mít radost. ![]()
@pepina 11 píše:
Já koupila synovi k letošním Vánocům flešku, v akci, hezkou, 128 Giga za cca 600. Stahuje filmy a muziku, myslím že bude mít radost.
A taky pěkné plavky by třeba bodly. A k tomu boty croksy do barvy. Sportujete? Jezdíte po horách? Třeba funkční termoprádlo. Naše děti měly rády měkké dárky, kluk i holka lítali věčně s kámoši a s námi po horách. Kupovala jsem termosky, nůž, batohy, třeba přilba na kolo, tak ho třeba vezmi ať si vybere, já to tak dělala a něco pak na překvapení. Jezdil s tanečním souborem po světě, tyto věci mu udělaly radost, napiš, co kluk dělá, jaké má koníčky, jinak je to těžko
Dceři jsem teď koupila novou pláštěnku na kolo, loni pořádnou blikačku, jezdí do práce až doteď na kole.
Když měl syn 14, dostal vzduchovku - krátkou a terče, prostě, nevím, zda jste z vesnice, nebo z města, co ho baví ![]()
Já kupuju bratrovi proteiny, tatkovi a příteli vytvořím kosmetické balíčky a mamině kupuju parfem, který má ráda ![]()
Holky díky. Budu asi hold muset vyrazit do obchodu a chodit. Powerbanku má i s novým telefonem z loňska. Batoh jsem kupovala nový v srpnu (do školy) a na sport má taky celkem v pořádku. Oblečení kupujeme průběžně během roku, podle toho, co potřebuje…,ted to byly naposled dvoje boty. jedinné co vím, že by chtěl je noťas, jenže bych chtěla vydržet ještě min.rok,chtěla bych mu ho koupit, až než půjde na střední.
Jinak…jsme z města. V srpnu byl taky velký nákup na florbal, takže ani tam se nechytám. Ještě, že to druhé mladší dítě je vděčné za všechno..
My jsme s mámou kupovali bráchovi ve stejném věku holící strojek, pěnu na holení atd. Byl z toho nadšený, že má „dospělácký dárek“