Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, malýmu jsme před časem pořídili ohrádku. Před chvílí jsem došila fleesovou deku vyteplenou vatelinem. Zjistila jsem ale, že to strašně klouže. Vzhledem k tomu, že si už malej (10měsíců) stoupá a pomalinku začíná podél ohrádky cestovat je to nebezpečné. Co máte v ohrádce vy? Co na tu deku našít aby to tolik neklouzalo? Samotná deka bude k ohrádce připevněná.
A co tak tam dát tkové to pěnové puzzle já teda v ohrádce mám i spodek a natom deku s mantinelem takže jsem toto neřešila
Koberec, penovym puzzlum neverim (proste vyroba v cine, chemie, jak noha)
My jsme teda ohrádku neměli, ale jako neklouzací a teplá podložka pro prcky se mi osvědčily takové ty pěnové čtverce-puzzle - vyrábějí je v různých velikostech, barvách, rozebíratelné… a myslím i cenově dostupné.
Jinak bych na tu Tvojí deku našila poutka a ob šprušličku jí přivázala (přišila) k ohrádce. ![]()
Ja mela v ohradce deku, deka byla vetsi nez ohradka a ohradka stala na dece. Taky byla fleesova, ale neklouzala ![]()
Asi bych taky zkusila ty penovky
Pěnové puzzle nebo kousek koberce a na to puzzle, cokoliv se tam dá dát, já měla 2 deky a tu desku z ohrádky, doma jsem ohrádku nepoužívala, ale od jara venku na terase jsem nechávala malou v ohrádce ![]()
My měli půjčenou ohrádku od tchánů - ještě po manželovi.
Dali jsme do ni cca 5cm vysoký polystyren, na které jsem dala prostěradlo z dětské postýlky.
My meli taky penove puzzle - deka se porad shrnovala a maly o to zakopaval
A nemůžeš na tu flísovou deku našít ještě bavlněnou vrstvu, aby to neklouzalo?
My jsme měli pěnové puzzle, které jsme využili i momo ohrádku ![]()
Měli jsme koberec na tom ještě obyč deku za pár kaček, u druhého chci dát to pěnové puzzle pokud vůbec na ohrádku dojde