Necháváte si výbavičku pro další dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15811
4.1.13 09:24

Ahoj. Já jsem si všechno nechávala, měla jsem to v takových těch vakuových pytlech, rozdíl mezi synami mám 5let - takže pět let jsem,,syslila,, :) teď jen vytahuju a ještě někdy něco pěkného i prodám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
4.1.13 09:25

Nechávala jsem a teď jsem za to ráda, že nemusím skoro nic kupovat (druhé mimino je dřív, než jsem původně měla v plánu…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
4.1.13 09:26

Nechávala jsem si jen neutrální barvy, vyloženě holčičí jsem hned jak z nich vyrostla, prodávala. Pro druhé jsem si pak, podle potřeby, dokoupila nové :mrgreen: Druhé mám kluka, takže bych musela kupovat tak jako tak. A i kdyby to byla holčička, tak každý rok je tolik nových krásných věcí, že by mi to stejně nedalo a kupovala bych i tak :oops:

Příspěvek upraven 04.01.13 v 09:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
4.1.13 09:27

@CokeLady Na druhý si schovávám, prodávám jen pokud mám něčeho moc stejnýho. Pak to prodávat už nebudu, věnuji to někomu v rodině, kdo bude čekat miminko. Tak jako já zdědila spoustu oblečků po synovcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.1.13 09:30

@CokeLady já plánovala dítko do 3 let max, tak jsem vše věci schovala.. nakonec to dopadlo tak, že dítko mít nemůžu, tak jsem věci dala švagrové, nosila to její holčina, teď kluk a pomalu se mi věci vrací zpět.. teď přemýšlím, co s tím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.1.13 09:32

Schovávám a syslím co to jde :lol: Jednak pro další svoje děti a za druhé proto, že jsme měli děti první (myšleno v rodině), tak můžu dle potřeby půjčit ostatním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
4.1.13 09:32

Ahoj, taky jsem vše schovávala a nakonec po synovi se nám narodila holčička a ještě k tomu v naprosto jiném období - syn květen, dcera září, takže toho moc nepoužiju - možná trička a tepláčky na doma. Osobně jsem odnasla dvě igelitky kolegovi - protože jsem kvůli 50,– strávila milion času -než jsem tričko nafotila, změřila, popsala, pak s tím došla na poštu, vystála tam frontu, tak jsem ty levnější věci odnesla. A prodávám jen ty lepší nad 100,–. Krom toho mám pocit, že pár věcí časem zašlo. Byly v igelitkách pod postelí, kde spím - v suchu a teplu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
4.1.13 09:34

Ahoj, tak já jsem všechno schovala do vakuových pytlů. Teď porodila manželova sestřenka, takže všechno oblečení se přesunolo k nim. A až budem mít druhé, tak to zase poputuje k nám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
4.1.13 09:35

Nenechávám ;) :mavam: Za prve - nemam to u nás kam dát a za druhé ani nevim jestli druhé někdy bude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243

@Michaela23
Přesně, po synovi jsem nechala vše až do ponožek a teď stejně pořád nakupuju, manžel říká - to nemůže mít věci po synovi a já přitáhnu teplákovku s kanýrkama, růžově vyšívané džínečky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek

Prodala jsem jen velké věci co jsem neměla kam uskladnit- kočár, vaničku, koš…
Oblečení mám, nechtělo se mi s tim dělat, fotit a vystavovat. Do půl roku mám skoro vše neutrální. Od půl roku hodně holčičího, hodně toho malá zaflekatila příkrmama, to jsem vyhodila a nechala jen pěkné věci. Druhé zatím nevíme jaké bude pohlaví, podle toho kdyžtak holčičí prodám nebo někomu dám.

• Citovat
  • Upravit
6363
4.1.13 09:36

Dítě jsme plánovali brzy po sobě. Tak abych nemusela hledat práci a pak zase jít na MD a RD. Tak jsem věci schovávala. Měla jsem hodně nakoupených neutrálních věcí. Schované jsem měla i ty klučičí. Druhý je taky kluk, takže to bylo v pohodě. 8) Pro druhého jsem nějaké věci stejně dokoupila. Ale pořád to bylo méně než co bych musela nakoupit v případě kompletní výbavičky.
Teď už jen prodávám, daruji - podle stavu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilibeth
4.1.13 09:37

Já si všechno nechávám. Ať jde o oblečky, lahvičky, hračky, kočárky. Teď máme holčičku a kdyby se nám narodil napodruhé chlapeček, tak z toho vyberu neutrální veci, nové dokoupím a hlčičí nechám pro švagrovou (mimčo budou mít tak do 4 let).

Taky to beru tak, že máme velký dům, krabice s věcičkama mi v komoře místo nezabírají a vyhodit/darovat/prodat to můžu kdykoli.

• Citovat
  • Upravit
4243
4.1.13 09:39

@kopretina11
Ono se to hodně opere, tedy jak co. Ale já půjčila výbavičku pro mimi do vel 62kamarádce a nevím co s tím dělala, ale půlku jsem vyhodila. Jednak to byl samý flek, zřejmě hodně mimi blinkalo, protože bylo kojeno a ty věci se už nevyprali a jak zřejmě nic nekoupili, tak pořád prali jen to naše, takž to bylo celé nějaké dožluta, flekaté. Přitom my to měli asi měsíc. Bohužel ty věci byly zrovna všechny dražší a nové a mrzí mě, že ani se k tomu nepřiznala, neomluvila, nebo alespoň za to něco nám nekoupila malého. Takže jsem pak už nikdy nic nepůjčila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
4.1.13 09:40

Kupu věcí jsem dostala od švagrové, ta už další děti nechtěla a vracet zpátky taky ne, tak z čeho syn vyrostl, posílala jsem sestře pro jejího kluka. Když se mi narodila holčička, měla jsem už věci zase stažené zpět (hlavně takové jako je vanička, postýlka, povlečení, zabalovačka, fusak, kombinéza, spací pytel atd.). Tak polovinu oblečení má taky děděnou polovinu kupovanou a ty nejmenší věci jsem nechala dceři na panenky. Teď má dítko bratránek - holčičku, tak to zase částečně poputuje k němu. Prodávám jen pár opravdu krásných kousků oblečení na dětském bazaru co u nás pořádají místní maminky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4