Co nosit místo podprsenky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak já mám po dětech prsa malá a podprsenku prostě nosím, existují takové lepíky na bradavky, ale to bych fakt na denní nošení nebrala. košika bradavkám nezabrání v koukání
¨
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jizvíková U mě je podprsenka prostě jen kus prádla, co se má nosit. I manžel má větší prsa než já
![]()
- Citovat
- Upravit
Sportovní podprsenka.
bradavkám zabrání jen lehce.
Pokud je chceš skrýt úplně, je fajn podprda na běhání. Je vpředu silnější, fakt „čudlíky“ zakryje. ale je dost těsná, prodává se normálně v DM drogerii, tuším Belinda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak hodně dřív taky existovaly nějaké ty lambády, tak třeba to???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prsa mam velky, bradavky na nich mam taky, podprdy nenosim. Teda na nejakou ofiko situaci bych si ji asi vzala, ale na bezne noseni byh umrela, prestala jsem je nosit, kdyz mi podprdy zadelavali na moucnivku pri druhem kojeni a tak hrozne jsem dovykla, ze mi vsechny podprdy vadi. Mam treba jednu kosilku s vsitou lambadou, takze vlastne dve vrstvy bavlny, navic elkem tesnou, nosim ji minimalne, tam brdavky videt nejsou, ale teda blizi se leto, nosit pod triko jeste natelnik, tak se uvarim. Jeste me napadl jen nejaky pruh pres prsa, neco jako tehotensky pas
Ale to by se urcite posouvalo, sjizdelo…
Nauc se mit rada svoje bradavky, to je asi nejjednodussi zpusob ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď mají v Takku takový pružný pruh, který se nosí např. pod tílka, když nechci, aby byly vidět ramínka. Mají v několika barvách. Je to něco podobného jako dávala odkaz Blešík…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys Taky jsem koukala na košilky s košíčky. Ale právě, jak píšeš - v létě by v tom bylo horko.
- Citovat
- Upravit
Kromě toho, že mám víc dětí, mohla bych tvůj příspěvek psát já. Do puntíku.
Nevím, co s tím, podprsenky jsou mi čím dál protivnější, dokonce už se nevzmůžu ani vzít si lambadu
, vysloveně mě to otravuje. Dneska jsem si koupila v Lidlu za dvě stovky moc pěknou košilku s Lycrou. 100% to ale taky nebude a v létě by v tom bylo horko. Ale zkusím.
- Citovat
- Upravit
Ja nosim podprdy vypchate, nejak som si na nich zvykla od puberty… tie „cudliky“ ma znervoznovali. Kazili siluetu 0:) Kolegyna ale, s prsami G nosi tenucke krajkove podprdy… vraj ked presvita krajka, tak nie je vidiet ze su medzi nou aj bradavky ![]()
Ja by som sa inak tych sportovych podprsenok, stahovacich pruhov a lambad trosku bala… aby nestlacili aj to malo co tam mam, a neurobili zo mna chlapca ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyjo a chlapum se to pritom tak libi, kdyz jsou bradavky pod trickem videt. Ja bych je neschovavala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, omlouvám se za anonymitu, ale je to intimní. Mám velmi malá prsa. Ale opravdu velmi malá. Ani po dvou dětech žádný zázrak nenastal. Pokud nemám podprsenku, nic mi „nevisí“, protože ani nemá co. Doma podprsenku nenosím a je to fakt super. Ale když jdu ven nebo jsem chodila do školy, do práce, tak jsem ji nosila, protože jinak jsou přes tričko vidět bradavky a přijde mi to blbý. Zvlášť teď ve třiceti. Tak si říkám, co nosit, abych nemusela mít podprsenku a zároveň se nerýsovaly bradavky. Což se stane např. u běžné košilky. Sportovní podprsenku nosit nechci. Existuje nějaké taková prádlo? Volné a zároveň překrývací?