Holky baculky a móda na léto
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
holky baculky a moda na leto
Ahoj holky. Neda mi to a musim se zeptat. Od minuleho leta jsem zase pribrala a ted cumim do satniku a nevim co mam delat
kalhoty a kratasy 42 uz jsou pase
a mam neskutecne veliky bricho. Vypadam jak v 5mesici. A muj dotaz zni. Jak se oblekate? Ja nejradeji nosim tricko dole s gumou
hodte mi sem nejaky napady prosim co bych si mohla koupit abych se trosku zamaskovala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja jsem nad tim trickem s gumou taky premyslela, jen si rikam, nedela to jeste vetsi bricho??
![]()
Jinak teda ja mam rada tuniky, takove ty lehoucke..Ale letos fakt nevim co na sebe narvu ![]()
- Citovat
- Upravit
Taky bych nějaké tipy uvítala:) Jsem teď takový opuchlíček:) Největší problém jsou u mě právě trička..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spis bych doporucila tricka se strihem ve tvaru A - tzn. stazeny pod prsama a pak se rozsirujici..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky ja nevim. Ja si myslim ze kdyz je to dole jako stazene a ne volne tak to neodstava a vypada to lip. Kdybych tam tu gumu nemela, tak by mi trcel konec tricka podle bricha. Dam priklad treba 2cm od tela
Jinak ted mam jedny teplakovy kratasy od cinanu, ty docela jdou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lolllo píše:
Spis bych doporucila tricka se strihem ve tvaru A - tzn. stazeny pod prsama a pak se rozsirujici..
no to vubec to vypadam jak v devatem mesici,
![]()
- Citovat
- Upravit
@Lolllo píše:
tak to se mne kazdej pta kdy vykoukne na svet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jaja84 to vypada super
hele holky a nebudete nekdo delat poradek v satniku, ja bych neco na leto odkoupila
![]()
- Citovat
- Upravit
A co riflové kraťasy ke kolenům třeba z Kiku a k tomu to tričko dole s gumou? Nebo obyč. tričko jednobarevné a přes to napůl rozeplou košili s krátkým rukávem?
- Citovat
- Upravit
@jaja84 píše:
tak to se mne kazdej pta kdy vykoukne na svet
jo to se mi taky stalo
![]()
- Citovat
- Upravit
Jinak ja v lete hrozne rada nosim dlouhe plataky z nextu. Akorat letos musim koupit nove, uz jsou mirne male
![]()
- Citovat
- Upravit
Ja sem nepatrim, ale dam Vam sem nejake tipy
.
A dalsi inspirace je i tady http://www.asos.com/…ategory.aspx?…
Mam pocit, ze zasilaji i do CR.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
co konkrétně sháníš? mám 2 bavlněná trička do A vzadu s vázačkou, co jsem měla 1× na sobě… vel 48-50
- Citovat
- Upravit
@blorchi Nakup saty
, to je nejednodussi. Daji se kombinovat jak na elegantno tak na obyc. noseni. V Lindexu maji ted kolekci pro baculky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit