Holky baculky a móda na léto

6792
26.4.13 14:59

holky baculky a moda na leto

Ahoj holky. Neda mi to a musim se zeptat. Od minuleho leta jsem zase pribrala a ted cumim do satniku a nevim co mam delat :,( kalhoty a kratasy 42 uz jsou pase :cert: a mam neskutecne veliky bricho. Vypadam jak v 5mesici. A muj dotaz zni. Jak se oblekate? Ja nejradeji nosim tricko dole s gumou :nevim: hodte mi sem nejaky napady prosim co bych si mohla koupit abych se trosku zamaskovala :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
becky87
26.4.13 15:01

Ja jsem nad tim trickem s gumou taky premyslela, jen si rikam, nedela to jeste vetsi bricho?? :think: :think:

Jinak teda ja mam rada tuniky, takove ty lehoucke..Ale letos fakt nevim co na sebe narvu :roll:

• Citovat
  • Upravit
5420
26.4.13 15:03

Taky bych nějaké tipy uvítala:) Jsem teď takový opuchlíček:) Největší problém jsou u mě právě trička..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
26.4.13 15:04

Spis bych doporucila tricka se strihem ve tvaru A - tzn. stazeny pod prsama a pak se rozsirujici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
26.4.13 15:06

Holky ja nevim. Ja si myslim ze kdyz je to dole jako stazene a ne volne tak to neodstava a vypada to lip. Kdybych tam tu gumu nemela, tak by mi trcel konec tricka podle bricha. Dam priklad treba 2cm od tela :oops: Jinak ted mam jedny teplakovy kratasy od cinanu, ty docela jdou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
26.4.13 15:07
@Lolllo píše:
Spis bych doporucila tricka se strihem ve tvaru A - tzn. stazeny pod prsama a pak se rozsirujici..

no to vubec to vypadam jak v devatem mesici, :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6792
26.4.13 15:08

Ja nosim takovehle
http://aukro.cz/…8120014.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
26.4.13 15:09
@Lolllo píše:

tak to se mne kazdej pta kdy vykoukne na svet :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
26.4.13 15:10

@jaja84 to vypada super :palec: :palec: hele holky a nebudete nekdo delat poradek v satniku, ja bych neco na leto odkoupila :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana

A co riflové kraťasy ke kolenům třeba z Kiku a k tomu to tričko dole s gumou? Nebo obyč. tričko jednobarevné a přes to napůl rozeplou košili s krátkým rukávem?

• Citovat
  • Upravit
becky87
@jaja84 píše:
tak to se mne kazdej pta kdy vykoukne na svet :cert:

jo to se mi taky stalo :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
becky87
26.4.13 15:11

Jinak ja v lete hrozne rada nosim dlouhe plataky z nextu. Akorat letos musim koupit nove, uz jsou mirne male :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
46867
26.4.13 15:11

Ja sem nepatrim, ale dam Vam sem nejake tipy :mrgreen:.

A dalsi inspirace je i tady http://www.asos.com/…ategory.aspx?…

Mam pocit, ze zasilaji i do CR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
26.4.13 15:12

@blorchi

co konkrétně sháníš? mám 2 bavlněná trička do A vzadu s vázačkou, co jsem měla 1× na sobě… vel 48-50

• Citovat
  • Upravit
46867
26.4.13 15:13

@blorchi Nakup saty :mrgreen:, to je nejednodussi. Daji se kombinovat jak na elegantno tak na obyc. noseni. V Lindexu maji ted kolekci pro baculky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat