Oblečení velikosti 46 Praha
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Oblečení vel 46 Praha
Přinesla jsem si domu z porodnice prcka a bohuzel mame vel 46, s cimz jsme tak trochu nepocitali, tedy je nam vse velke a sehnat 46 v obchode je take kaskadersky kousek… nemate nahodou nektera oblecky po svem prtouskovi? Prosim jen Praha. Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nejsem z Prahy a oblečky bohužel taky nemám, ale mrňavé a levné kousky mívají v Kiku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Menší velikosti mají i v CA, chtěla jsem též napsat Kik, případně teda nakupovat přes net, třeba tady http://www.mamaja.cz/…ti/obleceni/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Švagrová měla stejný problém a oblečení sehnala v kiku a pak tedy hodně přez internet a pak v centru Chodov je tam vedle Bambule dětský a tam maj i tyto velikosti ale sena je tam větší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Občas mají prtěcí čísla v C&A, ale je to jak kde a jak kdy…jestli máš v dosahu porodnici u Apolináře, tak tam mívá paní stánek s mini oblečením. Ale už nevím, které dny, každopádně jen nějak dopoledne, pokud si pamatuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V této velikosti mají krásné věcičky v Lindexu nebo v Kappahl. Nebo zkuste pohledat na mimibazaru, je tam toho určitě taky dost a věcičky budou určitě jako nové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak já pár oblečků mám, ale nechávám si je na památku, jak byla Anežka mrňavoučká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Etcetera78… a že bych si je vypůjčila a pak na památku vrátila?
Jinak díky za tip s tím Apolinářem, zkusíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@misulicka Newborn soupravy v Tescu bývají 44/50. Jinak bych možná i něco našla, ale je to po holkách a už si nepamatuju, jak moc holčičí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No pokud netrváš na novém tak se dá něco málo najít i na mimibazaru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I v HaM jsem viděla menší velikosti.Pak u nás na Černém MOstě v Chiccu.
Já bohužel nemám, my jeli z porodnice ve vel. 62
![]()
- Citovat
- Upravit