Objednávání z george.com

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5970
13.4.13 07:13

Objednávání z george.com

Maminky, objednáváte někdo z george? Jde to vůbec? Posílají do Čr? A jak je to s platbou?

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
158
13.4.13 07:27

Dobré ráno :-)
Bohužel, co vím, tak do ČR neposílají…ale máš možnost na mimibazaru kontaktovat nějaké holčiny, které nákup přes george.com zprostředkují…
Jinak já objednávám (vždy přes někoho) a jsem s George hrozně spokojená, jak pro sebe, tak pro dceru, tak i manžel si vybere a teď jsem nakoupila spoustu věcí pro miminko a opravdu za perfektní ceny. Jo, a 18.4. by měla na web dorazit nová jarní kolekce - přišel mi newsletter ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
13.4.13 07:34

@Lussy80 Díky za odpověď. Já jsem si teď právě objednala přes jednu pani, ale tak nějak jsem doufala, že by to vyšlo ještě levněji, kdybych objednala sama. :think: Jak teda ony objednávají, když to do Čr neposílají? To jim to zboží někdo extra vozí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.4.13 08:57

@triada jak jsem tak různě vypochopila, tak buď mají v Anglii někoho, kdo jim to převezme a pak odešle hromadně balík do ČR nebo jsem si všimla, že to přímo nějaká holčina posílá rovnou z Anglie na adresu zájemkyň…také jsem se jednou setkala s paní, která si snad pronajímala místo v kamionu - vždycky teda čekala na větší množství objednávek a pak objednala, až když zaplnila celé místo, aby se to vyplatilo…já vím, člověk si říká, že by to měl napřímo levnější, ale zase na druhou stranu - takhle to máš bez starostí a 35,– kč / za libru + cca 80,– Kč poštovné (objednávám vždycky mega balík) mi zase nepřijde tak hrozné, když se dají v George vychytat slevy, tak se to vážně vyplatí…v Čechách skoro nenakupuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
13.4.13 09:05

@Lussy80 Aha. Tak tahle paní od které jsem objednala má za libru asi 38, co jsem tak přepočítávala, ale zase je z místa mého bydliště, takže neplatím poštovné a osobně mi to předá.

A zkušenosti s objednávkou z http://www.nextdirect.com/cz/en/home nemáš? :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
13.4.13 09:55
@triada píše:
@Lussy80 Aha. Tak tahle paní od které jsem objednala má za libru asi 38, co jsem tak přepočítávala, ale zase je z místa mého bydliště, takže neplatím poštovné a osobně mi to předá.A zkušenosti s objednávkou z http://www.nextdirect.com/cz/en/home nemáš? :mrgreen: :kytka:

já mám 8) Objednávala jsem minulý pátek a všechno přišlo tuším ve středu. Jen je to tam dražší než od maminek na MMB. Co jsem tak baj vočko odhadovala, tak to vyjde o 20% dráž, což je dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
13.4.13 10:01

@triada Ahoj, mám souseda, který už mi několikrát nabízel, že jezdí s kamionem do Anglie a nakupuje u Georga pro svou dceru, tak ať mrnku na jejich stránky a kdybych něco chtěla, tak že mi to doveze. Tak pokud budeš chtít, tak se můžeme nějak domluvit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
13.4.13 10:04

Mně teda u toho George přijde tričko za dvě libry podezřele levné :think: Jaká je kvalita?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenasa neprihlasena
13.4.13 10:24

@Antonie Bolavá Já byla zatím vždy s kvalitou spokojená. Trika i bundičku teplákovou, co mám z george, jsem prala fakt hodně často. Nijak se nevytahaly, bundička vypadá po víc jak roce pořád skvěle. To se mi mnohem víc sepraly věci z podstatně dražšího Nextu.

• Citovat
  • Upravit
15924
13.4.13 10:27

Ja george miluju, mame odtud skoro vsechno, beru pres zprostrdkovatl, do cr neposilaji…mam od nich spoustu kompletu a saticek pro malou…a trika za 2 libry jsem brala taky a jsou uplne super, prijemny kvalitni material, hezky drzi, zadna hadra…za me 100" spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
13.4.13 10:43

A co sportsdirect.com…
taky hezké věci, levné a zasílají do čech…jestli to teda neznáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.4.13 11:48
@Antonie Bolavá píše:
Mně teda u toho George přijde tričko za dvě libry podezřele levné :think: Jaká je kvalita?

Trička za 2 libry jsou naprosto super, myslím to vážně, jsem docela náročná na kvalitu, materiál apod., jsem s George naprosto spokojená, dcera většinou nosí trika celý rok než z nich vyroste a ještě je za hezký peníz prodám…co mě spíš štve je, že dceři bude 6 let a už se přehoupla do velikosti 6-7 a to už patří do kategorie „starší“ holčičky a tam nemají až tak hezká trička s legračními motivy…jinak mám i dobrou zkušenost z kategorie „schoolwear“ jsou tam hezké vestičky, svetříky apod za pár korun…celkově bych řekla, že je to na úrovni F&F, jen levnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.4.13 11:49
@Petra Z píše:
A co sportsdirect.com…
taky hezké věci, levné a zasílají do čech…jestli to teda neznáš ;)

neznám a ráda mrknu :-) díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.4.13 12:02
@Petra Z píše:
A co sportsdirect.com…
taky hezké věci, levné a zasílají do čech…jestli to teda neznáš ;)

noooo, tak to jsi mi něco ukázala :-D určitě vyzkouším objednat, super ceny, jsem nadšená :-D :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
13.4.13 12:43

@Lussy80 jo taky beru tam. Pošta je sice 300 ale i tak já se vždy s někým domluvím. A opravdu jsem se zbožím spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat