Objednávání z george.com
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Objednávání z george.com
Maminky, objednáváte někdo z george? Jde to vůbec? Posílají do Čr? A jak je to s platbou?
Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dobré ráno ![]()
Bohužel, co vím, tak do ČR neposílají…ale máš možnost na mimibazaru kontaktovat nějaké holčiny, které nákup přes george.com zprostředkují…
Jinak já objednávám (vždy přes někoho) a jsem s George hrozně spokojená, jak pro sebe, tak pro dceru, tak i manžel si vybere a teď jsem nakoupila spoustu věcí pro miminko a opravdu za perfektní ceny. Jo, a 18.4. by měla na web dorazit nová jarní kolekce - přišel mi newsletter ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lussy80 Díky za odpověď. Já jsem si teď právě objednala přes jednu pani, ale tak nějak jsem doufala, že by to vyšlo ještě levněji, kdybych objednala sama.
Jak teda ony objednávají, když to do Čr neposílají? To jim to zboží někdo extra vozí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@triada jak jsem tak různě vypochopila, tak buď mají v Anglii někoho, kdo jim to převezme a pak odešle hromadně balík do ČR nebo jsem si všimla, že to přímo nějaká holčina posílá rovnou z Anglie na adresu zájemkyň…také jsem se jednou setkala s paní, která si snad pronajímala místo v kamionu - vždycky teda čekala na větší množství objednávek a pak objednala, až když zaplnila celé místo, aby se to vyplatilo…já vím, člověk si říká, že by to měl napřímo levnější, ale zase na druhou stranu - takhle to máš bez starostí a 35,– kč / za libru + cca 80,– Kč poštovné (objednávám vždycky mega balík) mi zase nepřijde tak hrozné, když se dají v George vychytat slevy, tak se to vážně vyplatí…v Čechách skoro nenakupuju…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lussy80 Aha. Tak tahle paní od které jsem objednala má za libru asi 38, co jsem tak přepočítávala, ale zase je z místa mého bydliště, takže neplatím poštovné a osobně mi to předá.
A zkušenosti s objednávkou z http://www.nextdirect.com/cz/en/home nemáš?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@triada píše:
@Lussy80 Aha. Tak tahle paní od které jsem objednala má za libru asi 38, co jsem tak přepočítávala, ale zase je z místa mého bydliště, takže neplatím poštovné a osobně mi to předá.A zkušenosti s objednávkou z http://www.nextdirect.com/cz/en/home nemáš?![]()
já mám
Objednávala jsem minulý pátek a všechno přišlo tuším ve středu. Jen je to tam dražší než od maminek na MMB. Co jsem tak baj vočko odhadovala, tak to vyjde o 20% dráž, což je dost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@triada Ahoj, mám souseda, který už mi několikrát nabízel, že jezdí s kamionem do Anglie a nakupuje u Georga pro svou dceru, tak ať mrnku na jejich stránky a kdybych něco chtěla, tak že mi to doveze. Tak pokud budeš chtít, tak se můžeme nějak domluvit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně teda u toho George přijde tričko za dvě libry podezřele levné
Jaká je kvalita?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Antonie Bolavá Já byla zatím vždy s kvalitou spokojená. Trika i bundičku teplákovou, co mám z george, jsem prala fakt hodně často. Nijak se nevytahaly, bundička vypadá po víc jak roce pořád skvěle. To se mi mnohem víc sepraly věci z podstatně dražšího Nextu.
- Citovat
- Upravit
Ja george miluju, mame odtud skoro vsechno, beru pres zprostrdkovatl, do cr neposilaji…mam od nich spoustu kompletu a saticek pro malou…a trika za 2 libry jsem brala taky a jsou uplne super, prijemny kvalitni material, hezky drzi, zadna hadra…za me 100" spokojenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co sportsdirect.com…
taky hezké věci, levné a zasílají do čech…jestli to teda neznáš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Antonie Bolavá píše:
Mně teda u toho George přijde tričko za dvě libry podezřele levnéJaká je kvalita?
Trička za 2 libry jsou naprosto super, myslím to vážně, jsem docela náročná na kvalitu, materiál apod., jsem s George naprosto spokojená, dcera většinou nosí trika celý rok než z nich vyroste a ještě je za hezký peníz prodám…co mě spíš štve je, že dceři bude 6 let a už se přehoupla do velikosti 6-7 a to už patří do kategorie „starší“ holčičky a tam nemají až tak hezká trička s legračními motivy…jinak mám i dobrou zkušenost z kategorie „schoolwear“ jsou tam hezké vestičky, svetříky apod za pár korun…celkově bych řekla, že je to na úrovni F&F, jen levnější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra Z píše:
A co sportsdirect.com…
taky hezké věci, levné a zasílají do čech…jestli to teda neznáš
neznám a ráda mrknu
díky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra Z píše:
A co sportsdirect.com…
taky hezké věci, levné a zasílají do čech…jestli to teda neznáš
noooo, tak to jsi mi něco ukázala
určitě vyzkouším objednat, super ceny, jsem nadšená
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lussy80 jo taky beru tam. Pošta je sice 300 ale i tak já se vždy s někým domluvím. A opravdu jsem se zbožím spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit