Objednávání z george.com

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5970
13.4.13 21:00

@Antonie Bolavá Já zase někde četla, že je to tam levnější než v čr v obchodech..A můžu se zeptat od koho z mimibazaru objednáváš? A když jsi objednávala z toho http://www.nextdirect.com/cz/en/home neplatí se teda poštovné, ani žádné clo a tak? A jak je to s platbou? Normálně převodem? Tam je ale asi nějaký poplatek, je to jako zahraniční platba, ne? Díky předem za odpovědi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
13.4.13 21:01

@Petra Z To vypadá taky dobře. :mrgreen: A poštovné teda 300 ať objednáš jednu věc nebo deset věcí? A platba jak? Převodem? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65264
13.4.13 21:09

@triada o já vždy beru věcí tak 10-15…cena 300
myslím, že pokud 1 věc, bude to takky tak…pak je myslím vyšší když je to opravdu velký balík…
Platí se kartou…zadáš údaje z platební karty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
13.4.13 21:27
@triada píše:
@Antonie Bolavá Já zase někde četla, že je to tam levnější než v čr v obchodech..A můžu se zeptat od koho z mimibazaru objednáváš? A když jsi objednávala z toho http://www.nextdirect.com/cz/en/home neplatí se teda poštovné, ani žádné clo a tak? A jak je to s platbou? Normálně převodem? Tam je ale asi nějaký poplatek, je to jako zahraniční platba, ne? Díky předem za odpovědi. :kytka:

no v Anglii to levnější je. Ale přes ten nextdirect jsou ceny jako tady v obchodech. Přes ty maminky na MMB je to právě levnější, ale tam jsem ještě neobjednávala.
Platí se to kartou, takže žádný poplatek za zahraniční platbu. Poštovné je zdarma (aby taky ne, když mají kurz 44 Kč za libru)a jinak nic. Zaplatíš vlastně jen součet cen za zboží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
13.4.13 21:31

@Petra Z Aha, tak tak jsem ještě nikdy neplatila. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
13.4.13 21:33

@Antonie Bolavá Kartou..hm..to si budu muset nastudovat. Nikdy jsem tak neplatila, vždy jen převodem. Je ta platba kartou bezpečná? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
13.4.13 21:35

A jinak 44 za libru. To je docela pálka. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65264
13.4.13 21:37

@triada jestli máš internet bankovnictví, jen si najdeš limity karty a dáš si kolik potřebuješ
jestli ne, zajdi na pobočku a změn to tam…
Pak je to jednoduché…stránku si navolíš v čj což je supe¨r a jdeš podle návodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
13.4.13 21:54

@Petra Z Jo jo, internetové bankovnictví mám a ten limit mám myslím neomezený..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65264
13.4.13 21:56

@triada no tak vidíš :lol:
zaregistruj se a zkus to a uvidíš…
platba je až poslední krok :lol: můžeš to zrušit před potvrzením objednávky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
13.4.13 22:08

Tak ja co beru od pani tak objednava i next, hm, mothercare, sportdirecta ilion dalsich veci, muzu si to nakombinovat a bere si jednotne 36 za libru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
13.4.13 22:11
@triada píše:
@Antonie Bolavá Kartou..hm..to si budu muset nastudovat. Nikdy jsem tak neplatila, vždy jen převodem. Je ta platba kartou bezpečná? :think:

no doufám, že je. Na mně by si stejně nikdo nic nevzal. Leda 5 tis rodičák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
13.4.13 22:12

@alchien a nedala by jsi kontak na paní prosím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
13.4.13 22:29

@Uncle mas zpravu :)