Ještě fusak?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
372
10.4.13 22:24

Ještě fusak?

Ahoj, chci se zeptat jak oblékate 3 měsíčni miminka teď když je kolem 10 stupňů? a máte ještě fusak? malá teď nosí body s dlouhým rukávem, kalhoty, svetr a jarní bundicku a čepicí, mám jí ještě v zimním fusaku a přes fusak ještě deku a nanoznik. bojím se aby jí nebylo vedro, nebo kdyby jsme neměli fusak tak zase zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
chatwenna
10.4.13 22:25

Tak zkus zrusit deku… :)

Ja mam sedmimesicniho a taky nosim porad fusak i deku… Ale hlavne proto, ze ho pak nemusim tak moc oblikat doma… Je pohodlnejsi ho porad prikryt :)

• Citovat
  • Upravit
31594
10.4.13 22:31

Fusak máme, kdyžtak ho nezapnu a přikreju dekou.
Dneska měl jen přes bavlněný overal flísový a v polozapnutém fusaku a měl zpocenou hlavu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
10.4.13 22:33

Já každý den koukám ve městě do kočárku, jestli mají taky ještě fusak :-) zítra jdeme teda bez d
eky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
10.4.13 22:33

@Tynule32 dívej o vrstvu víc jak sobě ;) Samotná korbička je dost chráněná, když tam ještě nacpeš k fusaku deku, musí být vařená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
10.4.13 22:38

Deku bych nechala doma už, fusak nechala a pod něj dala tenčí bundu a jinak normálně oblékla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
10.4.13 22:42

Já mám 6 měsíční a oblíkám podstatně mín :think: Jen kalhoy, body a na to mikina, a jen ve fusaku :think:
Ale taky nevím, co je lepší, zda fusak a jen třeba s mikinou nebo bez fusaku a tepleji oblíct :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
10.4.13 22:48

Já mám sice roční už, ale fusak už jsem vytáhla, na ven oblíkám teplejší štramplíky, kalhoty, body s dlouhým rukávem, teplejší mikču a přechodovou bundu, ještě přehodím přes něj deku a je hotovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
10.4.13 22:52
@eetel píše:
Já mám 6 měsíční a oblíkám podstatně mín :think: Jen kalhoy, body a na to mikina, a jen ve fusaku :think:
Ale taky nevím, co je lepší, zda fusak a jen třeba s mikinou nebo bez fusaku a tepleji oblíct :roll:

Já mám dvouměsíční a oblíkám stejně :palec: Máme teda fusak Lodger, takže jsem jen vyndala tu vnitřní vložku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
10.4.13 22:54

Já mám osmiměsíční, dneska jsem jí oblékla body s krátkým rukávem, tepláky. mikinu, fleecový overal (kombinézu) a přes ní deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
10.4.13 22:59

Aha, tak koukám, že já chudáčka asi moc nabaluju! 8o Malýmu je 6měsíců a dnes měl body, punčošky, slabší overálek, fusak, deku a nánožník. :roll: Tak asi teda uberu tu deku, co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101450
10.4.13 23:06
@Tynule32 píše:
Ahoj, chci se zeptat jak oblékate 3 měsíčni miminka teď když je kolem 10 stupňů? a máte ještě fusak? malá teď nosí body s dlouhým rukávem, kalhoty, svetr a jarní bundicku a čepicí, mám jí ještě v zimním fusaku a přes fusak ještě deku a nanoznik. bojím se aby jí nebylo vedro, nebo kdyby jsme neměli fusak tak zase zima.

Já spíš nechápu proč cpát na 3 měsíční dítko svetr a bundičku :-) já prostě vezmu mimčo tak jak je doma, což bývá bavlněný overálek, dám čepici, přehodím tenkou dečku z merinovlny (hlavně kvůli ručičkám, ty občas vystrkuje) a zapnu fusak. A myslím, že ho tam ještě chvilku budu mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MV313
10.4.13 23:14
@j.a.n.i1 píše:
Já spíš nechápu proč cpát na 3 měsíční dítko svetr a bundičku :-) já prostě vezmu mimčo tak jak je doma, což bývá bavlněný overálek, dám čepici, přehodím tenkou dečku z merinovlny (hlavně kvůli ručičkám, ty občas vystrkuje) a zapnu fusak. A myslím, že ho tam ještě chvilku budu mít.

Jeee, tak aspon nejsem jedina! Uz jsem se zacinala bat, ze oblekam malo!

• Citovat
  • Upravit
5473
10.4.13 23:16

Jak jako když je 10 stupňů? To bylo snad teprve včera a dnes, ne :mrgreen:. Navíc je blbý, že když se zdržíme venku do podvečera, tak už je docela frišno. Fusak ještě mám (starého poctivého beránka po manželovi :D ), deku navíc nedávám, to jsem dávala jen v mínus mrazech, fusak asi nechám, dokud mě počasí nepřesvědčí, že už to s jarem myslí vážně, letos si z nás kapánek utahuje. Navíc nám prcek kapku raší do délky, takže už vyrostl ze všech teplých obalových materiálů, tak to ještě vykryje fusak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
10.4.13 23:59

@Tynule32 připadá mi to moc. My dneska body s dlouhým rukávem, tepláčky, ponožky, bavlněná čepice a fusak a byla i tak pěkně teploučká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat