Ještě fusak?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ještě fusak?
Ahoj, chci se zeptat jak oblékate 3 měsíčni miminka teď když je kolem 10 stupňů? a máte ještě fusak? malá teď nosí body s dlouhým rukávem, kalhoty, svetr a jarní bundicku a čepicí, mám jí ještě v zimním fusaku a přes fusak ještě deku a nanoznik. bojím se aby jí nebylo vedro, nebo kdyby jsme neměli fusak tak zase zima.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak zkus zrusit deku… ![]()
Ja mam sedmimesicniho a taky nosim porad fusak i deku… Ale hlavne proto, ze ho pak nemusim tak moc oblikat doma… Je pohodlnejsi ho porad prikryt ![]()
- Citovat
- Upravit
Fusak máme, kdyžtak ho nezapnu a přikreju dekou.
Dneska měl jen přes bavlněný overal flísový a v polozapnutém fusaku a měl zpocenou hlavu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já každý den koukám ve městě do kočárku, jestli mají taky ještě fusak
zítra jdeme teda bez d
eky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tynule32 dívej o vrstvu víc jak sobě
Samotná korbička je dost chráněná, když tam ještě nacpeš k fusaku deku, musí být vařená..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Deku bych nechala doma už, fusak nechala a pod něj dala tenčí bundu a jinak normálně oblékla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám 6 měsíční a oblíkám podstatně mín
Jen kalhoy, body a na to mikina, a jen ve fusaku ![]()
Ale taky nevím, co je lepší, zda fusak a jen třeba s mikinou nebo bez fusaku a tepleji oblíct ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám sice roční už, ale fusak už jsem vytáhla, na ven oblíkám teplejší štramplíky, kalhoty, body s dlouhým rukávem, teplejší mikču a přechodovou bundu, ještě přehodím přes něj deku a je hotovo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eetel píše:
Já mám 6 měsíční a oblíkám podstatně mínJen kalhoy, body a na to mikina, a jen ve fusaku
Ale taky nevím, co je lepší, zda fusak a jen třeba s mikinou nebo bez fusaku a tepleji oblíct
Já mám dvouměsíční a oblíkám stejně
Máme teda fusak Lodger, takže jsem jen vyndala tu vnitřní vložku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám osmiměsíční, dneska jsem jí oblékla body s krátkým rukávem, tepláky. mikinu, fleecový overal (kombinézu) a přes ní deku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, tak koukám, že já chudáčka asi moc nabaluju!
Malýmu je 6měsíců a dnes měl body, punčošky, slabší overálek, fusak, deku a nánožník.
Tak asi teda uberu tu deku, co? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tynule32 píše:
Ahoj, chci se zeptat jak oblékate 3 měsíčni miminka teď když je kolem 10 stupňů? a máte ještě fusak? malá teď nosí body s dlouhým rukávem, kalhoty, svetr a jarní bundicku a čepicí, mám jí ještě v zimním fusaku a přes fusak ještě deku a nanoznik. bojím se aby jí nebylo vedro, nebo kdyby jsme neměli fusak tak zase zima.
Já spíš nechápu proč cpát na 3 měsíční dítko svetr a bundičku
já prostě vezmu mimčo tak jak je doma, což bývá bavlněný overálek, dám čepici, přehodím tenkou dečku z merinovlny (hlavně kvůli ručičkám, ty občas vystrkuje) a zapnu fusak. A myslím, že ho tam ještě chvilku budu mít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Já spíš nechápu proč cpát na 3 měsíční dítko svetr a bundičkujá prostě vezmu mimčo tak jak je doma, což bývá bavlněný overálek, dám čepici, přehodím tenkou dečku z merinovlny (hlavně kvůli ručičkám, ty občas vystrkuje) a zapnu fusak. A myslím, že ho tam ještě chvilku budu mít.
Jeee, tak aspon nejsem jedina! Uz jsem se zacinala bat, ze oblekam malo!
- Citovat
- Upravit
Jak jako když je 10 stupňů? To bylo snad teprve včera a dnes, ne
. Navíc je blbý, že když se zdržíme venku do podvečera, tak už je docela frišno. Fusak ještě mám (starého poctivého beránka po manželovi
), deku navíc nedávám, to jsem dávala jen v mínus mrazech, fusak asi nechám, dokud mě počasí nepřesvědčí, že už to s jarem myslí vážně, letos si z nás kapánek utahuje. Navíc nám prcek kapku raší do délky, takže už vyrostl ze všech teplých obalových materiálů, tak to ještě vykryje fusak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tynule32 připadá mi to moc. My dneska body s dlouhým rukávem, tepláčky, ponožky, bavlněná čepice a fusak a byla i tak pěkně teploučká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit