Ještě fusak?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Taky jsem měla celou zimu zavinku v sedačce, to bylo super, nechávala jsem v domácím, ale s tou už ho do vajíčka taky nenacpu
Nevím mám moc velký dítě
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Blešík To mášmalá má v 5 měsících 5,4kg a 61cm…
cha, tak to mě Jiří ve 2měsících
asi čepuju smetánku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blešík Tak vy jste měli taky jinou „startovní pozici“
na Jiříkovo míry při narození se malá dostala v 6 týdnech, řekla bych, že naprosto přesně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 takový malinký miminko
já doufám, že další prcek už se narodí fakt jako novorozenec a ne jako předškolák
abych ty pidi věci alespoň na někoho oblíkla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak holky my dneska byli na očkování a v necelých 4 měsících 7,5 kila a 67 cm ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky dneska jsem dala dědečkovi ven malého jen v jarní bundičce jeanách a pod tím body s punčochama a měl teda i fusak bez deky a jarní čepičku.. byl spocenej až za ušima. Asi už budeme muset vyndat fusak ven a jen slabší deku pod něj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Colbynka mě se taky takhle minule spotila a to neměla punčocháčky…jen kalhoty a body s mikinou.
Tak jsem vyndala fusak, dala pod ní deku, oblíkla body+tepláky+mikina a zakryla tenkou dečkou. A byla si myslím akorát…Ani studená, ani přehřátá. Krásně teploučká
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fusak je snad do mrazu ne?
Je +10, zitra 18…
Davam asi tyden fleesovou deku na ni malou, ma puncohy+teplaky, body, mikinu, kabatek a cepici a prikreju fleesovou dekou…a jeste ji zapinam ten prehoz na kocar na zip. Ona se stejne odkope. Ma 6m.
Vzdy ji tam sahnu a ma teple ruce…az horke!!!Ja bych to neprehanela.
- Citovat
- Upravit
@zoula píše:
Fusak je snad do mrazu ne?Je +10, zitra 18…
Davam asi tyden fleesovou deku na ni malou, ma puncohy+teplaky, body, mikinu, kabatek a cepici a prikreju fleesovou dekou…a jeste ji zapinam ten prehoz na kocar na zip. Ona se stejne odkope. Ma 6m.
Vzdy ji tam sahnu a ma teple ruce…az horke!!!Ja bych to neprehanela.
Tak já tam sice mám fusak (fleecový, takže skoro jak ty tvoje 2 deky), ale tedy do něj dávám jen v bavlněném overálku + čepice…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje holčička je taky lednová (nyní už jí je ale 5let), a ve 3-4měs jsem ještě fusák dávala, ale do toho jen body, dupačky a mikinku, ponožky a čepici.
Fusák jsem moc nezapínala, ale přišlo mi, že to prťě malé ma teplo kolem sebe - pod zády, i na bocích…
potničky ani žádné dlaší problémy neměla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit