Ještě fusak?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5938
11.4.13 00:11

Male bude 5 mesicu a fusak uz posledni 3 dny nemame. Ja male take pres to, co ma na sobe doma (body s dl. rukavkem a puncochacky) natahnu ponozky, dam cepicku a zapnu do kombinezky s kapuckou. V kocarku prikreju na 4× prelozenou chlupatou termodekou a zapnu nanoznik a je to :). Fusak uz by byl moc. Premyslela jsem, jestli spis zrusit fusak nebo deku, ale tim, ze uz byla ve fusaku jen taktak, tak jsem vyndala ten :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
11.4.13 00:36

Holky já teda dávám jarní bundičku a fusak :-) A bude venku i líp :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
11.4.13 07:11

Do fusaku jen lehce obléct, ale přijde mi lepší nechat fuska a nenabalovat, než nabalovat a vyndat fusak. Jinak hlavně zahoď ten dekl na kočárek, ten by se měl dávat max v mrazech a silném větru, jinak to je strašně moc. Já Nánožník používala jen v mrazech a to jen loni, když byl miminko, jinak vůbec, ale nechápu když je už teplo i na mikinu a baby maj na kočárcích nánožníky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
11.4.13 07:29

Mě to přijde hodně, ale mám teplokrevný dítě (5m). Fusak už jsem zrušila, vyměnila za fleecovou zavinku do autosedačky a oblíkám 2 vrstvy, tedy bodyno s teplejší mikinou, punčocháče a kalhoty. Tenčí čepici, se zimní měl ten první teplý den mokrou hlavu. Rukavice jsem taky zrušila. Deku jsem pro jistotu taky měla, ale nebyla vůbec potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82janka
11.4.13 07:43

Já malou skoro tříměsiční nechám v overalu a dám do tenké kombinézy a přikryji dekou a je to akorát v kočáru. V zimní kombinéze už byla hodně zpocená a nevrlá.

• Citovat
  • Upravit
9030
11.4.13 08:02

Juuu :dance: diky za tuhle diskuzi.. taky to resim…
já davam jak je doma (body s dl. r.+dupacky) + bavl. cepicku + fleesovy overal, v kocarku mam spodni dil fusaku a shora dam deku.. i presto je zpoceny.. :zed: co mam ubrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
11.4.13 08:05

@poosleda ubrala bych spodní díl fusaku :think: mě se lespoň dítě většinou potí zespoda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
annnnan
11.4.13 08:06

Synovi je rok a trictvrte, vcera mel natelnik, tricko, svetr, zimni bundu a fusak s nanoznikem a byl studenej :D Ja asi ziju v jinym state :D Jako deset tady nebylo, asi osm, ale vitr… U vas nefouka ten ledovej vitr?

• Citovat
  • Upravit
12127
11.4.13 08:07

U nás včera 13stupňů a střídavě sluníčko, vítr nic moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
11.4.13 08:12
@Blešík a to ho mam nechat lezet jen na kocaru nebo deku pod nej?
@annnnan píše:
Synovi je rok a trictvrte, vcera mel natelnik, tricko, svetr, zimni bundu a fusak s nanoznikem a byl studenej :D Ja asi ziju v jinym state :D Jako deset tady nebylo, asi osm, ale vitr… U vas nefouka ten ledovej vitr?

tady bylo odpolko 16° a prazilo slunce blunce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
annnnan
11.4.13 08:16

Asi fakt ziju v blby koncine, tady celej den zamraceno a odpoledne dokonce padaly kroupy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7907
11.4.13 08:17

Nám je 11 měs skoro. Má body mikču bundu fusak a je studenej.Tak že fusakujem dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
11.4.13 08:19

@poosleda dala byc jen deku, ale jsem matka začátečník, třeba poradí někdo zkušenější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
11.4.13 08:25

Tak já dávám stále fusák i nánožník v Ostravě je stále sníh a teploty kolem 7 stupnu fouká ledový vítr děti do školky chodí ještě v oteplovačkách 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
11.4.13 09:59

Tak mala je od pondelka tak, jak popisuje blesik a dnes jeste uvazuju, ze neco uberu :lol:
Jinak radila bych taky pryc fusak a pod mimco deku @poosleda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat