Ještě fusak?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Male bude 5 mesicu a fusak uz posledni 3 dny nemame. Ja male take pres to, co ma na sobe doma (body s dl. rukavkem a puncochacky) natahnu ponozky, dam cepicku a zapnu do kombinezky s kapuckou. V kocarku prikreju na 4× prelozenou chlupatou termodekou a zapnu nanoznik a je to
. Fusak uz by byl moc. Premyslela jsem, jestli spis zrusit fusak nebo deku, ale tim, ze uz byla ve fusaku jen taktak, tak jsem vyndala ten ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky já teda dávám jarní bundičku a fusak
A bude venku i líp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do fusaku jen lehce obléct, ale přijde mi lepší nechat fuska a nenabalovat, než nabalovat a vyndat fusak. Jinak hlavně zahoď ten dekl na kočárek, ten by se měl dávat max v mrazech a silném větru, jinak to je strašně moc. Já Nánožník používala jen v mrazech a to jen loni, když byl miminko, jinak vůbec, ale nechápu když je už teplo i na mikinu a baby maj na kočárcích nánožníky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to přijde hodně, ale mám teplokrevný dítě (5m). Fusak už jsem zrušila, vyměnila za fleecovou zavinku do autosedačky a oblíkám 2 vrstvy, tedy bodyno s teplejší mikinou, punčocháče a kalhoty. Tenčí čepici, se zimní měl ten první teplý den mokrou hlavu. Rukavice jsem taky zrušila. Deku jsem pro jistotu taky měla, ale nebyla vůbec potřeba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já malou skoro tříměsiční nechám v overalu a dám do tenké kombinézy a přikryji dekou a je to akorát v kočáru. V zimní kombinéze už byla hodně zpocená a nevrlá.
- Citovat
- Upravit
Juuu
diky za tuhle diskuzi.. taky to resim…
já davam jak je doma (body s dl. r.+dupacky) + bavl. cepicku + fleesovy overal, v kocarku mam spodni dil fusaku a shora dam deku.. i presto je zpoceny..
co mam ubrat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@poosleda ubrala bych spodní díl fusaku
mě se lespoň dítě většinou potí zespoda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Synovi je rok a trictvrte, vcera mel natelnik, tricko, svetr, zimni bundu a fusak s nanoznikem a byl studenej
Ja asi ziju v jinym state
Jako deset tady nebylo, asi osm, ale vitr… U vas nefouka ten ledovej vitr?
- Citovat
- Upravit
@annnnan píše:
Synovi je rok a trictvrte, vcera mel natelnik, tricko, svetr, zimni bundu a fusak s nanoznikem a byl studenejJa asi ziju v jinym state
Jako deset tady nebylo, asi osm, ale vitr… U vas nefouka ten ledovej vitr?
tady bylo odpolko 16° a prazilo slunce blunce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi fakt ziju v blby koncine, tady celej den zamraceno a odpoledne dokonce padaly kroupy ![]()
- Citovat
- Upravit
Nám je 11 měs skoro. Má body mikču bundu fusak a je studenej.Tak že fusakujem dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@poosleda dala byc jen deku, ale jsem matka začátečník, třeba poradí někdo zkušenější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já dávám stále fusák i nánožník v Ostravě je stále sníh a teploty kolem 7 stupnu fouká ledový vítr děti do školky chodí ještě v oteplovačkách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mala je od pondelka tak, jak popisuje blesik a dnes jeste uvazuju, ze neco uberu ![]()
Jinak radila bych taky pryc fusak a pod mimco deku @poosleda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit