Ach ty podprsenky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
ach ty podprsenky
Ahoj holky,
předem se omlouvám, že tohle téma nesouvisí s miminkama, ale vždy mi tady dobře poradíte, dozvím se nejvíc věcí a vždy jste ochotné ![]()
Každá z Vás si myslím, že se s tím už někdy setkala. Je neuvěřitelný problém koupit si podprsenku, která sedí, nikde neodstává, nemá příliš volný objem a je pohodlná a současně krásná. Konkrétně můj problém spočívá v tom, že mám moc malý obvod hrudníku a větší prsa, nejlépe bych proto potřebovala nosit velikost 65DD, nebo 65E. Dosud jsem nosila podprsenky o velikosti 70D, ale u některých cítím, že by obvod mohl být ještě o něco menší, protože se časem natáhne.
Bohužel tady u nás v Česku mi příjde, že jsme v tomhle o trošku pozadu když se dívám například na britské e-schopy. Proto se na Vás také obracím a prosím o typy a rady, kde koupit dobrou kvalitní podprsenku nejlépe ve velikostech které jsem uváděla. Poznamenám, že mi není líto dát za podprdu i 1000Kč. Myslím, že si tímhle pomůžeme navzájem. Já mám třeba ráda podprsenky triola a charme, ale v obvodech 65 je ještě velmi úzký výběr - jinak e-schop, ochota prodavaček atd..funguje stoprocentně, triolu tedy doporučuji. A teď budu ráda za vaše názory, děkuju moc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkus obchod Angel v Brně na Moravském náměstí, nebo taky obchod v pasáži na Orlí, v Praze určitě taky budou obchůdky s ochotnými a zkušenými prodavačkami, jedna bývá často v TV nebo na internetu, nevzpomenu si jméno…
Máš pravdu, pro nás vyvinutější a přitom úzké dámy je to tragédie, ale dá se pořídit, teď mám kojicí podprsenku Anita, velikost 70I, ale ta cena byla vyšší než 1000,– ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus podprsenky Triuph jsou sice draší ale prodavačky v jejich obchodech jsou dobře vyškolené poradí a pomužou a kvalita je naprosto fantastická po roce a půl nošení jsou stále jako nové mají velký výběr i větších velikostí košíčků já mám velikost 90E a jinde mám velký problém podprsenku koupit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já mám sice malinko větší objem hrudníku aale taky větší prsa. Už jsem pochopila, že za a) podprda musí být dražší, za b) musím si ji vyzkoušet. takže žádný e-shop. dlouho jsem byla věrná zn timo, tam se mi vždycky hezky věnovali. Teď chodim do spec obchodu pro maminky. jinak obecně je prej nejlepší tak ženská z televize, co má obchody Le chanton, byla jsem tam, poradí, vyzkoušíš. Jenom nevím, jestli "i 1000 kč, bude stačit:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky mám větší prsa, ale dobře mi sedí triola. Jak cenově, tak střihově. Teď jsem koupila v akci za 450,– Kč a super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám ten smaý problém a jezdím do Prahy k paní Konarovské do Le Chatonu, nosím podprsenky 70F, ona má nejlepší tvary, ale ceny vysoké.. Kupuju ty nejzákladnější modely ale stejně je cena 2200,–
http://www.lechaton.cz/…C-P918V4510/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nilus zkus La Chaton (ale hodne drahe), Spravna podprsenka, Braexpert (muj favorit), ale neobjednavala jsem nikdy pres eshop, musim zkouset. Jinak Triola, Triumph, Etam mi vzase vubec nesedi, prestoze jsou krasne ![]()
- Citovat
- Upravit
Já skončila nakonec právě u těch britských eshopů
Mají pořád nějaké akce, takže jsem nabrala hromadu podprsenek ve své velikosti (kde jsem si nebyla jistá, vzala jsem si ten samý model o číslo větší i menší), doma v klidu vyzkoušela před zrcadlem a co nesedlo, to zase poslala zpět, popř. si nechala poslat o velikost menší či větší. Ve výsledku se to pořád vyplatilo, za cenu podprsenky v pražském obchodě mám z výprodeje v británii třeba čtyři, krásné a parádně sednoucí, které už se nehnuly ani po mnoha vypráních během pár let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, Angel v Brně na Moraváku.
Paní poradí, určí velikost. Taková brněnská Konarovská ![]()
Já jsem tam moc spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk A kde v británii nakupuješ prosím?
Popravdě holky, tak 2200,– za podprdu bych nedala ani omylem. Jsou sice krásné, asi i se servisem, ale ta cena je fakt mazec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem hrozně spokojená se značkou Freya, je sice dražší ale opravdu kvalitní. Momentálně nosím 70H, ale můj netěhotný obvod je právě taky 65…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám 70D, když kilo přiberu tak E…
S podprsenkami jsem naprosto zoufalá. Když mi sedí košíček, je velký obvod. Když mi sedí obvod, je blbý košíček, případně moc úzká ramínka, což nesnáším, protože mám prsa těžká a vadí mi, když se mi ramínka zařezávají
Někdy bych se nejraději stáhla obvazem a nenosila podprsenku vůbec ![]()
Takže jsem moc vděčná za tohle téma i za jakékoliv typy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V M&S takove velikosti maji a pani prodavacka Tě i zadarmo změří a poradí s velikostí a výběrem..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kopretinkaobecna většinou na www.brastop.co.uk nebo www.lovebras.co.uk (teda ono je to defakto to samé, ale často mají sortiment trochu jiný). kupovala jsem tam i u výše zmíněnou Freyu. Teda oni dávají do výprodeje starší modely, ale kdo to pozná, že jo, jestli je to loňská kolekce
Často mívají i akce typu poštovné za polovic, popř. sleva při nákupu nad 50 liber apod. Už jsem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit